Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכניס מפתח מסובב, 5 פעמים תקין, בפעם השישית לא מסתובב המפתח, מכניס/מוציא מנסה כעשר-עשרים דקות, לפעמים

חצי שעה ואז מסתובב.

אני מסיק שהסוויץ' דורש החלפה. אין קודן, יש אימובילייזר ישן.

השאלה:

כמה עולה (כמובן אומדן) החלפת הסוויץ' והמלצה על מקצוען אמין. אני גר בשוהם.

שבת שלום

דני

פורסם

אתה בטוח שהמפתח לא הסתובב בגלל שההגה היה נעול?

בלנסר לפעמים אם משאירים את ההגה בצורה מסויימת (אולי מישהו יוכל להסביר איך זה קורה באמת),

אי אפשר לסובב את המפתח בסוויץ' אלא אם אתה משחרר קודם את ההגה (פשוט צריך לסובב אותו קצת)

פורסם

תודה על ההתיחסות.

כן, אני בטוח.

בודאי שניסיתי להזיז את ההגה. זה קורה ללא תלות אם ההגה נעול או לא. וזה כבר הרבה זמן.

כדי להימנע מאי הנעימות הכרוכה (זה כמובן תמיד קורה שאני ממהר...) אני משאיר את המפתח

הרזרבי בסוויץ' קבוע, כשהוא מסובב טיפה, כך שעדיין לא מחבר את המתח (בודק שהצופר לא עובד)

אבל לא נתקע כשאני בא לסובב סיבוב מלא כדי להניע.

פורסם

שלום רב !

אל תמהר להחליף מתג הצתה.

והמנע מהשארת מפתח במתג ההצתה, זוהי פירצה לגנב.

מהירות זה מהשטן, ולפי חוקי מרפי, תמיד כשתמהר, מתג ההצתה יתקע.

להבא שמתג ההצתה יתקע שוב, הכה קלות על מתג ההצתה, שהוא גם מנעול ההגה,כפי שהסברתי לך בפרטי, ולרוב מתג ההצתה יפתח.

זה לא מונע ממך בזמנך הפנוי , לגשת למנעולן, ולבדוק מדוע מתג ההצתה נתקע לעיתים קרובות.

בהצלחה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...