Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר מגבר נוסף לרכב.

כרגע מותקן מגבר 4 ערוצים שאליו מחוברים סט קומפוננט אחורי וסאב. (Boss c600)

יש לי עוד מגבר 2 ערוצים שאני רוצה לחבר אליו את הקומפוננטים מקדימה (Boss srs410),

אבל אני לא יודע מה לחבר לאן.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין. (אני יודע שצריך לחבר בין הקרוסים למגבר, אבל מה עם המתח, הרימוט וכ''ו?)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אוקיי מצאתי תשובות לרוב השאלות, אבל עדיין יש שתי שאלות שלא מצאתי להן תשובות.

שאלה ראשונה:

למגבר שמחובר כרגע מגיע כבל מתח מהמצבר בעובי של 8 גייג'.

אם אני יפצל אותו לשניים על מנת לחבר את המגבר הנוסף זה יזיק למשהו?

או שהאפשרות היחידה היא להעביר כבל מתח חדש של 4 גייג'?

שאלה שניה:

בHU הקיים ישנן 2 יציאות RCA שמחוברים אליהן כרגע חוטים.

אם אני רוצה לחבר את המגבר הנוסף אני זקוק לשתי יציאות נוספות, מה עושים?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לוקח את זוג הRCA שיוצא מהHU מפצל אותם ע"י מפצלים מכניס למגבר ה4 ערוצים ומשם מוציא מיציאת OUT למגבר 2 הערוצים.

כל זה בתנאי שיש לך OUT מהמגבר.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

עניין הRCA נפתר, כרגע הבעיה היא האם היתן לפצל את כבל המתח.

אני לא חושב שיש לי OUT במגבר לכן כמו שהבנתי מפצלים את ה-remote ואת כבל המתח ע''י ממסרים,

השאלה האם הפיצול של כבל המתח אפשרי בכבל מתח של 8 גייג' או שיש צורך לסלול כבל חדש של 4 גייג' ואז לפצל.

הבעיה העיקרית כרגע בהתקנה היא העברת חוטי הרמקולים הקדמיים מהדלתות לכיוון המגבר - אין מקום בתעלות הגומי בשום אופן.

מה גם שיש מעין פלאגים כאלה עם פינים שלא מאפשרים העברת חוט (אשמח להצעות גם בנושא זה).

פורסם

בדרך כלל במצבים כאלה שמים 4 גייג' ואפילו פחות מהסיבה הפשוטה שהזרם הנצרך גבוה וצורך שטח חתך יותר גדול של המוליך.

בנושא הרמקולים , בפלאג הזה אם יש כמה מקומות פנווים אז מחוררים אותם ואז יש מעבר לכבל .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

אין אפשרות לחבר את החוטים דרך הפלאגים בשום מצב, גם ע''י חירור, זה מסובך מכדי להסביר.

בקשר לכבל מתח - אם אפצל את הכבל של ה8 גייג' יכול להיגרם נזק כלשהו?

פורסם

תלוי בצריכת הזרם.

אם צריכת הזרם הכוללת (של 2 המגברים) תיהיה גבוה מזה שהמוליך מסוגל להעביר הפיוז (שליד המצבר)ישרף לך כול הזמן.

מטרתו של הפיוז היא להגן על המוליך.

סביר להניח שאצלך זה 30A, תבדוק את העיניין.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...