Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיקר ZX650.4 וRCA זוגי של מונסטר

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מוכר את הגברת הקיקר שלי עקב רצון להשתדרג ולנסות דברים חדשים.

1. Kicker ZX650.4

מוצהר 4*125 WRMS ב4 אוהם אבל בפועל מוציא הרבה הרבה מעבר.

בתעודת לידה רשום 742 וואט - תעשו את החשבון לבד.

מפלצת אמיתית של מגבר, נקי, חזק - אני רק יכול לאמר שבשילוב על רכיבים של מורל או HAT או AA המגבר הזה נשמע יותר ממצויין.

אני רוצה עליו 1700 שקלים.

המגבר נמכר באריזה המקורית שלו, בניילון המקורי שלו ביחד עם שלט הבאס, חוברת ההפעלה ותעודת הלידה.

המגבר באופן פרקטי חדש - אין עליו אפילו שריטה אחת בודדת.

תקחו בחשבון שמגבר ZX350.4 חדש בארץ עולה בין 1900 שקלים ל2100...

אז בבקשה, בלי הצעות מגוחכות.

2. כבל RCA זוגי (4 קונקטורים בכל צד) למגבר 4 ערוצים מלא של MONSTER - כבל מסדרה גבוהה, לא מסוגל לאמר איזו אבל מדובר בכבל מאוד מסיבי, בידוד עבה, מחברים מעולים של מונסטר והארכה מסיבית.

150 שקלים חדשים בלבד.

3. ZX150.2 - נמכר עוד לפני שעלה הפוסט מכירה.

הצעות בהודעה פרטית בבקשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...