Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

אני מחפש רכב בתקציב הנ"ל (ניתן לחרוג טיפה עבור משהו שבאמת שווה את זה). אני מעוניין ברכב משנתון 2002 ומעלה ויד ראשונה (או שנייה מקסימום). הדרישות מהרכב:

קטן - לא סדאן

אוטומטי

אמין

צריכת דלק טובה

נוחות נסיעה טובה

שהאוטו יסחוב ולא יהיה "עגלה"

יתרונות נוספים כמו עיצוב, גימור ושאר הדברים פחות חשובים, אבל יתקבלו בברכה.

אשמח לשמוע המלצות :-D

פורסם

סופר מיני יתאים (:

על הסיריון שמעתי שהוא סובל מבעיות בראש מנוע - האם נכון הדבר?

יש עוד משהו מומלץ?

הרכב יהיה מיועד לנסיעות בין עירוניות, אבל לא ארוכות מאוד בשגרה, כמובן שייתכן שמידי פעם יצטרך לנסוע נסיעות ארוכות יותר, אבל בדר"כ זה מיועד לנסיעה מהבית (כפר-סבא) לעבודה (ראש העין) וחזרה.

פורסם

אני לא יודע מי אמר לך את השטות הנ''ל אבל לא, הרכב לא סובל מבעיות בראש מנוע

ואני אומר זאת מניסיון של כמעט 3 שנים עם הרכב.

הרכב נוסע מעולה, זריז מאוד ואני אומר זאת כאחד שנסע עליה 3 פעמים בשבוע נסיעות בן עירונית ארוכות.

הרכב לא בולע עליות אבל הוא עושה את העבודה מעל לציפיות של מנוע 1.3.

בנסיעה האחרונה שלי לאילת עם הרכב שהכיל אנשים ומטען לא היתה בעיה חריגה ברכב.

מדובר ברכב אמין מאוד (מנוע של יאריס ועוד כמה וכמה דברים שהוא חולק עם מותג טויוטה),

חיסכון מעולה בדלק, זול מהיאריס, שנתון גבוה ועיצוב מעולה לדעתי.

אני ממליץ לך לנסות לחפש כמה רכבים כאלה אני בטוח שלא תתאכזב.

שלומי.

פורסם

אוקיי, אני שמח לשמוע דברים טובים כל כך על הסיריון (: בהינתן שהבעיה שחשבתי שממנה הוא סובל איננה קיימת, הוא קופץ לראש סדר העדיפויות שלי. אבל בכל זאת, אשמח לשמוע אם יש הצעות לדגמים נוספים? מה לגבי הגטס - האם ה"שתיינות" שלו בדלק כה מורגשת כפי ששמעתי עליו?

פורסם

לגבי הגטס, כן. הוא צמא ומאוד.

אני לא יודע מה לגבי הגירסה הידנית (למרות שהיא לא רלוונטית לעניינינו) אבל האוטומט שותה והרבה.

הגטס אמנם מצוידת במנוע מעט גדול יותר מהסיריון בעל 1.4 ליטר אבל הוא לא חסכוני כמו הסיריון,

ולא אמין כמוה.

במידה ובכל זאת אתה מעוניין בגטס אני ארשה לעצמי להתחצף ולדרוש ממך- אל תתקרב לגירסת ה GLF!!!

גירסה זו מכונה אצלי גירסת הבושה של יונדאי שגם סיריון משנת 99 עדיפה מעל פניה בעניין הזה,

גירסה זו בעלת רק כרית אויר אחת וללא ABS, מה שהביא אותה לתוצאה משפילה של כוכב אחד וחצי במבחני הריסוק,

לעומת הסיריון שזכתה ל 4 כוכבים.

שלומי.

פורסם

זה בסדר, אני בעצמי החלטתי להתרחק מגירסת ה-GLF (מה עוד שבטח רובן שחוטות מליסינג).

אתה יודע מה ההבדל בין שאר הגירסאות של הגטס (GLI, GLS אם אני לא טועה)?

• תוכן חדש...