Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניות לסקודה או סיפור מעשה בזבוב הסטאריו.

אתמול בסביבות 19:00 באמצע שיעורי בית בפיסיקה 1 עקץ אותי זבוב הסטאריו וכעבור 10 דקות אני מוצאי את הכלים

ומתחיל לעבוד. ורק כעבור 4 שעות אני מתעורר מהסרט שהייתי בו ומוצא את עצמי מקשיב לבניות ותווה למה לא עשיתי את זה

עד עכשיו!?

אני מוכרך להגיד שהשינוי הוא מורגש בהחלט עקב הבניות, א. כי הרמקול יושב עכשיו בצורה קשיחה וב. כי תוקנה הזוית השלילית שהיצרן נתן למידבאס.

אז עד לפעם הבאה שיעקצו אותי ואני אסיים את הדיפון של הדלת!

16062009125.jpg

16062009126.jpg

16062009129.jpg

17062009130.jpg

פורסם

הגריל לא נסגר גם לפני זה בגלל הפייזפלאג של הרמקול, אבל אני כבר מתכנן על הבנייה של הריפוד כבר הכנתי את הפיבר וכל מה שצריך.

פורסם

תתחדש ותהנה אבל אני מקווה שבמבחן בפיסיקה המורה לא תצטרך לעקוץ אותך עם הסרגל בשביל שתתעורר... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ג'קו.

שאלה בקשר לזווית של הבנייה נתת זווית מסוימת לכיוון הנהג?

או שהשארת אותו דבר רק שהארכת את הבנייה שתגיע לכיוון הדיפון?

פורסם

לlanosforce

איפה הימים שהיו מורים? היום יש מרצה ששופך את החומר ותעשה עם זה מה שאתה רוצה, לא מעניין אף אחד!

ולגבי הזווית היא היתה שלילית(מכוונת לרגליים) ועכשיו היא 90 מעלות ויש שיפור!

פורסם

הבנתי ג'קו.

נתת לי מוטבציה לעשות את זה גם.

הבאס השתנה?

מה השתנה בסטאפ שלך ?

הבמה ניהיתה יותר גבוהה?

או יותר פתוחה כאילו פרוסה לך על הדש?

פורסם

לגבי

זה חידד בערך את כל התדרים של המידבאס את הנמוכים בגלל החיבור הקשיח ואת האמצע בגלל הזווית, היה יכול להיות עוד טיפה יותר טוב אם הייתי נותן להם זווית כלפי הנהג אבל גם כך גלשתי לתוך הלילה, אולי בעתיד.

אם אתה עובד בשתי חלקים אז כדי לתת זוית.

מבחינת הרכיבים לא השתנה כלום והבמה קיבלה קצת יותר נפח.

שווה את המאמץ, בהצלחה!

והשם הוא ג'קה כמו ביבגני

• תוכן חדש...