Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר בין ההתחייבות של המשלח אליך לבין ההתחייבות בין המשלח לחברת הספנות.

המשלח יכול לכסות אותך בהיקף נרחב יותר מאשר חברת הספנות , כולל אפילו שחרור מהמכס והובלה אליך הביתה+ בורקס ושתיה קלה. שירות שגם חברת הספנות בתיאוריה יכולה לספק אבל בד"כ היא לא מספקת.

וכפי שאמרת שטר המטען הוא חוזה ואנחנו יכולים להסכים בו מה שאנו תפצים, ולא בהכרח זה זהה להתחייבות של אחד הצדדים כלפי צדדים שלישיים.

שיעלה הבחור תמונות מהכלה אחרת כל השרשור על עצות הזהב שבו יימחק לאלתר.

הכל נכון - שהרי שני החוזים הללו הם שתי ישויות נפרדות. ציינתי את אופציית התיקון גב לגב במקרים בהם נדרש שנוי יעוד/תאור ופרטי סחורה/אחר גם מהמוביל, או אז תרוץ הפרוצדורה במלואה. במקרה האמור, התיקון אמור היה להתבצע בשטר המטען של המשלח בלבד, אלא שכנראה זה לא יקרה.

ולעניין התמונות, מחכים שוקה, מחכים (ובסוף נגלה עוד טרקטור :-))...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ולעניין התמונות, מחכים שוקה, מחכים (ובסוף נגלה עוד טרקטור :-))...

ויליס ג'יפ CJ3A משנת 1951, נמצא בבעלותי כבר שנתיים מעבר לים. ואכן הוא התחיל את חייו כג'יפ-טרקטור עם PTO בחלקו האחורי בחווה גדולה לגידולי שדה בעיר Filmore שבקליפורניה. אבל זה פורק ונעלם במרוצת השנים.

בעבר העליתי תמונות למכביר. כעת נמתין עד ל"קבלת הפנים".

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אחרי עכובים רבים, עוד 5 האניה בארץ. איזו התרגשות

איזה כיף

תודיע כשהמכולה מגיע נלך ליראות את היפיפה

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
כל שרציתי בפתיחת השרשור לדעת האם ישנם הבדלים בין הנמלים, ועל כך קיבלתי תשובה מלומדת וארוכה. אין.

בעניין טעות או לא של חב' השילוח. גם אם אני צודק (וכנראה שכן) אני לא הולך לעשות מזה עניין, אלא אם יהיו פאשלות נוספות.

סה"כ קיבלתי שירות טוב במחיר טוב מישראלים נחמדים. אז מה זה כבר 100 ק"מ בין חברים :-)

יורם - כפי שהחברים טוענים, יש צדק בדבריהם, לא אומר שמנסים לעשות עליך קופה, אבל כן מנסים לחסוך לעצמם הוצאות (ובמקרה זה להפילן עליך) - דרוש את המגיע לך ועל תוותר. רק במדינתנו היקרה יש קומבינות (גם מצד האזרחים וגם מצד החברות).

בהצלחה

מצא משה

פורסם

עברתי לפנות ערב על כביש 22 אז עצרתי להציץ בגדר של אוברסיז.

חוץ מהקלאסיות העזובות ורכבי היוקרה שזרוקים (אותם ראיתי כבר כששיחררתי את שלי לפני קרוב לחודשיים) מצאו עיני "אוניה" אמריקאית תכלכלה מבית דודג' ולידה את הקלאסיקה הירוקה שנראית כאילו מחכה להתנעה במסגרת עוד סצינת פעולה של אינדיאנה ג'ונס.

הוויליס נראה מצויין - בשעה טובה.

פורסם
עברתי לפנות ערב על כביש 22 אז עצרתי להציץ בגדר של אוברסיז.

חוץ מהקלאסיות העזובות ורכבי היוקרה שזרוקים (אותם ראיתי כבר כששיחררתי את שלי לפני קרוב לחודשיים) מצאו עיני "אוניה" אמריקאית תכלכלה מבית דודג' ולידה את הקלאסיקה הירוקה שנראית כאילו מחכה להתנעה במסגרת עוד סצינת פעולה של אינדיאנה ג'ונס.

הוויליס נראה מצויין - בשעה טובה.

עדכון מהשטח.

הגעתי היום אל האוטו שלי 90 דקות לאחר שרוקן מהמכולה. ושומו שמיים. תוך שעה וחצי הוא נבזז קליל. לוחיות הרישוי (המקוריות מ1951) נעלמו. ועוד נזקים רבים אחרים.

הספקתי כבר לעבור על מצלמות האבטחה של המקום.

אני לא ארחיב כעת, אך אם החוסרים לא יחזרו לרכב עד מחר. למשטרה תהיה הרבה עבודה.

אני הייתי עם הרכב בעת שסגרו את המכולה בלוס אנג'לס. כל הנזקים והחוסרים נגרמו כאן בארץ בעת הריקון מהמכולה.

בכל מקרה מחר הרכב ישוחרר. שרשור נפרד יפתח לכבודו.

יורם

פורסם

במהלך היום סיפר לי יורם על החוסרים בגייפ

מחר הוא יקבל תיגבור אני לוקח איתי אלות מצוקות וכל דבר שיכול לפגוע במי ששלח ידו

ופגע בגייפ ולקח משם דברים ושבר מנעולים

יורם אני לא ישן הלילה עד שנגיע לגייפ מחר :snipersmi:snipersmi:2gunfire::2gunfire:

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

מה? יש עוד נזקים, מלבד המספרים שנגנבו?!? מה קורה כאל, לכל הרוחות?!?!:evil: איזה מזל, שהטרנזיט בזמנו לא הגיעה לשם, אלא למחסן אחר (והגיע שלמה לגמרי, ואף עם הכלים וחלקים, שהיו בפנים, למרות, שלא הייתה נעולה!).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יורם במזל טוב עם בואו של הרך הנולד (הג'יפ) לארץ הקטנה.

מיקומו בשיירה עם הזחל"ד - מובטח.

מאחלים לך הנאה בשיפוצו וממתינים לראותו

מצא משה

פורסם

יורם,

מצדיע לך בשמחתך, למרות החוסרים....:wave:

שנדע רק דרכים טובות.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...