Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהורדת רכב מהכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותינו רכב פיאט טמפרה יד ראשונה, שקנינו מהחברה בשנת 92.

כשקנינו את הרכב קיבלנו הנחת עולים חדשים, במקום 40 אלף שילמנו עליה 27 אלף.

עכשיו כשקנינו רכב חדש אנחנו רוצים להוריד את הפיאט מהכביש, אבל לא נתנו לנו להוריד את הרכב, אמרו שיש על הרכב מס', משהו כזה ושלפני שאנחנו מורידים את הרכב מהכביש צריך להוריד את המס' הזה, עכשיו איפה אני עושה את זה? איך? לאן אני פונה לברורים?

תודה רבה מראש.

פורסם

היה שרשור בנושא דומה אך קצת שונה על הבחור,שחטף 500 ש"ח קנס בגלל הגבלת רישיון הרכב.

צריך לפנות למכס כדי להסיר את המגבלה מרישיון הרכב ואז תוכל למכור /להחליף/'להוריד מהכביש WHAT EVER YOU WANT

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה להשקיע בקסנון?

תשבור את האגזוז או שתתן לו מקה ברוורס במדרכה או שתדרוך עליו עדשישבר ואז תצא לאיזה טיול בתוך העיר או בכביש ראשי במקום שאתה יודע שתמיד מחכה שוטר אז אני מבטיח לך הורדה ואתה מבטיח שלא תתקן.

או שתשאיר את הרכב תקין בתור רכב שני בבית.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

על רשיון הרכב מופיע הגבלה של מכס כיצד מבטלים את ההגבלה? הגבלת מכס נרשמת ומבוטלת ע"י המכס, ביטול ההגבלה לא מבוצע באופן אוטומטי, ויש לגשת אישית לבית המכס לביטול ההגבלה. המכס משדר את ביטול ההגבלה "און ליין" למחשב משרד התחבורה.

אני יודע שכל העולים או נהגי מוניות עושים את זה ביפו עניין די פשוט.

לעולים רכשו את הרכב ללא מסים ניתן להוריד את ביטול המכס לאחר 5 שנים ללא כל בעיה

פורסם

קודם כל, הרכב באמת במצב של לרדת מהכביש, ולא למכור אותו למישהו?

בקשר למספר - אתה בטוח שהם לא התכוונו ללוחית הרישוי?

קקטוסולר ידנית

פורסם

יש על הרכב הגבלת מכס, שלא מאפשרת מכירה או הורדה מהכביש.

ההגבלה הזו הייתה בתוקף ל 5 שנים מיום הרכישה, כלומר ב 5 שנים הראשונות, אבא שלך לא יכל למכור את הרכב במחיר מלא.

לאחר 5 שנים ההגבלה לא נמחקת אוטומטית, וצריך לבקש, שימחקו אותה.

אבא שלך צריך לפנות בכתב לבית המכס ביפו (לא בטוח ב 100% שזה עדיין ביפו, תברר את זה), ולרשום את הדבר הבא :

מבקש להסיר הגבלת מכס לצורך העברת בעלות מרכב מסוג פיאט טמפרה מס' רישוי XX-XXX-05, מאחר וחלפו 5 שנים מיום הרכישה.

לצרף צילום רישיון הרכב וצילום תעודת זהות.

עריכה, לאחר קריאת ההודעה של אריק - בזמנו, ניתן היה לעשות את זה ללא הופעה אישית,כלומר על ידי שליחת בקשה בדואר רשום. אולי היום הכללים השתנו.

לאחר כמה זמן הם יסירו את ההגבלה, ויעדכנו את משרד הרישוי.

ואז תוכלו למכור את הרכב לפירוק/להוריד מהכביש.

• תוכן חדש...