Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפיוניר שהציעו לך אין לו יציאות למגבר ואין לו usb ואין לו כלום, איך הציעו לך אותו אני לא יודע.

וכמובן שאין אף בעיית חום :shock:

יצא ל4050 דגם חדש, יש לו יציאה פחות למגבר אבל יש לו קורא כרטיסי זכרון

אבל עדיין אפשר להשיג את הדגם הישן והטוב:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

וגם את החדש:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687204

אז מה הם עובדים עליי לא מתקרב לחנויות האלו בחיים.

אני אנסה להשיג פה באיזור את ה- DEH4050UB

בקשר אל המגבר - איך הוא?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאתה רואה יש לי רדיו דיסק כמו שאתה רוצה ומגבר דומה מאוד, ואני לא מחרטט או משהו אבל מהרגע שהתקנתי את המערכת עם אבא שלי לא הייתה אפילו תקלה אחת, אפילו לא הקטנה ביותר.. ועוד המגבר עם גיין עד הסוף מתחת לשטיח ולא מתחמם.

מבחינת סאוונד אין לי ממש למה להשוות, לא שמעתי אף מערכת אחרת כמו שצריך, אבל שקניתי את הרדיו דיסק במקום הסוני שהיה לי (שהיה חדש לגמריי, לא משהו ישן שאמור להשמע חרא) הסאוונד השתפר מאוד, והשהוספתי מגבר הוא רק השתפר עוד יותר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
כמו שאתה רואה יש לי רדיו דיסק כמו שאתה רוצה ומגבר דומה מאוד, ואני לא מחרטט או משהו אבל מהרגע שהתקנתי את המערכת עם אבא שלי לא הייתה אפילו תקלה אחת, אפילו לא הקטנה ביותר.. ועוד המגבר עם גיין עד הסוף מתחת לשטיח ולא מתחמם.

מבחינת סאוונד אין לי ממש למה להשוות, לא שמעתי אף מערכת אחרת כמו שצריך, אבל שקניתי את הרדיו דיסק במקום הסוני שהיה לי (שהיה חדש לגמריי, לא משהו ישן שאמור להשמע חרא) הסאוונד השתפר מאוד, והשהוספתי מגבר הוא רק השתפר עוד יותר.

כן גם לא מצאתי באינטרנט תגובה רעה אחת על הרדיו דיסק הזה ככה שגם לי זה היה מאוד מוזר

בקשר אל המגבר מישהו יודע איך הוא?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

אם אתה מדבר על הZ4200 - זכה בפורום לסיקור נרחב והרבה השוואות למגברים אחרים באותו סדר גודל והוא בדרך כלל היה הבחירה המועדפת.

בסופו של דבר מגבר לבית טוב, חברה גרמנית ידועה.

תרומה טובה מאוד לכסף.

לי באופן אישי לא יצא להניח את הידיים על המוצר הזה אבל סה"כ לא זכור לי שנתקלתי בתלונות על המגבר הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם אתה מדבר על הZ4200 - זכה בפורום לסיקור נרחב והרבה השוואות למגברים אחרים באותו סדר גודל והוא בדרך כלל היה הבחירה המועדפת.

בסופו של דבר מגבר לבית טוב, חברה גרמנית ידועה.

תרומה טובה מאוד לכסף.

לי באופן אישי לא יצא להניח את הידיים על המוצר הזה אבל סה"כ לא זכור לי שנתקלתי בתלונות על המגבר הזה.

כרגע אני מדבר על המגבר JBL GT5-A604

ה- Z4200 אני יודע שהוא מגבר מעולה פשוט לא עובדים עם המגברים שאמרותי בחנויות שביקרתי בהן, מחר ני אלך לעוד חנות בסביבה אני אראה מחירים ואם הם עובדים ואם אני אספיק לעוד חנות בסביבה

מישהו אי פעם נתקל ב- JBL GT5-A604 ויודע איך הוא?

פורסם

לכל הרוחות - ישבתי וכתבתי תשובה ומשהו קרה לאתר...

אני רק יכול להסביר קצת על האופי של מגברי JBL מהנסיון הרב שיש לי איתם לאורך השנים -

צריך להפריד אלף הבדלות מסדרות הכניסה והביניים שלהם - לסדרת הpower series שתוכננה ע"י חברת CROWN.

המגברים הפשוטים של JBL מתאפיינים בתוצאה טובה מאוד בתחום המידבאס והמיד אבל הם מאוד בהירים וצווחניים בתחום התדרים הגבוה - להגביר טוויטרים עם מגבר של JBL זה לא בדיוק משהו שאני אמליץ עליו - צריך הרבה יכולת ריסון בשביל להפיק תוצאה סבירה שלא לדבר על תוצאה טובה

כמו למשל - להגביר טוויטר, אבל כשהוא חלק מסט שלושה חלקים... אז יש לך יכולת טובה מאוד לרסן אותו, בייחוד עם יש לך יכולת לשלוט על הגיין בצורה עדינה מאוד (כמו למשל עם קרוס אובר כמו ה4XS ברכב הפרטי שלי)

מגברי הערוצים שלהם בסדרות האלו לא מצטיינים בשליטה על סאב וופרים - אם אתה רוצה להגביר סאב עם מגבר סטנדרטי של JBL - המלצה חמה מאוד - רק מונובלוק.

