Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחזור למתקין שלך ותגיד לו שיבדוק לך את החיווט מההתחלה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הפיוז היה 40 אמפר והקודם היה 60.... ה60 אמפר החזיק כמעט שנתיים וה40 3 שבועות..

מחובר כבל 8 גייג' שעובר את הרכב ומתחבר לשני מגברים JBL 75.4 ו מונו ROCKFORD 501 BD

פורסם

אתה רוצה להגיד שעובר לך 8 גייג' שאתה עוד מפצל?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תחזור אליו ותתחיל לצעוק עליו למה לעזאזל יש לך 8 גייג' ועוד מפוצל לשני מגברים.

אישית, הייתי הולך למתקין טוב יותר כדי שיוציא הכל ויתחיל מההתחלה.

אתה צריך 4 גייג' מפוצל ל2 של 8 (8 לכל מגבר.)

חוטים טובים לרמקולים.

רעשי אלטרנטור יש?

פורסם

יש רעשי אלטרנטור בקטנה לא רציני ...

תכלס זה לא בעיה להחליף לבד . אני אקנה כבלים .. העניין מה שאני לא יודע..

אם אני מעביר מחדש כבל פלוס 4 לדוגמא אני מפצל אותו מאחורה ע''י מה? יש ממש מחבר כזה שעושה א תהפיצול? והאם צריך פיוז אחד בכזה פיצול?

פורסם

30 סנטימטר של כבל 4 גייג מחובר למצבר, אז פיוז ומשם יוצא הכבל למגברים , שמגיע לתא המטען תשמש במפצל ייעודי ותוציא לכל מגבר כבל של שמונה גייג מהמפצל. , חזק את המינוסים של המגברים לנקודות אדמה טובות

פורסם

המינוס שלי מחובר לשלדה בבגז'.

ועוד דבר אפשר איזה קישור לתמונה של מפצל יעודי שכזה אני מעוניין לדעת במה מדובר.

• תוכן חדש...