Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הבנתי שמומלץ כל כמה זמן (בסביבות כל 10000 ק"מ) להחליף את מיקומי הצמיגים ברכב כי השחיקה לא שווה בכולם.

ניסיתי למצוא את המידע הזה בספר תפעול הרכב וגיליתי כמה פערים בין הגרסא העברית לגרסא האנגלית.

בעברית כתוב להעביר את הקדמיים אחורה בהתאמה לאותם צדדים ואת האחוריים להעביר קדימה בהצלבה.

בגרסא האנגלית כתוב לחפש סימן מסויים על הצמיג ואם הוא נמצא לבצע החלפה כמו שתיארתי קודם ואם לא נמצא לבצע החלפה ללא הצלבה - קדמיים אחורה, אחוריים קדימה לאותם צדדים.

הצמיגים שיש לי כרגע הם GoodYear Duragrip 175/65 14 ולא מצאתי את הסימן עליהם.

לפי הגרסא האנגלית אני אמור להחליף ללא הצלבה, לפי הגרסא העברית אני אמור להחליף בהצלבה בכל מקרה ואין שום התייחסות לסימן הנ"ל.

מישהו יכול לעזור?

פורסם

חפש על דופן הצמיג 'חץ' המסמן את כיוון הסיבוב של הצמיג, במידה וקיים חץ על כול הצמיגים אזי החלף את הגלגל האחורי שמאלי בגלגל קידמי שמאלי ואותו דבר בצד ימין.

במידה והצמיגים עשו כבר קילומטראז' רב ולא בוצעה רוטציה של הצמיגים אזי אינני יודע אם ההחלפה בשלב זה היא מועילה.

ספר הרכב מתייחס לצמיגים מקוריים שהגיעו עם הרכב מהחברה וכנראה במהלך השנים החליפו לצמיגים תוצרת אחרת שלא קיים בהם הסימן שציינתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מומלץ לעשות הצלבה!

מומלץ לעשות אחורה קדימה +איזון וזהו!

הכוונה קידמי שמאלי הולך לאחורי שמאלי וכנ"ל לגבי צד ימין.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...