Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוב ספרי הרכב שאני נתקלתי בהם קיימת ההוראה שלפיה יש להפיל את המכסה מהגובה שהחברה אמרו (גובה שמבטיח נעילה). רבים מניחים את המכסה ולוחצים עליו בנימוק של שמירה על הרכב בעוד בפועל זה מביא, גם אם לא מייד, לעיקום הפח ו/או המנעול. RTFM...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא צריך לטרוק ולזרוק את מכסה המנוע.

אפשר להניח אותו ופשוט ללחוץ בעדינות מלמעלה, המכסה יסגר.

בכל אופן מוודאים שהמכסה נסגר ע"י כך שמנסים להרים אותו.

ל'

+1

תשובה מקצועית

איזה כייף לי :)

פורסם

אני עוזב בגובה של 15-20 וזה על בטוח נסגר, חבר עיקם את הפח קצת בגלל לחיצה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לכל מי שממליץ להניח את המכסה, ואז ללחוץ מלמעלה -

למא את הדלתות של האוטו אתם סוגרים בטריקה, ולא מצמידים קודם בעדינות אל המשקוף, ואז לוחצים עד לנעילה ?

פורסם

בשביל מה השיטה הזאת מועילה ? להניח את המכסה ואז ללחוץ..

אתם מרחמים על הרכב? כי נזק זה לא יכול לגרום(אם הגובה הוא מינימלי כמו שהוזכר פה).

ואיך אתם סוגרים את הדלתות? גם בהפעלת לחץ על הדלת כשהיא כמעט סגורה ? :\

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
לכל מי שממליץ להניח את המכסה, ואז ללחוץ מלמעלה -

למא את הדלתות של האוטו אתם סוגרים בטריקה, ולא מצמידים קודם בעדינות אל המשקוף, ואז לוחצים עד לנעילה ?

כל כך הגיוני שבאמת שאני מחכה לתשובה.

בסיאט איביזה שהייתה לי הייתי טורק את המכסה, הרכב היה אצלי מעל 14 שנה מעולם הוא לא התלונן.

בפאביה הנוכחית אני מניח את המכסה ולבסוף מביא לו לחיצה בעדינות לסגירה הסופית.

למה שיטה שונה בשני הרכבים? וואלה, אין לי תשובה.

• אחראי פורום
פורסם
אל תצחק, אני ראיתי כבר בכמה סיפרי נהג של מכוניות שונות את ההמלצה הזו -

"לסגירת מכסה מנוע יש לעזוב אותו בגובה של כ 20 ס"מ"

זה מודגש בצורה כזו כדי להבטיח שהמכסה יהיה נעול כהלכה,

בעניינים כאלה אף יצרן לא רוצה להשאיר את עניין הרגש (נגיד אם היה כתוב "לחץ בעדינות" - עדינות

של בחור מגודל היא לא עדינות של בחורה צעירה) בידי הנהג ועזיבה של המכסה מגובה כזה

תנעל אותו בטוח.

לי אישית צורם להנחית את המכסה ככה ומספיקה לחיצה עדינה מעל המנעול כדי לסגור כמו שצריך.

אפילו בטסטים למדו שהמשוגע עם האלפא סוגר לבד את המכסה :roll:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אפילו בטסטים למדו שהמשוגע עם האלפא סוגר לבד את המכסה :roll:

גם אני לא הרשתי להם לסגור את המיכסה, אבל מהסיבה ההפוכה שטרקתי אותו בעצמי מגובה 20 ס"מ.

ממש לא התאים לי שעובד המכון יישען במלוא משקלו על המכסה כדי לנעול אותו במקום. יותר פשוט להשמע להואות היצרן ולטרוק....

פורסם
+1

עוד לא נתקלתי ברכב שצריך לזרוק את המכסה. לחיצה עדינה בהחלט סוגרת.

יש רכב כזה-סובארו החדשה B4 שהייתה לי.

כל מכסה המנוע מאלומיניום וכמעט לא שוקל,כדי שמכסה המנוע ינעל ויתפס יש לסגור אותו מקצת גובה ולא להניח וללחוץ מטה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

2 השיטות נכונות ועובדות.

לטעמי עדיפה הסגירה היותר אלימה, משתי סיבות:

א. היא מבטיחה נעילה של המכסה.

ב. מונעת מעיכה בפח (תנסו לסגור בעדינות מכסה של פיג'ו 205, סיטרואן AX, מיצובישי לאנסר ישנה, או כל מכונית עם מכסה מנוע שטוח).

למען האמת, מהנסיון שלי לאורך כל 15 המכוניות שהיו לי וגם מאנשים אחרים שאני מכיר, מעולם לא שמעתי על מקרה של נזק שנגרם מעזיבת מכסה המנוע מגובה 20 ס"מ. מעיכה למכסה עקב סגירה עדינה דווקא כן.

דני G.

פורסם

בניסאן הייתי לוחץ, בהונדה סה לא נסגר ככה, גם אם ממש תרצה, אז טורקים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה צודק נזכרתי גם בסיויק של אמא שלי 2002 היה נסגר רק בטריקה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש רכבים עם מכסה מנוע מאלומיניום, שם בוודאות ניתן לראות מי סוגר בלחיצה ומי נותן למכסה המנוע ליפול :idea:

אני נותן לו ליפול מגובה של כ- 15 ס"מ, עבד על מספר כלי רכב שהיו ברשותי, למתדלקים אני בטוח לא נותן לגעת בכלום.

גם המכונאי שלי טורק את המכסה, ולמיטב זכרוני כך גם מצויין בספר הרכב. שיהיה בהצלחה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...