Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני רכבים שראיתי,

הראשון זה פונטו ספייס ELX יד 3 2001 ידני 1.3 עם 133000 ק"מ. 16.5K

השני זה פולקסוואגן פולו OPEN AIR יד 1 1998 ידני 1.6 עם 123000 ק"מ. 17K

מה מבין שני הרכבים יותר מומלץ?, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת אחזקה/טיפולים/אמינות.

הצרכים שלי הם נסיעה יומית לעבודה וללימודים בסביבות 35 ק"מ ליום, מה דעתכם?

פורסם

אני הייתי מעדיף שנתון יותר גבוה ורכב חסכוני שזו הפונטו, למרות קילומטראז' יותר גבוה ופער של שלוש שנים זה פער משמעותי.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

תודה על התגובה רק דבר אחד, למה????

מה הסיבה שדוקא פונטו על פולו? היה לך נסיון עם אחד הרכבים? או שאתה מדבר מתוך העדפה?

העדפה זה עניין של טעם נהגתי על שניהם והפונטו לא זזה (אולי הספציפית הזאת) לעומת הפולו שהיא יותר חזקה ומורגשת כשאני נוסע בעליות... יש הבדלים בשנתון זה נכון אבל גם במנוע...

לכן אני מבשק ייעוץ מתוך נסיון...

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אין לי נסיום עם הפולו.

אך במה שאני יכול לעזור זה,(קודם כל מבקש סליחה מכל בעלי הפונטו ספייס 01-04) , אל תתקרב לאוטו הזה,אמינות מחורבנת ,אם אתה סגור על פונטו זה רק הישנות עד 2000 או הדגם אחרי מתיחת הפנים מסוף שנת 2004.

מנסיון של שני חברים אחד שהיה לו פונטו 2001 ELX80 ידנית.

והשני 2002 אוטומטית לא זוכר איזה דגם בדיוק.

אוטו בעייתי,לא יודע מה עלה לפיאט בראש,אך אמינות האוטו הזה משנת 2001 עד 2004 היא גרועה בטירוף,עד שנת 2000 היא הרבה יותר מוצלחת מבחינת אמינות ועלות תיקונים.

פורסם

האמת שזה מה שאחי אמר לי והוא היה עם אונו פונטו וספייס שתוך שנה עבר לניסן אלמרה...

אבל אני חושב שזו רק סטיגמה...

פורסם

אני חושב שאתה קצת מגזים ספורטמוטורי.

העובדות הן שהפורום מלא בהמלצות על הרכב. פורום מועדון פיאט (מן הסתם) מלא בהמלצות על הרכב גם כן.

כאשר הוא מטופל ולא מוזנח, הוא מראה אמינות טובה מאוד. כמו כל רכב אחר.

הוא נותן תמורה טובה מאוד לכסף. חסכוני מבחינת צריכת הדלק, חלפים וטיפולים זולים ובטיחותי מאוד לתקופתו.

מנסיון אישי של כמעט 6 שנים עם שני פונטואים (מילה מעניינת), אני יכול להעיד על כל מה שרשמתי בלב שלם. מעבר לזה, אני מכיר באופן אישי מספר אנשים מרוצים מאוד + מספר בני משפחה מרוצים מאוד גם כן. מבחינת בני המשפחה אני מעורב בצורה ישירה בכל מה שקורה עם הרכבים שלהם.

וגם כאן, כמו עם כל רכב, ניתן לתת דוגמאות לכאן או לכאן. תמיד יהיו כאלה שלא יהיו מרוצים, וכאלה שיהיו מאוד מרוצים.

!AWDSOME

פורסם

תראה אין לי נסיון עם אף מכונית, אבל אני קראתי שהמוסכים של צ'מפיון יקרנים ולהחזיק פולו עולה לא מעט יותר מלהחזיק פונטו בעיקרון. הפונטו גם יותר חסכונית בדלק, והרבה יותר מומלצת פה בפורום

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
תראה אין לי נסיון עם אף מכונית, אבל אני קראתי שהמוסכים של צ'מפיון יקרנים ולהחזיק פולו עולה לא מעט יותר מלהחזיק פונטו בעיקרון. הפונטו גם יותר חסכונית בדלק, והרבה יותר מומלצת פה בפורום

לתחזק אוטו ב20 אלף במוסך מרכזי/מורשה זה דבר נדיר.

* מצטער, התערבבו לי נושאים מחיפוש ונושאים עדכניים!!

• תוכן חדש...