המונובלוקים שלהם בכל הסדרות הם מגברים טובים שנותנים תוצאה טובה אפילו טובה מאוד (ברכב הפרטי שלי המונובלוק הוא CS300.1 של JBL ואני מרוצה ממנו עד הגג)

ואז יש סדרות כמו הקאדט והפאוור של JBL שזה כבר ליגות אחרות לגמרי - מגברים טובים עד מעולים, מאוד מאוד חזקים אבל הם גם עולים בהתאם.

אם יש דבר אחד ששמתי לב על מגברים של JBL לאורך הזמן הוא שלא משנה על איזו עוצמה הם מוצהרים - כוח לא חסר להם - אבל זה מהנסיון האישי שלי, יש גם כאלו שטענו ההפך.

לסכם את הבעיות העיקריות של המגברים הללו - קשה לרסן אותם בקצוות - התחום הגבוה והתת תדר אצלם יכולים להוות בעיה.

אם הייתי משווה מגבר סטנדרתי של JBL לL7 של קיקר (סאב) הייתי אומר שגם הפעם מדובר בסוס שקשה לרסן אותו, אבל אתה יודע למה הוא מאחוריך ואתה יודע מה הוא רוצה ממך :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לכל הרוחות - ישבתי וכתבתי תשובה ומשהו קרה לאתר...

אני רק יכול להסביר קצת על האופי של מגברי JBL מהנסיון הרב שיש לי איתם לאורך השנים -

צריך להפריד אלף הבדלות מסדרות הכניסה והביניים שלהם - לסדרת הpower series שתוכננה ע"י חברת CROWN.

המגברים הפשוטים של JBL מתאפיינים בתוצאה טובה מאוד בתחום המידבאס והמיד אבל הם מאוד בהירים וצווחניים בתחום התדרים הגבוה - להגביר טוויטרים עם מגבר של JBL זה לא בדיוק משהו שאני אמליץ עליו - צריך הרבה יכולת ריסון בשביל להפיק תוצאה סבירה שלא לדבר על תוצאה טובה

כמו למשל - להגביר טוויטר, אבל כשהוא חלק מסט שלושה חלקים... אז יש לך יכולת טובה מאוד לרסן אותו, בייחוד עם יש לך יכולת לשלוט על הגיין בצורה עדינה מאוד (כמו למשל עם קרוס אובר כמו ה4XS ברכב הפרטי שלי)

מגברי הערוצים שלהם בסדרות האלו לא מצטיינים בשליטה על סאב וופרים - אם אתה רוצה להגביר סאב עם מגבר סטנדרטי של JBL - המלצה חמה מאוד - רק מונובלוק.

המונובלוקים שלהם בכל הסדרות הם מגברים טובים שנותנים תוצאה טובה אפילו טובה מאוד (ברכב הפרטי שלי המונובלוק הוא CS300.1 של JBL ואני מרוצה ממנו עד הגג)

ואז יש סדרות כמו הקאדט והפאוור של JBL שזה כבר ליגות אחרות לגמרי - מגברים טובים עד מעולים, מאוד מאוד חזקים אבל הם גם עולים בהתאם.

אם יש דבר אחד ששמתי לב על מגברים של JBL לאורך הזמן הוא שלא משנה על איזו עוצמה הם מוצהרים - כוח לא חסר להם - אבל זה מהנסיון האישי שלי, יש גם כאלו שטענו ההפך.

לסכם את הבעיות העיקריות של המגברים הללו - קשה לרסן אותם בקצוות - התחום הגבוה והתת תדר אצלם יכולים להוות בעיה.

אם הייתי משווה מגבר סטנדרתי של JBL לL7 של קיקר (סאב) הייתי אומר שגם הפעם מדובר בסוס שקשה לרסן אותו, אבל אתה יודע למה הוא מאחוריך ואתה יודע מה הוא רוצה ממך :-P

אוקיי אז מ-JBL אני יורד אני שונא צליל צווחני שרוצח אוזניים בצורה מוסיקלית מדיי...

זה שהשווית את L7 עם מגבר סטנדרט של JBL אני מבין שזה ישבור קירות ( מעניין מה ייקרה כשנחבר אותם ביחד וננגן מוסיקת Hardstyle אעאעאעאע חצי מהתושבים בארץ יקבלו כאב ראש XD )

בקיצור את JBL אני עוזב חחח....

נראה לי אני נסגר על המערכת שהציעו לי פה ( בתקווה ואני אוכל למצוא את כל החלקים של המערכת )

deh4050ub

Z4200

מורל טמפו

סאבים הסרווין וגה הד12 / JBL GTO1200B

פורסם

אני אומר שצריך לדעת מה להגביר עם איזה מגבר.

עובדה שאני עובד במערכת שיש בה סט קדמי של אילייט וסאב של אינפיניטי עם הגברה מלאה של JBL ואינפיניטי ואני מצליח להוציא מהמערכת תוצאה יפה מאוד.

מקודם עבדתי עם הגברה של קיקר - אבל רציתי להתקדם קצת הלאה ונאלצתי למכור בכדי להיות מסוגל להשתדרג.

אז הקרבתי קצת איכות של מערכת אחת שאני בקושי משתמש בה לטובת האחרת. אבל עדיין - ממש לא סיבה להתרחק מJBL.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...