Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות סקס באתרי פנאי לילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי המלצה שבאתר של נטקס יש קטגוריה מצוינת לילדים.

הגעתי לדף הזה- http://netex.mako.co.il/?c=1DC90B8B-CB2C-4DB4-A8F3-23E2EF83A1DD

ומה אני רואה בקישורים ממומנים? חנות סקס עם כל מיני תמונות של מכשירים שלא דומים כלל לאילו של בוב הבנאי, אתר הכרויות סקס עם תמונות של שרמוטות הרבה פחות צנועות ממיני מאוס ומדריך שמלמד איך להשכיב את החברה שלך.

בהתחלה חשבתי שזה פירסום ממוקד מעוגיות מעקב אז בדקתי במחשב אחר נקי לחלוטין (מייד אחרי פירמוט) וכל "אתרי הילדים" הופיעו גם שם.

שלחתי לנטקס משוב לפני שבוע, לא קיבלתי תגובה והאתר נשאר כמות שהוא.

אז תזהרו שלא תמצאו את הילדים שלכם משחקים עם דילדו במקום עם דורה.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
כל מיני תמונות של מכשירים שלא דומים כלל לאילו של בוב הבנאי

806.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב, דילדו כן דומה לאחד הכלים של בוב הבנאי

תארו לכם תכנית מיוחדת, דורה ובוב הבנאי משחקים ב"כלים"

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תארו לכם תכנית מיוחדת, דורה ובוב הבנאי משחקים ב"כלים"

מזכיר סצנה עם העוגיה מאחד הסרטים האהובים עליי - "מוות לסמוצ'י":

http://www.youtube.com/watch?v=WvMefyDa7Yg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חושבים שזה מצחיק?

כן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה מזכיר לי, שלפני כמה חודשים כשש"ס ניסו להריץ את חוק הצנזורה באינטרנט, הנימוק של ה"גאונים" היה ש"ילד מחפש בגוגל 'שיר' ומקבל קישור ל'טירת הסקס של שיר'..."

צעק להם מישהו ממר"צ - איך אתם יודעים? ניסיתם?...

דרך אגב צביקי, כן גם אותי זה מצחיק ויש לי ילדים.

פורסם
אז למרות שהסיטואציה יכולה להיות מצחיקה, ממש לא מצחיק אותי שהילדים שלי יגיעו לאתרי פורנו

זה לא מצחיק, אבל זה יקרה מתישהו, ואין שום דרך למנוע את זה. לא עם שירות סינון, לא עם ניתוק האינטרנט ולא עם חומת האש הסינית הגדולה.

פורסם
אז למרות שהסיטואציה יכולה להיות מצחיקה, ממש לא מצחיק אותי שהילדים שלי יגיעו לאתרי פורנו.

צביקי

צביקי, עובדות החיים הן שבאיזור גיל 11-12 הילד כבר יודע שהחסידה איננה זו שהביאה אותו אל העולם.

את העובדות הללו אני למדתי כשלא היה אינטרנט, הטלוויזיה שידרה בערוץ ממלכתי אחד ללא ערוצים אירוטיים, ספרות סקס נמכרה בהחבה בכריכה רכה וחוברות מצולמות היו על סף הלא חוקי.

תתפלא, אבל גם בתנאים האלה ישנו שלב שבו מגלים את עובדות החיים - ולא, זה לא קורה בסמוך לחתונה שאז הרבנות מנפיקה חוברת הסבר לזוג הצעיר...

בקיצור, אי אפשר למנוע את הבלתי נמנע, אני מעדיף לחיות בבית פתוח שבו אין נושאים שהם טאבו - זה הכל.

פורסם
חושבים שזה מצחיק?

היסטרי.

אם אתה לא רוצה שילדים יגיעו לאתרי פורנו, יש אמצעים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...