Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח את השירשור הזה לאחר שניסיתי לחפש תשובות בפורום, תחת הכותרות "חברת ביטוח", "ביטוח רכב"

רכשתי רכב ראשון, חדש, כך שאין לי נסיון בביטוח רכב.

אני מחפש חברת ביטוח שאפשר לסמוך עליה שתתן מענה אם אי פעם אזדקק לה.

בסוכנות הרכב הציעו לי ביטוח שעובד תחת "מגדל", ועובד בשיתוף עם מוסכים מורשים על מאזדה ומתחייב לעבוד עם חלקים מקוריים בלבד.

אבל אני באופן אישי לא מכיר את "מגדל", ולכן לא יודע אם זה טוב ואם המחיר אטרקטיבי.

אשמח לשמוע עוד הצעות, גם אם צריך לשלם עוד 500-1000 ש"ח על-מנת להצטרף לחברת ביטוח שאפשר לסמוך עליה.

תודה מראש.

פורסם

כל חברות הביטוח אותו הדבר.

דאג שיהיה לך שמאי "אחר" שאינו עובד איתן ביום פקודה

חפש את חברת הביטוח הזולה ביותר

פורסם

לדעתי: הימנע מחברות ביטוח ישיר, אלא מצא סוכן טוב, דרך חברים, קרובי משפחה וכו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבעיה שלי היא לא הכסף, אלא מה קורה ברגע שחס וחלילה צריך להפעיל ביטוח.

האם הם נעלמים, או אם מקבלים מהם מענה.

עוד 1000 ש"ח לכאן או לכאן זה לא מה שיטה את הכף.

פורסם

ההורים שלי ביטחו את האוטו ב9000000 ואנחנו מאוד מרוצים מהשירות. לפעמים לוקח קצת זמן בהמתנה אבל השירות טוב והם מאוד נחמדים. אני לא יודע איך בדיוק התבצעה העסקה אני יודע שיש לנו סוכן רכב. אבל בכל מקרה,אני ממליץ על תשעה מיליון.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

דבר ראשון, בהחלט ניתן להתמקח.

דבר שני, אם אתה לא נהג סטנדרטי (בן 24+ ללא עבר של תאונות) ולא נוהג ברכב סטנדרטי (מאזדה/טויוטה/סובארו/מיצובישי משפחתית, מנוע 1.6/2.0 עם גיר אוטומטי) - חברות הביטוח הישירות, כנראה, לא יהיו כלכך אטרקטיביות עבורך.

באופן כללי ודי גורף, רוב החברות הגדולות מתנהלות פחות-או-יותר באותה צורה, יש להן אותם שמאים ואותם מוסכי הסדר.

ככה שהכי פשוט זה ללכת על החברה הזולה ביותר.

תמיד תוכל לשמוע על לקוחות שיהיו בעד החברה ולקוחות שיהיו נגד החברה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ההורים שלי ביטחו את האוטו ב9000000 ואנחנו מאוד מרוצים מהשירות. לפעמים לוקח קצת זמן בהמתנה אבל השירות טוב והם מאוד נחמדים. אני לא יודע איך בדיוק התבצעה העסקה אני יודע שיש לנו סוכן רכב. אבל בכל מקרה,אני ממליץ על תשעה מיליון.

איזה ניסיון יש לך איתם?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

גם אני ממליץ על 9 מליון.

השירות שלהם מצויין ומחירים מצויינים.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

חברת ביטוח לא נמדדת רק במחיר מצויין.

כולם נחמדים, מהירים ויעילים כשהם צריכים לגייס אותך כלקוח ולקבל את כספך.

השאלה מה קורה כשאתה עושה תאונה או שהרכב נגנב - במקרה הזה, כל חברות הביטוח מקצצות לך כל אגורה ואגורה שהן יכולות ועוד יותר מערימות קשיים בקבלת הכסף אם אתה לא הולך לפי החליל שלהם, כלומר, שמאי שלהם, מוסך הסדר וכד'.

להגיד שאתה לא שמעת על מגדל, זה כמו להגיד שלא שמעת על בנק לאומי.

חברות הביטוח מתנהלות תחת פיקוח של המפקח על הביטוח במשרד האוצר. חברות הביטוח מחזיקות לא רק ביטוח כלי רכב או דירות אלא גם ביטוחי חיים ותוכניות פנסיה המחוייבות על פי חוקי המדינה. כך שאם חברת ביטוח תקרוס, הביטוח של הרכב שלך הוא הדבר הכי פחות מטריד את משרד האוצר והממשלה, יותר יטריד אותם מי ישלם פנסיה לגמלאים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
גם אני ממליץ על 9 מליון.

כל חברה תיתן הצעת מחיר שונה (לטובה או לרעה) על כל רכב, אז יהיה נכון יותר להגיד שהמחיר מצויין עבורך. אני אישית קיבלתי מהם הצעה הגבוהה פי-2 מהצעה שקיבלתי בחברת ביטוח אחרת, והם החברה האחרונה שאני אגיד שיש לה "מחירים מצויינים".

טרנספורטר, לך על חברות ביטוח מוכרות ובצע השוואות מחירים. חשוב שתדע גם שביטוח דרך האינטרנט נותן הנחה נוספת.

פורסם

מצטרף להמלצה של yairfk ביטוח 9 מיליון הם מאוד נוחים. קיבלתי הצעת מחיר טובה בהשוואה למתחרות וגם השירות שלהם זריז ויעיל.

פורסם

גם אני ממליץ על 9 מליון.

מצטרף להמלצה של yairfk ביטוח 9 מיליון הם מאוד נוחים. קיבלתי הצעת מחיר טובה בהשוואה למתחרות וגם השירות שלהם זריז ויעיל.

אני מבין שכולכם תבעתם את 9000000 וקיבלתם את כספכם לשביעות רצונכם ולכן אתם ממליצים ?

אם לא - ההמלצות שלכם לא שוות הרבה.

תקראו טוב מה כתב איש מקצוע בתחומו - gurvitz (תגובה 2).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אשתי לקוחה של AIG והיא מאוד מרוצה מהם. גם כאשר נכנס בנו איזה אדיוט עם רכב שכור הם עזרו לנו בהתנהלות מול חברת הההשכרה כולל יעוץ משפטי ועזרה בניסוח כתב תביעה נגד חברת ההשכרה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני אשתף מנסיון אישי שלי לאחר כמה וכמה תביעות שלי אישית ומשפחתי הקרובה מול מס' חברות ביטוח.

לשירביט אני ממליץ לך לא להתקרב. שירות זוועתי שלא נתקלתי באף מקום. אפילו בסופר אני מקבל שירות יותר טוב.

לעשות ביטוח דרך האינטרנט או בטלפון זה טוב ויפה ומחירים זולים,אבל שצריך מהם משהו זה להתחיל לרדוף אחריהם.

אין תחליף לסוכן ביטוח טוב שאתה מכיר וסומך עליו.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...