Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטלוגים של מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש כאן עוד אנשים שאוספים קטלוגים של מכוניות ?

אשמח לשמוע וגם לראות תמונות, וגם להחליף

תמונה של כמה שלקחתי לאחרונה

img2172mj.jpg

פורסם

אריאל, יש לכך שרשור יעודי בפורום הכללי.

לעניינו:

הייתי אספן כפייתי של פרוספקטים וקטלוגים עד גיל תיכון, בערך.

את רובם אספתי במסגרת סיבוב מסורתי ברחוב המסגר ובתערוכות אוטומוטור השונות.

חלק קטן קיבלתי מהיצרנים עצמם, לאחר פניה אליהם (במכתב או במייל, בבקשה לחומר נוסף).

אציין לטובה את היחס האדיב שקיבלתי, בהיותי דרדק בחט"ב, ממשרד יחסי הציבור של מרצדס-בנץ בארץ, "רוני וולף"; מכתב ששלחתי למשרדי החברה בגרמניה נשלח חזרה אליהם והם פינקו אותי בקטלוגים יפים, צילומי עיתונות רשמיים ו-PRESS PACK של קבוצת ה-F1 שלהם.

מתערוכת פרנקפורט האחרונה חזרתי עם תיק מלא בפוסטרים וקטלוגים יפים.

לצערי, חלק גדול מהאוסף שלי השלכתי לפח במהלך השנים (תמיד הקפדתי לשמור את הקטלוגים של הדגמים החדשים ביותר), אבל כמה פרוספקטים נדירים שרדו את המיון האכזרי.

אריאל, מאיפה הקטלוגים שבתצלום?

פעם אחרונה שבדקתי (מזמן, אני מודה) יבואן ב.מ.וו (קמור) היה קמצן מאוד בנוגע לחלוקה של פרוספקטים כאלו.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

היי יגאל

ובכן גם אני כמוך הייתי הולך מדי שנה לעשות סיבוב במסגר ולקחת קטלוגים, והייתי שולח מיילים ליצרנים וחברות שיפורים למיניהם מחול והם בשמחה היו שולחים חומר בחזרה, עם השנים גם נאלצתי להיפטר מחלק מהם גם בגלל חוסר מקום וגם כי אי אפשר לאסוף כל קטלוג של אוטו שיוצא זה די בעייתי במיוחד בארץ

הקטלוגים שבתמונה הם מהסיבוב האחרון במסגר, הרוב די קמצנים כשבאים רק לקחת קטלוג ולא לקנות אבל זה השתנה קצת, לא כמו שהיה פעם, בבמוו הבחור הסוכן פשוט אמר לי ללכת לחפש במגירה של הקטלוגים אז יכולתי לקחת איזה שאני צריך

צילמתי עוד שתי תמונות של כמה קטלוגים יותר מעניינים

img2178m.jpg

img2181m.jpg

פורסם

טוב, ניצחת,

יש לך פרוספקטים הרבה יותר 'שווים'.

אין כמו ריח הכרומו של פרוספקט חדש!

מהיכן הפרוספקטים של יצרני היוקרה (פרארי, בנטלי, רולס-רויס)? גם אליהם פנית במייל וקיבלת חומר?

יש לי פרוספקט זהה של ה-SLK (קיבלתי כמות נכבדה של פרוספקטים ממרצדס-בנץ-בריטניה, לאחר מילוי טופס באתר שלהם, לפני כמה שנים).

ביום-יומיים הקרובים אשתדל לסרוק ולהעלות תמונות נבחרות של הפרוספקטים מתערוכת פרנקפורט.

שבוע טוב,

יגאל.

פורסם

שרשור שמעורר בי נשכחות וגעגועים :puppydoge.

עד שנת 2005, הייתי אוסף פרוספקטים (Brochures) בקנאות (כמה אלפים טובים בלשון המעטה... מרביתם נשלחו לארכיב מפאת חוסר מקום...) החל מהדגמים הפשוטים לאקזוטיים (כולל רכבים יפניים כגון GTR, FTO ושות', סדנאות, סדנאות עיצוב כגון פינינפארינה וג'יאג'ארו וערכות עיתונאים) אך בשנים האחרונות הייתי די עסוק ולא ממש מצאתי את הזמן לאסוף באופן רציני. אני מקווה שבקרוב אחזור לדרך הישר :wink:.

