Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alphasonik Psw915 מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הסאב הזה כולל מגבר של קראנץ GP3000.1 ב3900 שקל , משתלם? הסאב מגיע עם תיבה בניה מותאמת לגודל התא מטען שלי .

תהליכי שיפוצים

פורסם

לא הכיון שלי , אני מחפש SPL תהור ולא SQL , בנוסף אני מוסיף מצבר לבאג' , חיווט 2 גיג' רוקפורד ובעתיד קצת קומבינות עם אבא המכונאי נצליח להרכיב עוד אלטרנטור.

תהליכי שיפוצים

פורסם

אני הבנתי את הכיוון שלך,שמעת את ההאבוק פעם? זה שבפורום אומרים שהוא sql מתי שמורידים גיין זה לא אומר שהוא לא סאב spl אכזרי( הוא כן)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בינינו במפגש דרום ראיתי את האבוק 15 , ראיתי שהוא פעל , אבל כולם יעידו שהBTL משך פה הרבה יותר צומת לב.

תהליכי שיפוצים

פורסם

הbtl הוא לא בר השוואה, לא האבוק ולא האלפאסוניק יתקרבו אליו בעוצמה. אז תוסיף עוד 500-1000 שח ותקנה מנאור את הסאב +המונו

ואם תישב אצל רוני p יותר מ10 דקות אתה תבין שיותר מיזה אתה לא צריך

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברגע שאני מוסיף מצבר נוסף , יכול להגרם נזק לאלטרנטור ? ( בזמן שהאלטרנטור הנוכחי הוא האורגינלי בלבד)

תהליכי שיפוצים

פורסם

יש ביד 2 HAVOC + 1200D SUNDOWN

הרבה יותר טוב ממה שהזכרת פה.

אתה מוזמן לשבת אצל RONI_P (אם הוא יסכים להזמנה :) ) להרגיש HAVOC ותוך 10 דקות

תרגיש את המוח שלך עושה KIT SURFING בראש שלך :).

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

להוסיף עוד מצבר ? זה יעזור הרי המגבר הוא רק מכיל קיבולת לא ? עדיף שיהיה אלטרנטור גדול יותר כדיי שייצר יותר ולא יהיה חוסר? לא ככה.

ולמען ההבנה, אני באמת שואל.. עד עכשיו שיערתי כה ואשמח לתשובה.

בנוגע לסאן דאון 1200D וההאבוק הם עדיין עם אחריות בלוח מכירה פה בלוח מכירה.

פורסם

מקרה של אלטרנטור מקורי...

איך הולך סדר חיווט?

1-מצבר אורגינלי

2-מצבר בבגז'

מפלוס של מצבר 1 לפלוס של מצבר 2?

בקשר למינוס.. הולך לשלדה? או כדאי גם ישיר במקרה הזה?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

עכשיו שמתי לב שזה לא הדגם שחשבתי של ה1000rms וזה 2500rms. אלי שמעת? לאיזה סאב אתה משווה אותו מבחינת עוצמה?

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם יש פוסלים.

אני לפני שכתבתי את ההודעה העתקתי את הדגם ופניתי לגוגל.

חיפוש קצר. בכ4 אתרים שונים!! לראות שאין טעות במידע.

הסאב הוא 2500W RMS.

נצילות של 93DB.

והוא הסדרה הכי גבוהה של החברה.

שמעתי שת הסדרה 2 ואת 5. ושניהם היו לא רעים בכלל. בתחום הSPL. כSQ הם לא מחוברים למוזיקה.

לדעתי עם יש לך יכולת לחבר את המגבר + הסאב לשמיעה. ולעשות את זה במפגש פורום.

המגבר צריך לעשות את העבודה. הוא מוצהר כ1500W RMS. ב 1 אום. והסאב הוא 2 סלילים של 2 אום.

אבל ללא מערכת חשמל יחסית רצינית. אתה לא תנצל את המגבר + הסאב.

עם מערכת חשמל יציבה. אולי יש לך חיבור מנצח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...