Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי סירטון על נהיגה שראיתי לפני כשנה, בו מראים אלפא 164 וסדרה 5. בדרך מצאתי סרטון מדהים:

 

זה סירטון פירסומי שנועד לקדם מכירות של אלפא 164 כאשר היא יצאה. הייתי אומר סרטון הזה מרגש ומאוד יפה. לכן החלטתי לעלות לכאן קישור שלו.

 

ד"א, לדם השוואה סרטון של 750I E32:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

164 זה באמת רכב מרשים מאוד, במיוחד בגרסאות ה-V6. עד שלא יושבים בו - שלא לדבר על נוהגים, לא מבינים כמה הוא באמת הקדים את זמנו.

אני מוכרח להודות שאחרי הפעם הראשונה שיצא לי לנסוע בה, התחלתי לשקול ברצינות לקנות אחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל פעם כשאני רואה אלפא 164 מרגיש צביטה בלב. אהבתי מכונית הזאת מאוד. לצערי אקזמפלר שלי סיים את חייו בתאונה, נכנסו איתה לקיר.:-( נכון אומנם שזה לא בדיוק דגם מסורתי, וכד', אבל אלפא הזאת התחילה את העידן החדש של המותג, תחת קורת גג של פיאט ואני מאוד אוהב מכונית הזאת ותישאר בשבילה פינה חמה ומיוחדת בליבי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

×
×
  • תוכן חדש...