Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על האוטו?

אני מחפש אוטו אמין עם חלקים שקל להשיג בזול...בסך הכל הרכב אמור לשמש אותי לכמה שנים עד שאני בצבא...

פורסם

אחי הייתי מציע לך להתרחק מהן כמו מאש, היה לנו דיהו רייסר 95 עד לפני חצי שנה (היא מעלה אבק בחניה).

רכב שכולו צרות וכל הזמן צריך מוסך כמו אוויר לנשימה! נכון ב5-6 שנים הראשונות היה רכב חסכוני, זול ונוח אבל ככל שעברו השנים נהיה מטרד רציני!

כמובן שלאדם צעיר (נגיד לי בזמן הצבא) היה סבבה כרכב צמוד ועשה את שלו, אבל לדעתי אם אתה יכול לאפשר לעצמך משהו אחר ויותר אמין אז לך על זה. כי דייהו זה רק צרות וככל שהוא ישן יותר כך זה יותר מסוכן לכיס.

פורסם

במחירים שהן נמכרות זו יכולה להיות אפשרות לא רעה בכלל .

סה"כ הרכב (סופר רייסר) די מאובזר לשנה שלו .

נכון שהאמינות שלו עם השנים ירדה אך מצד שני הוא די פשוט לתיקון , חלפים זולים וכל מוסך יכול לטפל בו .

השאלה היא האם אתה צריך רכב כזה ? די גדול , כבד ומגושם .

אני במקומך הייתי מחפש ג'סטי או אונו .

פורסם

רייסר סופר רייסר אותו הדבר חלפים לא חסר ואתה תצטרך אותם הרבה, לנער בגילך אני ממליץ לחפש רכב פחות משפחתי ויותר קטן וחסכוני כמו אונו או ג'אסטי ואם אתה מתעקש על משפחתי ואתה זקוק לאחת אז אפלאוז או לאונה יהיו תחלופות אמינות יחסית.

פורסם

דייהו היא חברה קוריאנית שפשטה רגל....

החברה שקנתה אותה היתה אז החברה המובילה בעולם ביצור רכבים:

חברת GM.מאז עברו הרבה דגמים קוריאנים אמריקאים(שברולט),

והפלא ופלא גם GM פשטה רגל...,

מה המסקנה? רכבי דיהו או שברולט הם "מכה", שלא ברא השטן.

אתה תצטרך הרבה מאוד כסף, ובילוי שעות רבות במוסכים אם תגע ברייסר/סופר רייסר.

אני אישית נסעתי 6 שנים בדייהטסו שרייד -אוטו אמין בצורה מושלמת.

הרכב אולי לא נוח ולא מפגין ביצועים טובים אבל לחייל תפרן ,שאין לו כסף למוסכים

לך על השילוש היפני הישן-גאסטי, סוזוקי סויפט ,או דייהטסו שרייד.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...