Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום חבר שלי סיפר לי שיש באמפריזה משתיק רעש של יניקת אוויר שנמצא בצינור שהולך לפילטר האוויר, חיפשנו ולא מצאנו כלום אז האם באמת יש כזה דבר?

ואם כן איפה הוא נמצא?

ואם אפרק אותו האם יהיה רעש דומה לפילטר פתוח?

והאם יגרום נזק למנוע?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

עכשיו הסתכלתי לכל אורך צינור היניקה עד בית הפילטר ולא ראיתי שום דבר, אולי מישהוא מבין בסובארו ויודע אם באמת יש כזה דבר ואיפה ממוקם בדיוק?

פורסם

טוב אז מישהוא יכול לעזור לי למצוא מתאם לחיישן לפילטר פתוח לאמפריזה באיזור הצפון?

העניין רציני מאוד חברים.

ומה יקרה אם אחבר את הפילטר בלי החיישן?

פורסם

אם תחבר את הפילטר בלי החיישן(בהנחה שזה חיישן MAF, מד כמות אוויר) המנוע יתקשה להניע, המנוע לא יחסב,צריכת דלק מטורפת, גימגומים בנסיעה וכו'.

אם זה חיישן טמפ' יניקת אוויר יהיה שינוי בצריכת הדלק לרעה, ותגובת דוושה מאוחרת, ויכול להיות גם צילצולים, כי לחיישן הזה יש השפעה על כיוון ההצתה.

אתה חייב לחבר את החיישן אחרת יהיו המון בעיות שלא כדאי שיהיו.

לגבי המשתיק הזה, אם תשים לב יש לך קופסא של מסנן אוויר, ועוד קופסה לפניה שזה למעשה ה"משתיק", יש לו כמה תפקידים למשתיק הזה, כמו למנוע חדירת מים למנוע משלולית, יש לו גם השפעה על המומנט במנוע אם איני טועה.

אם אתה רוצה לשפר את היניקה, אז תתקין פילטר פתוח עם התקנה מקצועית כשהכל מחובר בצורה תקינה.

פורסם

הreasonator - משתיק רעשי יניקה נמצא בבית כנף צד נוסע.

אם תוותר עליו תשמע את רעשי היניקה יותר טוב ויש מי שטוען לשיפור בביצועים - מינורי.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אבל האם זה בריא למנוע?

או שיתחילו לי בעיות ?

ולגבי המיקום שלו, לא מצאתי, פתחתי את הכיסוי של הפלסטיק מתחת לכנף צד נוסע ראיתי את הקצה של צינור היניקה אבל לא ראיתי משהוא שמחובר עליו, איך הוא מותקן בדיוק? בתוך הצינור?

פורסם

עכשיו במקרה ראיתי בגוגל תמונות של אמפריזה כמו שלי בחו"ל ושם על בית הפילטר ביציאה ממנו לכיוון חיישןה MAP הציניור הזה מחובר עם 4 ברגים ולא מולחם כמו אצלי, מה דעתכם, האם הם חותכים את זה שם ומכינים את זה לפילטר פתוח ?

פורסם

יש לי הצעה אחרת, נעזוב את המשתיק .

האם אפשר לחתוך את הצינור שיוצא מבית הפילטר המקורי לכיוון המנוע? 5ס"מ לפני החיישן ואז לחבר עליו פילטר פתוח ושלום על ישראל, האם אפשרי?, והאם בריא?

ככה יהיה לי מתאם מוכן ומקורי מהחברה, איך זה?

וראיתי שיש צינור נירוסטה שמחברים ישירות מהמנוע למעלה והוא מקופף לכל האורך עד שיגיע לצד ושם מתקינים את הפתוח, אז מפרקים את הקופסה השחורה שעל המנוע, למה היא משמשת?

פורסם

לא הייתי חותך את הצנרת המקורית. הייתי מנסה למצוא בית פילטר וצנרת מפירוק לשחק איתם או רוכש צינור חלופי להשתעשע בו.

אם אתה משתמש בפילטר פתוח מקם אותו רחוק מהחום וממוגן מהרוח של המאוורר של הרדיאטור.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בטח שאני קונה בית פילטר משומש מאיזה פירוקיה ואת המקורי אני שומר חדש בצד.

לגבי המיקום הוא ישאר באותו מקום של המקורי,

רק רציתי לדעת האם הפילטר הפתוח יכול לגרום נזקים למנוע?

פורסם

יוסי במקום לרשום עוד ועוד הודעות אחת אחרי השניה, אנא השתמש בפונקציית העריכה. זה יקל על מראה הדיון

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

חברים מישהוא יודע האם החיישן MAP של אימפרזה 1.5 זהה לחיישן של 2.0R?

מבחינת החור שלו בצינור, האם זה אותו חור ואפשר להכניס חיישן של 2.0 בצינור של 1.5?

כי ראיתי שבית הפילטר ב1.5 מחובר עם 4 ברגים לצינור של החיישן ואפשר לפרק אותו ולהתקין עליו פילטר פתוח ונגמור את הסיפור.

אז אני חושב לקנות בית פילטר עם הצינור שלו של מנוע 1.5 מאיזה פירוקיה ולקחת רק את המתאם הזה.

פורסם

חברים אני מחפש מקום באיזור הצפון שיכול לבנות לי מתאם לחיישן ולהתקין פילטר פתוח לאיפמרזה שלי במקום ובלי הזמנות ובלי סיבוכים,

ראיתי במקרה בחיפה מוסך "מרכז אמירקה" שמתמחה בשיפורים וכל הקשור לפילטרים, מה דעתכם על המוסך הזה?

והאם הם בונים שם מתאמים מנירוסטה או כל חומר אחר במקום?

• תוכן חדש...