Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לשמוע פרטים מבעלי נסיון לגבי פתיחת חנות וירטואלית ב-EBAY.

הכוונה שלי היא כאשר מבצעים חיפוש של מוצר כלשהו מקבלים תוצאות,ואז ניתן להכנס לאחת התוצאות ולראות את המוצר ובנוסף מוצרים נוספים מאותו מוכר.

אשמח לדעת במה זה כרוך מבחינת עלויות וכו' ואיך בכלל זה עובד,האם אני צריך להקים אתר אינטרנט ואז לקשר אותו ל-EBAY או שאני מקים חנות וירטואלית על הפלטפורמה של EBAY.

רוב תודות !

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה לא מכין אתר אינטרנט נפרד, אתה מפרסם את כל המוצרים שלך דרך אייביי.

הקטע עם קטגורית חנויות הוא שזמן המכירה הוא ארוך יותר (29 ימים נראה לי), עלות המכירה היא נמוכה יותר, אבל התוצאות לא מופיעות בעמוד המכרזים אלא בעמודי החנויות.

הפלטפורה היא אך ורק באמצעות האתר של אייביי, כאמור אתה לא פותח אתר אינטרנט חיצוני.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אוקיי, קודם כל בתור מוכר מתחיל אתה לא יכול לפתוח חנות וירטואלית עד שעברת רף מכירות מסויים, נדמה לי 20.

בתחילה אתה תפרסם מוצרים בתפזורת תחת השם משתמש שלך, ובהמשך תוכל לאגד אותם תחת חנות וירטואלית שתתן לך הטבות למיניהן.

ישנן מספר עמלות על כל מכירה. עמלה ראשונה היא עמלת הכנסת מוצר והיא סכום קבוע של רבע דולר עבור כל מוצר שאתה תפרסם. המכירה שתפרסם תהיה תקפה למספר ימים שלאחריה המכירה תימחק גם אם לא מכרת את

המוצר.

פורסם

עמלה שנייה היא עמלת שלאחר מכירה. עמלה זאת נקבעת באחוזין ומשתנה על פי הקטגוריה שאליה שייך המוצר. העמלה תשולם כמובן רק לאחר שמכרת את המוצר.

בין לבין ישנן עמלות קטנות שנותנות לך לשפר את דף המוצר אותו אתה מוכר, למשל להוסיף כותרת משנית לתצוגת המוצר החיפוש וכד.

את החנות ודפי המוצר אתה בונה על גבי איביי. הם נותנים לך את כל הכלים לבנות דפי אינטרנט תחתם. כמובן שאם תרצה להכין דף מוצר קצת יותר מןשקע ולהתבלט מעל כל המוכרים שמשתמשים בטמפלטים שם, תוכל להכין דף html‏ ולהדביק את הקוד שלו במסך העריכה באיהיי.

פורסם

יש בעיקר עמלות.

גם בזמן האחרון הם התחילו להקשות על כל מי שיש לו פחות מ 100 פידבקים.

בקיצור:

אתה נרשם.

נרשם לפייפל בשביל לקבל כסף.

תיקנה הרבה שטויות בשביל שיהיו לך פידבקים.

מפרסם מוצרים למכירה.

אחרי כמה מכירות תפתח חנות ששם יותר זול לפרסם.

אייל

• תוכן חדש...