Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת שאתם דואגים יותר מידי.. גם ככה תוך כמה שנים דגמי אלפא-רומיאו יהיו בכלל דודג'.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3740326,00.html

(אני באמת מתפלא שטרם הגיעה הכתבה לדיון מעמיק עם צרחות "לאאאאא" בפורום..)

מה זה משנה? כאילו מישהו משווה נגיד אופטרה למאליבו, אותו סיפור.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי הרכב נראה מצויין חוץ מהפרונט המזעזע שמזכיר את המיטו המזעזעת (דעה אישית כמובן).

העיצוב פנים לא רע אבל כמו שנאמר פה אבל באמת יותר מדי פלסטיק ומאלפא אני מצפה לחומרים איכותיים דווקא בתא הנוסעים ולא שאני כל כך מתמצא באלפות אבל לאחרונה כמעט רכשתי אחת אז יצא לי קצת להתעניין ואני לא רואה באלפא החדשה המשכיות לדורות הקודמים שלה.

פורסם

המיטו כבר הקפיצה את המכירות של אלפא בעולם,אם זה ימשיך יראו הרבה אלפות הרחובות.

כשהייתי באיטליה לפני 3 שנים, אלפות היו שם כמו מאזדה 3 פה. מדיווח של חבר שהיה באיטליה לפני חודש, יש שם המון מיטו.

emotion of motion

פורסם

נראית מצויין.

מיטו גדולה.

האם גם לה יהיה מנוע מוגדש?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לטעמי נראית ממש לא טוב......

החזית לא יפה,מיטו מוגדלת והפגוש הקדמי נראה מנופח ומוגזם בלי טעם, המרכב כולו נראה מאוד גבוה,בקיצור,פיספוס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא יודע מה אתם רוצים מהעיצוב. פי כמה יותר יפה מכל דבר אחר במחיר +50K. ראיתם מיטו על הכביש כבר? פשוט טיפה של יופי בים של ליסינג.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

המילאנו מבוססת כמעט במלואה על הבראבו שבעצמה עוד מתבססת על הסטילו הכושלת, דיברו על שינויים דרסטיים במיתלים כך שיש תקווה להתנהגות דינאמית משופרת.

לגבי העיצוב, עדיף על המיטו הבלתי פרופורצינאלית אך עדיין לא ברמה של מה שה-147 היתה בזמנו.

קצת חסר שאר רוח.

פורסם
נראית כמו שילוב בין מיטו לבראבו.

הפרונט מאכזב...

חוצמזה, נראית לא רע בכלל.

המיטו יפה, הבראבו גם כן, אז למה לשלב ביניהם וליצור רכב לא כלכך יפה? :|

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם היו הולכים על הקו העיצובי של הבררה/159 יכלה לצאת הרבה יותר יפה ויותר מתאים לה גם.

אולי היא נראית יותר טוב במציאות. לא הבנתי רק למה קראו לה "מילאנו" ולא 149 כפי שהיה מצופה (אבל אני בעד).

AE כותבים שאחד המנועים יהיה ה 1.4 155 כ"ס מהמיטו.

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/238255/alfa_milano.html

לגבי הפלטפורמה, הם לא מזכירים את הבראבו בכלל. מישהו יודע משהו על זה?

ציטוט:

Underneath the skin, the Milano is based Alfa’s new, larger mid-size car platform and will go on to underpin the next 159, likely to be called the Guilia.

כנראה שזאת לא תהיה שלדת הבראבו.

אני זוכר שקראתי פעם כתבה לפיה אלפא מתכוונת לעבור לשלדת הנעה אחורית בכל דגמיה למעט המיטו (כמו ה169, מחליפת ה166 שתתבסס על שלדת הקוואטרפורטה). ואם זה יהיה נכון גם לגבי המחליפה העתידית של ה159, הג'וליה, הרי ששילדתה תתבסס על זאת של המילאנו. אי לכך, תהיה לנו האצ' איטלקיה עם הנעה אחורית.

CoupéF7R

פורסם

אבל הפלטפורמה של המילאנו היא פלטפורמת הנעה קדמית עם אופציה להנעה לכל הגלגלים. לכן הג'וליה לא תהיה בעלת הנעה אחורית.

emotion of motion

פורסם

טוב, אז לצערי היא לא תהיה הנעה אחורית, מסתבר שרק ה169 "תהנה" מזה.

חיפוש קצר הביא אותי לזה.

אומרים פה שהיא תהיה הנעה קדמית עם אופציה לכפולה, כמו שאמר alexk.

CoupéF7R

פורסם

מה עבר על מעצבים של אלפה, קודם מיטו המכוערת ועכשיו גם הדבר הזה, מילאנו פשוט מכוער.

לעומת זאת הבררה ו159 רכבים עם עיצוב מהמם. הם צריכים לחזור לעיצוב הזה דחוף, כי הפנסים המגוכחים האלה נראים כאילו תקעו לרכב הזה משהו מאחורה. :shock:

• תוכן חדש...