Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עד עכשיו היה לי קומפננט של רוקפורוד דגם t162 שעשה את העבודה בצורה טובה אבל הייתי רוצה לשדרג אותו

לאיזה סט אתם הייתם ממליצים לי לשדרג אותו נתנו לי כל מיני הצעות אבל קשה להחליט .

ההצעות שנתנו לי הם כמו הרץ מילה או הייביריד של מורל או פוקל

דרך אגב התקציב הוא עד 2500 ש"ח

תודה מראש..

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

המגבר שיגביר את הסט הוא רוקפורד t8004 ואני מחפש קומפננט שיתאים לו.

ולגי הקלארוס אני לא כל כך בעד .

דרך אגב המוזיקה שאני בעיקר שומע היא מוזיקה שחורה ודאנס ומדי פעם טיפה מזרחית .

פורסם

הרבה אנשים שדיברתי איתם לגבי איזה קומפננט שווה לי להחליף את מה שיש לי אז חלק המליצו לי על הקלארוס

והרבה אנשים המליצו לי על הרץ מילה וגם יש קומפננט של רינו פרו ונדיום שאמרו לי שהוא גם מומלץ

וגם המליצו לי על dls up6i

עכשיו הדילמה שלי היא איזה קומפננט לפי דעתכם המקצועית הכי טוב מבין השלושה ??

תודה מראש לכל העוזרים..

פורסם

כאחד ששומע המון מוזיקה שחורה,

אתה חייב סט עם המון פאנץ' כי במוזיקה שחורה באס טוב ונכון זה 60 אחוז מהמוזיקה.

לדעתי תגיע למפגש תשמע את מה שיש לחבר'ה ותראה למה אתה מתחבר יותר.

לא הייתי פוסל את הקלארוס כלכך מהר. יכול להיות שהוא בדיוק מה שאתה מחפש.

אם יש לך אופציה לעבוד אקטיבית. יתכן שב2500 שקל יכנס לך הוופר והטוויטר של סידרה S. של סינפוני.

על סידרה L לא אוכל להמליץ, לא שמעתי אותה.

פורסם

אני אישית ממליץ גם על סדרת HD של CDT ADUIO, המון באס והמון פאנציות, כמו כן ממליץ על RAINBOW או סדרת פרופי או סדרת פרופי וונדיום (מה שיש לי כרגע) (היה לי M6 של CDT לפני זה).

אך אין כמו משמע אוזניים וכל אחד והטעם שלו, אם אתה יכול לעבוד אקטיבית תוכל לחסוך גם את עלות הקרוס הפאסיבי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...