Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז אתמול בגלל חוסר תשומת לב בזמן רברס נכנסתי בעץ.

הנזק הוא מגן אחורי מעוך, דלת תא מטען שהתעקמה.

ולפי מה שראיתי ממבט מלמטה אז גם קצת החלק האחורי על מה שיושב המגן נכנס פנימה בס"מ או משהו כזה.

בפעם האחרונה שמי שהיא נכנסה בי מאחורה המגן האחורי חדש חלופי עלה משהו כמו 250 ש"ח.

עכשיו קפצתי למוסך כדי לקבל הצעת מחיר מסויימת, ונאמר לי שנזק כזה עלות של משהוא כמו 4 אלף ושעדיף להפעיל את הביטוח.

כשהתחלתי לשאול איך מגיעים ל 4 אלף, אז נאמר שמגן אחורי עכשיו זה כבר איזה אלף שקל, ושדלת תא מטען זה עוד 1200

ועוד הצביעה.

הוא אמר שאם אני מפעיל את הביטוח זה יצא לי 750 ש"ח השתתפות עצמית.

רציתי לדעת אולי מישהו מכיר עלות של דלת אחרוית מפירוקיה, והאם באמת מחיר המגן קפץ ב 500%?

ומה העלות של צביעת דלת תא מטען ומגן אחורי?

אני חשבתי לקנות את שני החלקים בעצמי, ולצבוע במקום מסוים.

בכל מיקרה אשמח להצעות

תודה

פורסם

לפי תאורך אין מדובר רק בהחלפת פגוש ודלת תא מטען אלא גם ביישור הפח מתחת לפגוש האחורי ואולי גם את הדופן האחורית.

נראה לי שהמחיר שנאמר לך כבר מתבסס על חלפים משומשים מפרוקי רכב או חדשים תחליפיים.

באיזה מוסך והיכן קבלת הצעת מחיר זאת?.

גש לעוד מוסך לקבלת הצעת מחיר נוספת.

לגבי הביטוח, בדוק את ההשלכות והעלויות עם סוכן הביטוח שלך.

בברכה - רפי לין

פורסם

לא זוכר את שם המוסך. הוא נמצא בפ"ת ברחוב גיסין בפינה עם משה דיין. מסקר שוק שעישתי בזמנו באיזור הוא היה אחד עם המחירים הכי סבירים, בגלל ניגשתי אליו לבדוק סדר גודל העניין.

המחיר כמובן כלל את מחיר החלפים, אבל נשמע קצת מוגזם, כנירא מנפחים אותו עם הביטוח משלם.

אני ינסה לעלות תמונה של דלת תא במטען. אולי יש מצב לתקן אותה ללא החלפה.

אני שוקל אולי על הדרך לצבוע את כל הרכב מחדש ופחחות. יש המלצות למקום שיעשה עבודה איכוטית, ומה סדר המחירים? פשוט פה המגן האחרוי שצבעו לי בזמנו התחיל להתקלף לאחר זמן מה. המחיר לכל האוטו שהוא הציעה עכשיו זה 3000 ש"ח בנוסף להתתפות העצמית שאני ישלם. האם נשמע סביר?

• תוכן חדש...