Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעות שלי. לא קראתי כמו שצריך

חשבתי פרק 1 ששודר כבר

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם
בלי קשר, יש להם איזון כמעט ומושלם בין סקירת מכוניות עניינית ובידור כמו שיגור מכונית לחלל , זריקת קרוואן מגובה , או הקפה של מסלול במכונית מלאה במים ( :shock: ) או הפיכת SCLASS ישנה לסלון (:shock::shock:) .

ההומור הוא ברמה גבוהה, והמשימות השטויותיות שמוטלות על המנחים הם יותר ממבדרות. וזאת בשילוב של סקירת מכוניות עניינית וכנה (אפשר לקוות).

ואכן שמתי לב גם אני שמרכז התוכנית הפך לבידור.

אני ממש מסכים איתך זאת תכנית ממש מצליחה מלאה בחוש הומור

פורסם

עוד לפני 3 עונות חשבתי על זה אבל אז הגעתי למסכנה, אי אפשר להיות מקובע ולהישאר בעבר, כמו שכבר נאמר פה: להשוות את התוכנית לשנות ה 90 זה כמו להשוות את המכונית הכי עכשווית לרכב משנות ה90... זה פשוט לא עובד!

אני חייב לציין שמאז שהבנתי את זה ושינית את נקודת המבט שלי, התוכנית השתפרה פלאים! ואני מאווווד אוהב אותה גם עכשיו!

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
עוד לפני 3 עונות חשבתי על זה אבל אז הגעתי למסכנה, אי אפשר להיות מקובע ולהישאר בעבר, כמו שכבר נאמר פה: להשוות את התוכנית לשנות ה 90 זה כמו להשוות את המכונית הכי עכשווית לרכב משנות ה90... זה פשוט לא עובד!

אני חייב לציין שמאז שהבנתי את זה ושינית את נקודת המבט שלי, התוכנית השתפרה פלאים! ואני מאווווד אוהב אותה גם עכשיו!

אני רוצה לעשות סדר בדברים,

הכוונה שלי לא הייתה בהרכך לתוכנית משנות ה90-80 אלה דווקא לעונות הראשונות בספין הנוכחי של התוכנית.2003-2006 היו גם מבדרות אך מאוד אינפורמטיביות וומעניינות בכל הקשור לחדשות,מבכני דרכים,הקול וול וכו.

היום יש תחושה של בוא נראה איך אנחנו נראה כמו הכי דבילים שאשפר וננהג בכמה כלי רכב אקזוטים,

אין הרבה אינפורמציה,או פילוספיה של תפיסה מוטורית אצל אף אחד מן המנחים. קונטראסט מעניין ניתן לראות אצל מגזני הרכב המתחרים שאלחרונה החלו לעלות מבחני דרכים לרשת.

ובאמת את מי מעניין לראות את טופ גיר,מנסים לייצר דלק,או לפלס שלג.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...