Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת לקנות טוויטרים כמתנה לחבר שלי , ויש לי כמה תהיות בנושא..

האם אתם מכירים חברה/דגם מומלץ בסכום של 250 ?

אני חיפאית, היכן יש חנות טובה באיזור שאוכל לרכוש כזה דבר?

האם יש משהו שצריך לברר/לוודא בקניית טוויטר ?

אני אודה לכל תשובה שתשלחו, מכיוון שאני "בורה" למדי בנושא, וכן מעוניינת שתצא מתנה יפה

תודה :-)

פורסם

שלום לך

הנושא קצת יותר מורכב מהקצבת סכום וזהו מפני שכל טוויטר יהיה בעל צליל בגוון אחר שלא נדבר על ההספקים ושאר הירקות :-)

אם תפרטי קצת יותר מה הם שאר מרכיבי המערכת אולי נוכל חעזור לך יותר :wink:

לגבי מקום בצפון " אפי 4על 4 " - תפני לבחור בשם יחיאל ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

איזה רעיון יפה..אהבתי!:inlove:

חשוב לברר מה יש לחברך על מנת שנוכל לעזור.נסי להעזר בידיד משותף שמבין קצת ויוכל לומר לנו מה יש לכם ברכב.

פורסם

אם אין לך את מי לשאול, או שאת לא רוצה שהוא יחשוד. תצלמי את הרכיבים שיש לחבר שלך (רדיו-דיסק, רמקולים קדמיים ואחוריים. ואם יש לו מגבר וסאב אז גם אותם). יש כאן חבר'ה שיזהו בקלות את הרכיבים הקיימים ויעזרו לך להתאים טוויטרים.

נ.ב.

צריך הרבה מזל למצוא חברה שעוזרת לך בתחביב כזה. חן חן לך. :wink:

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

בקשר למה שיש כרגע ברכב..

אז למרות שחבר שלי *מאוד* אוהב את האוטו שלו (סוזוקי סמוראי), בכל מה שקשור למערכת הסאונד היא מאוד בסיסית ופשוטה.

אין שם משהו שנקנה במחשבה תחילה ליצירת סאונד טוב במיוחד .. ממה שאני זוכרת יש איזה רדיו דיסק של פיוניר, רמקולים קדמיים פשוטים, ואין סאב או מגבר - אני מניחה שהבנתם את המצב

אז למה טוויטרים? פשוט כי הוא אמר שהוא אוהב את הסאונד שהם יוצרים

בגלל זה אני מחפשת מוצר בסיסי ואמין, שאם אני אלך לאיזה חנות אני אוכל לחפש אותו ספציפית ולדעת שאני קונה משהו יחסית טוב

אתם מכירים איזשהו דגם או חברה מומלצים בסטנדרט הזה?

פורסם

אם הרכב פתוח אין שום טעם להשקיעה בזה כי ברכב הנ"ל קשה להסתיר אותם וגם אין כל כך טעם להתאים טויטר די יקר למערכת שאמרת, וכדי לחשוב אולי לכיוון של לקנות משהו אחר כמו כיסוים למושבים או משהו לרכב.

פורסם

הרכב דווקא סגור.

אני לא מעוניינת בטוויטרים הכי יקרים אלא במשהו בסיסי שיתן איזו תוספת בסאונד

והוא גם לא מעוניין בכיסויים לרכב או משהו אחר..

אז *בבקשה*, שם של חברה , שם של דגם, משהו..

תודה

פורסם

חשוב לציין שאת צריכה גם חלק שקוראים לו קרוס אובר(CROSS OVER)

אחרת, כשהוא יגביר את העוצמה, הוא ישרוף לעצמו את הטוויטרים וחבל. אז תוודאי שאת קונה את הטוויטר עם קרוס אובר

המתאים. אם תצליחי לגנוב לחבר שלך את האוטו זה יהיה הכי טוב! אז תוכלי לקחת את האוטו למקום התקנה ושם יתקינו לך הכל

כמו שצריך.

פורסם

שומאכר אבל מה יעזור הטויטר הזה בלי הגברה ועוד עם רמקול מסכן של מערכת מובנית? לא היה עדיף שהיא תקנה סט שלם של JBL? (בכוונה JBL ולא מוראל כי הם יותר נצילים בלי הגברה)

פורסם

+1 לבחור שמעליי

עוד 100 -150 ש"ח תקני לחבר שלך סט קומפוננט של מורל פולס (טוויטר \ וופר , קרוס אובר). הוא יהיה יותר ממרוצה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23401

ביומולדת הבא שלו תקני לו מגבר של טרו + סט 3 חלקים היבריד אאודיו לגטייה :shock: (הוא יציע לך נישואים באותו רגע)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...