Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק 850 T5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישה ובסיבוב שעשיתי ברכב עקבתי אחר הנתונים של מחשב הדרך.

בנסיעה לא לוחצת במיוחד הנתונים סביב 1:8 , כשמאיצים ( וזה קורה הרבה ברכב הזה) זה עולה ל 1:4 בערך.

מי מכיר את הרכב באופן טוב ויכול לתת מנסיונו.

אני רגיל לפגרו דיזל ולמחירים קטנים בהרבה של דלק.

חוץ מזה דעה על הרכב בנושא האמינות והבעיות הרגילות שלו תתקבל בברכה.

פורסם

שמע, אני לא מכיר את הרכב הספציפי, אבל זה נשמע דיי הגיוני.

אצלי ברכב (323, 2.5L) בנסיעה רגועה אפשר להגיע ל 1:8 או 1:9,

אבל בנסיעה לוחצת יותר זה יורד ל 1:5.

אז זה ממש הגיוני ש 850 T5 נותנת את מה שאתה מתאר.

אם אתה מדמיין להוציא את אותם סכומים של הפאג'רו דיזל, תשכח מזה!!!

פורסם

לגיטימי ביותר...

אני אישית עושה ברכב שלי 1:11 פלוס מינוס בצורה משולבת...

בזמן לחיצה ע"פ מחשב הדרך היחס יורד ל 1:4 , נראה תמוהה, ועוד מנוע 2000.

בכל אופן , זה בזמן לחיצה בלבד. ואני לוחץ הרבה :) עדיין זה הגיוני.

פורסם
לגיטימי זה ברור אבל אין אחד שמכיר את הרכב ויכול לאמת את זה מנסיונו?

בדרך אגב רכב שנוסע יפה ומפואר בסכום מגוחך.

לי יש אחות שלה(T4)... ואני מכיר עוד אחיות מקרוב... (כל מיני T4,T5 ו-T6), הנתונים של צריכת הדלק הגיוניים ביותר, בתאוריה הם יכולים להיות טובים יותר, אבל אני יכול לומר מנסיון שגם אחרי שנתיים עם רכב כזה הפיתוי ללחוץ על הגז ולהידבק למושב לא עובר...

לי יש T4 שנת 2002 משופרת עם צ'יפ של BSR משבדיה(שיפור מומלץ ביותר!), אני מסיים מיכל עם ממוצע של 1 ל-7 וזה כולל לחיצות דיי חזקות (מתי שאפשר) וגם נסיעה רגועה, גם רפידות הבלמים והצמיגים הולכים מהר יותר ברכב כזה קח את זה בחשבון.

הרכב אמור להיות אמין יחסית וכמו שאמרת נעים לשהיה וזול מאוד יחסית לתמורה.

ינון.

פורסם

מנסיון עם אחותה הלא מוגדשת GLT אני יכול להגיד לך שהמספרים שראית הם הגיוניים מאד.

מכיוון שהרכב מתחנן ללחיצה על הדושה כבר בחניה תצפה ל-1:7 ,זה לא רכב חסכוני !

כמו כן למרות מחיר הקניה הסביר ביותר קח בחשבון שעלות חלפים יקרים מאד (לכל וולוו דרך אגב) ,הצמיגים רחבים ויקרים וברכב כזה חזק גם נשחקים מהר יחסית ,הרבה כח והנעה קדמית (כמובן בהתאם לסיגנון הנהיגה) .

באופן כללי ישנן שמועות שהגיר ברכב הזה רגיש ופחות אמין ממה שיש בשאר מכוניות החברה ,אצלי לא היו בעיות אבל הכרתי מישהו שכן ,ברר את העניין לפני שאתה קונה.

לסיכום הרכב הזה מאד מהנה לנסיעה למרות שהוא קשה מיתלים ובעל הנעה קדמית.

פורסם
מנסיון עם אחותה הלא מוגדשת GLT

ה-GLT לא מוגדשת ?? אתה בטוח?... או שהתכוונת לכתוב GLE... יש גירסת טורבו בלחץ נמוך שהיא חלשה יותר מה-T5, או של-850 יש רק שתי גירסאות וה-GLT לא מוגדשת ??

ינון.

פורסם
Vtt כתב:

כן אני בטוח ,ה-GLT לא היתה מוגדשת היא היתה מנוע 2.5 ליטר לעומת מנוע 2.0 ליטר ב-GLE וה-T5 עם מנוע מוגדש בנפח 2.3 ליטר ,תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
Vtt כתב:

כן אני בטוח ,ה-GLT לא היתה מוגדשת היא היתה מנוע 2.5 ליטר לעומת מנוע 2.0 ליטר ב-GLE וה-T5 עם מנוע מוגדש בנפח 2.3 ליטר ,תקנו אותי אם אני טועה.

צודק 100%

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...