Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי במוסך מורשה. בבעלותי פיאט פונטו ספייס שנת 2001.

לאחר שחיברו למחשב גילו שאני צריכה להחליף נאבה אחורית זה לאחר שנורת הABS דלקה כל הזמן.. אמרו לי שזה חיישן, אבל כשבדקו גילו שהחיישן בסדר אבל הנאבה לא מקורית, ולא מתאימה.

אמרו לי שהעלות של החלק המקורי היא 650-660 משהו כזה..

אני נקבה בסה"כ, אני לא רוצה סתם לשלם ולהיות תמימה..אני לא בקיאה במחירים..זה המחיר?

תודה רבה, וערב טוב..

ונעמה(:

פורסם

את בטוחה שדיברו איתך על נאבה אחורית?

את יודעת להגיד האם החלק הוחלף בעבר? והאם הברקס האחורי הוא דיסק או תוף?

תתכן בעיה כזו מקדימה כאשר מחליפים פעמון לא מתאים ואז החיישן מתבלבל,אינני יודע אם בעיה כזו בגלגל האחורי קיימת והאם חיישן ABS קיים בכלל בגלגלים האחוריים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חיישני הABS נמצאים בכל ארבעת גלגלי הרכב.

יתכן מאוד והזר שניים בעל שיניים שונות משאר הזרים בשאר הגלגלים, וזה גורם לקריאה לא נכונה של מהירות הרכב ע"י החיישנים.

יתכן מאוד וזה ביגלל הנאבה.

פורסם

בפיאט פונטו "ספייס" יש 4 חיישני מהירות של מע' ABS, אחד בכל גלגל.

הערה - אל תזלזלי בעצמך, א, כי ראוי יותר שתכתבי נערה/בחורה/אישה ולא נקבה וב, גם יש

הרבה גברים (ולא זכרים) שגם הם לא מבינים ברכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אז למה לא להחליף רק את הפעמון כמו שעושים מקדימה? אם יש שם פעמון

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בסרן אחורי של פונטו אין ציריות וזר השיניים יכול להיות על טבור הגלגל או תוף הבילום.

אפשר אולי למצוא נאבה מפירוק ביותר זול מהמחיר שהוצע לך.

פורסם

הוצע לי לקחת חלק לא מקורי, תואם בחצי מחיר..עם אחריות והתחייבות לשנה.. זה כדאי?

ולגבי היותי בחורה, אני לא מזלזלת בעצמי..אבל יכול להיות שבמוסך כן..וחבל לי..

(:

פורסם

כדאי בתנאי שאכן החלק בעל אותו מפרט כמו חלק מקורי, אותו מבנה ומספר שיניים של זר פולסים.

בשורה תחתונה, החלק אמור לפתור את התקלה, במידה ואובחנה באופן מדוייק.

פורסם

אני ממש לא ממליץ על חלק חליפי, המיסבים המקוריים בדרך כלל חזקים יותר מהחליפיים.

לדעתי עדיף להביא חלק כזה מקורי מפירוקייה, ולא חדש חליפי.

פורסם

המחיר אכן נשמע לי קצת יקר.

החלפתי לא מזמן ברכבי נאבה אחורית. אז נכון, אין לי פונטו, אבל הנאבה שלי זהה לנאבה של פונטו עם סרן דיסק ו-ABS.

גם אם ברכבך יש תוף ולא דיסק, אני מאמין שעדיין העלות גבוהה למדי. רק לצורך העניין, כל ההחלפה עלתה לי פחות מ-500 ש"ח. אומנם שהצלחתי להשיג גם את החלק וגם את העבודה במחירים זולים למדי, אך אני עדיין מאמין שהפער בין המחיר שאני שילמתי לבין המחיר שאת נתת פה קצת גבוה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני ממש לא ממליץ על חלק חליפי, המיסבים המקוריים בדרך כלל חזקים יותר מהחליפיים.

לדעתי עדיף להביא חלק כזה מקורי מפירוקייה, ולא חדש חליפי.

לא בטוח שהנאבה מגיעה עם מיסב, במיוחד לא תחליפית וגם אם מושכים נאבה מפירוק רצוי להחליף את המיסב בתוכה לחדש.

אחריות לשנה לחלק תחליפי זה משהו חריג ולכן אני מעריך שכן מדובר בחלק איכותי.

פורסם

עצה

מה מצב הבלמים האחורים?

אני שואל מכיוון שעישתי עמה בלמים אחוריים ופשוט הסנדל הימיני לא תואם לשמלי קל להתבלבל ביניהם אם טועים בהרכבה הריגולש נופל על השיניים של הנבה והורס אותו

אם זה המצב אז צריך להחליף גם בלמים אחורים+ריגולש אחד

• תוכן חדש...