Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לקצור את איבריה של האופל קורסה 95 סווינג המקסימה שלי, שהורדה מהכביש לאחר תאונונת קטנטונת שתיקון נזקיה יעלה כפליים מהרכב עצמו. לשמחתי, הנזק הוא חיצוני בלבד, ואת האיברים הפנימיים אפשר למחזר בקורסה אחרת. שמרתי אותה כדי שבמותה תצווה חיים לרכב הבא שלי,ואני תוהה עד איזה שנתון אוכל להתקדם ועדיין להשתמש בחלקים מהרכב הפגוע? ומלבד זאת-האם והיכן אפשר להשיג רכב כזה שדורש שיפוץ ויעלה פחות מרכב תקין?

פורסם

שנתון 95 הוא השנתון האחרון בו הותקן דגם המנוע הקיים במכונית הז"ל - 1.4 עם 8 שסתומים. בשנתון 96, כל הקורסות הגיעו עם מנוע המצויד ב 16 שסתומים. יש הבדל גם במערכת ניהול המנוע.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, עכשיו השתדרגתי מאופל אסטרה 2001 2000 סמ"ק טורבו דיזל, רכב מדהים חסכוני מאוד! 1-14 אמין מאוד! לא מתחמם ללא בעיות בכלל! ממליץ לך למכור את האופל הישנה לחלקי חילוף ולהתקדם לאסטרה טורבו דיזל

יכול להבטיח לך שלא תצטערי. אלעד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שאחרי 4 שנים היא עדיין מתלבטת מה לקנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...