נ.ב.

מניסיוני, משעשע שדווקא בארץ, קשה יותר לשים את ידיך על פרוספקטים של רכבים רגילים (ניסיתם פעם למצוא פרוספקט רשמי של רנו שהוא לא פלייר?! :?:lol:).

פורסם

אני רואה שיש כאן כמה אנשים שעדיין מתעסקים בתחום באופן רציני, משהו שאני הפסקתי לעשות זה מכבר.

הלינק לשרשור שלי נמצא למעלה. אם אתם רוצים משהו מהקטלוגים שלי, אשמח למסור לידיים טובות בביקור הבא שלי בארץ. אם יש משהו ספציפי שאתם מחפשים ולא הוזכר שם, פנו בה"פ ואני אבדוק אם קיים אצלי.

בברכה.

פורסם

תודה Derish. הפרוספקטים של הדגמים אשר צויינו בשירשור על הסובארו, נמצאים ברשותי, במידה ואזדקק לפרוספקט ספציפי (צריך לבדוק), אברר עמך בה"פ :-).

פורסם

נ.ב.

מניסיוני, משעשע שדווקא בארץ, קשה יותר לשים את ידיך על פרוספקטים של רכבים רגילים (ניסיתם פעם למצוא פרוספקט רשמי של רנו שהוא לא פלייר?! :?:lol:).

מצחיק אבל יש בזה משהו; באמת קשה לי להיזכר בפרוספקט נורמלי שלהם (אבל הייתי מקבל מעיין ירחון שלהם, פעם).

מצמץ (זה מה שרשום לך בת"ז?), ה"ארכיב" שלך עדיין נגיש..?

אני מקווה לסרוק\לצלם חלק מהברושורים שלי בימים הקרובים.

יגאל.

פורסם

הארכיב יחסית נגיש אם כי לא בשלוף (ארגז / חבילה אמורים להגיע תוך כ-24 שעות מרגע ההזמנה), אך יש קצת פרוספקטים נגישים ואשתדל להעלות תמונה של דוגמיה בסוף השבוע.

לגבי היוזרניים...למזלי אין זה השם אשר רשום לי בת.ז. :-P (הייתי תובע את ההורים שלי אם כן :wink:).

מייק.

פורסם
מהיכן הפרוספקטים של יצרני היוקרה (פרארי, בנטלי, רולס-רויס)? גם אליהם פנית במייל וקיבלת חומר?

יש לי פרוספקט זהה של ה-SLK (קיבלתי כמות נכבדה של פרוספקטים ממרצדס-בנץ-בריטניה, לאחר מילוי טופס באתר שלהם, לפני כמה שנים).

את רוב הפרוספקטים של יצרני היוקרה לקחתי כשהייתי בסוכנות גדולה של כולם בניו יורק, אבל הרבה פרוספקטים של חברות שיפורים וגם של רולס רויס קיבלתי אחרי ששלחתי מיילים, אני יעלה מחר תמונה של עוד כמה

את קטלוג ה SLK לקחתי בארץ בזמנו כשהיא נמכרה כאן

פורסם

יש לך גם בהחלט דברים ישנים ומעניינים באוסף, מאד יפה לראות, זה קטלוג של הוויפר בתמונה השלישית ?

הנה תמונה של קטלוגים של חברות שיפורים שיש לי

img21822.jpg

פורסם

מייק, תמונות מעולות!

אני מאוד אוהב את העיצוב של הונטורי אטלנטיק! אוטו יפהפה, לדעתי.

חבר'ה, האוספים שלכם הרבה יותר 'שווים'.

אני פחות אוהב חברות שיפורים חיצוניות ולא ממש מתעניין בתוצרת שלהם (אפילו לא מוריד תמונות).

מקווה לצרף את שלי בקרוב,

יגאל.

נ.ב:

לפני המוני האספנים-לרגע שרואים בכל תערוכת אוטומוטור, קשה לי להאמין שאנחנו הסרוטים היחידים בפורום הזה...:-)

• תוכן חדש...