Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי ברכב זה חוסר במד טורים. כאילו מה המהנדסים חשבו לעצמם שהם אמרו "מי בכלל צריך מד טורים ברכב ידני...". אותי ממש מעצבן לא לדעת על איזה טורים אני נוהג. זה מונע ממני להעביר הילוכים ביעילות, באמצעות מד טורים אפשר לראות בעיות רבות במנוע ובכלל אני רוצה לקבל כמה שיותר מידע. למיטב ידעתי דגם 1.6 נמכר עם מד טורים. בגדול זה אותו דש בורד. אפשר לרכוש בפירוק דש בורד של 1.6 ולהתקין אותו ב-1.4? אם כן מי יודע לעשות זאת וכמה אמור לעלות? תודה על העזרה.

פורסם

איזה שנת ייצור הטיפו 1.4 שלך?.

בטיפו דור 1 עם מנוע 1.6 הגיעו ארצה המכוננות עם לוח שעונים דיגיטלי מלא שבו גם היה מד סל"ד אך בדגם 1.4 היה לוח שעונים אנלוגי רגיל ללא מד סל"ד.

בדגמי טיפו דור 2 (משנת 1994) הגיעו המכוניות רק עם לוחות שעונים אנלוגיים ומסוגים שונים.

בברכה - רפי לין

פורסם

הטיפו שלו מודל 95 . לוח שעונים אנאלוגי עם שעון טורים הגיע רק בדגם 2.0 ליטר האוטומטי וב 2.0 ליטר 16V‏. בדגמי 1.6 לא היה שעון טורים. בטמפרה SX‏ יש שעון טורים, נדמה לי שהלוח שעונים בטטמפרה שונה בצורתו ולא מתאים, אבל אולי אני טועה.

אם אתה שואל אותי - שעון טורים זה נחמד, אבל ממש לא נחוץ. אפשר לדעת, בכל רגע נתון את הסל"ד לפי קריאת הספידומטר.

מומנט מקסימלי של המנוע מגיע ב 3000 סל"ד.

הילוך רביעי - 80 קמ"ש=3000 סל"ד. 55 קמ"ש = 2000 סל"ד. 105 קמ"ש=4000 סל"ד.

הילוך שלישי - 58 קמ"ש = 3000 סל"ד. 40 קמ"ש = 2000 סל"ד. 80 קמ"ש = 4000.

הילוך שני - 37 קמ"ש = 3000 סל"ד. 25 קמ"ש = 2000 סל"ד. 50 קמ"ש = 4000.

אני לא זוכר את הנתונים להילוך ראשון וחמישי.

בראשון 3000 סל"ד זה קצת מעל 20 קמ"ש.

סליחה על החפירה :roll::roll::roll:

פורסם

בראשל"צ באזה"ת הישן באחת הפירוקיות ישנה טיפו 2.0 אוטומטית אחרי תאונה. צבעה ירוק.

אם ניתן להתאים את הלוח שעונים, אני מציע לבדוק את האופציה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אתה זוכר במקרה את שם הפירוקיה? טיפו 2.0 נדירה. אם אינני טועה הביאו יחידות בודדות לארץ.

בעיה נוספת אם ניתן להתאים את הלוח ואם כן כמה התענוג אמור לעלות.

• תוכן חדש...