Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מנסה לעשות ביטוח מקיף לסוזוקי בלאנו 96. חברת הביטוח מודיע לי שיש צורך בשני מיגונים כאשר ברכב שלי יש אזעקה והם דורשים שאני אתקין קודן. עד כמה שהבנתי היו דגמים של בלנו שבהם היה מוביליזר מובנה במפתח ואז לא היו צריכים מיגון נוסף. איך אפשר לדעת האם יש מוביליזר במפתח?

תודה.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

אני לא יודע לגבי האימובלייזר אבל אני כן אמליץ לך להחליף חברת ביטוח.

לי יש קסארה 2001 והביטוח שלי דורש רק אימובלייזר מקורי.

פורסם

לפני שכולם ממליצים כל מיני סוגים של המלצות, כדאי לדעת ולהבין, מה עומד אחרי הדרישות.

לעיתים, אם הרכב "גניב" (מסוג שהגנבים "אוהבים") , הדרישה למיגון תהיה גבוהה יותר, מבלי קשר חד משמעי לעלות הרכב במחירון.

ועוד, לעיתים, מיגון ברמה גבוהה יותר, נותן הנחה משמעותית בפוליסה.

ולעניין הטכני. ניתן לדעת בקלות יחסית. אם הפלסטיק השחור, זה שאתה אוחז בו עת ההנעה, מכיל מס' רב של קוביות שחורות קטנות בשטחו הפלסטי השחור, אזי אמור להיות אימובילייזר מקורי.

אלה שאין להם אימובילייזר מקורי, הפלסטיק קטן יותר, ואינו מכיל את הקוביות הבולטות הקטנות על פניו.

אין בכך תחליף לבדיקת מיגון בתחנה מורשית של חברת הביטוח.

אם תרצה, העלה תמונה של המפתח משני צידיו, ויהיה קל לזהות , זאת מבלי לפגום בהערתי בשורה הקודמת.

מקווה שהארתי אף במעט.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום...

לסוזוקי בלאנו 96 בדרך כלל יש אמובילייזר מקורי ...

הבדיקה הפשוטה יותר היא כזאת :

א . האם המפתח שברשותך הוא עבה יחסית ? או שהוא מפתח מתכת שטוח ורגיל

אם עבה אז יש אם לא אז אין.

ב . יש פלסטיק שתפוס עם 3 ברגי פיליפס מול המושב של הנהג , פרק אותו , צריכה להיות שם קופסת פלסטיק

שחורה בגודל של קופסת סיגריות שעליה רשום אימובילייזר.

אם יש אז יש ואם אין אז .... אין

מקווה שעזרתי

ד"א

אני הייתי ממליץ לך להתקין לפחות קוד אישי , זה רכב גניב יחסית

• תוכן חדש...