Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפה נובע שזה בעצם חוסך מהמנוע לתאמץ ועל כך חוסך דלק...

אם זה באמת כך אני מאמין שזה היה תופס כותרות הרבה יותר רציניות.!!

נסיון דיי נואש של מישלין לדעתי אחרי שהיא איבדה נתח שוק דיי גדול בשנים האחרונות.

פורסם

לא נואש ולא נעליים. צמיגים "ירוקים" (התנגדות נמוכה לגלגול) מקובלים כבר הרבה שנים. המישלין אנרג'י (דגם קודם) מגיע כצמיג מקורי בהרבה מאוד מכוניות.

פורסם

השאלה היא אם זה כל-כך טוב למה לא כל הצמיגים כאלה?

האם יש הבדל משמעותי במחיר הייצור?

מה שונה בו מצמיג רגיל?

פורסם

בחישוב שערכתי בהתאם להרגלי הנסיעה שלי, הצמיג הנ"ל (בהנחה שהצהרות היצרן נכונות) יחסוך לי, בהשווה לצמיג רגיל, כ- 200 ש"ח במשך אורך חייו (כ- 3 שנים). זה בערך הפרש המחיר בין צמיג של מותג איכותי לבין הצמיג הנ"ל של חברת מישלין. נראה לי שהשוואה של מישלין נעשה לעומת צמיגים רגילים ולא מול צמיג ירוק אחר של יצרן מוביל. לכן נראה לי שאין פה המצאה חדשה של מישלין אלא פחות או יותר אותה טכנולוגיה של יצרני צמיגים ירוקים אחרים.

פורסם

בעיניי הדבר החשוב ביותר בצמיג זה אחיזה.

אם צמיג לא אוחז טוב, זה בכלל לא מעניין אותי אם הוא חוסך לי כסף או לא.

 

מהנסיון שלי (וגם של מכרים) עם צמיגי מישלין אנרג'י, האחיזה שלהם פשוט גרועה ביחס לצמיגים חסרי יומרות "ירוקות" מיצרנים מובילים (כולל מישלין בעצמם עם צמיגים בדגמים אחרים).

 

תודה, אבל אני מעדיף לשרוף עוד 30 ליטר דלק בשנה, אבל לדעת שאני יכול לסמוך על הצמיגים בכל מצב.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

צמיג צריך לאחוז את הכביש, גם אם זה עולה עוד 3% בצריכת דלק,

למי שרוצה לחסוך- כדאי לנסוע לאט יותר (או עם חלונות סגורים) מאשר לנסוע על צמיג שלא אוחז לחלוטין.

A simple prop to occupy my time

פורסם

חבריי המכובדים, הפויינטה פה היא שכל חלק ברכב שיכול להוריד את רמת ה-CO2 הוא חלק רצוי ומאומץ על ידי כל יצרן.

ידוע שלפי יורו 4 אסור שמכונית תפלוט יותר מ-130 גרם CO2 לאחד ק"מ , לכן הייצרנים בלחץ , בל נשכח שהדלק של המכוניות הוא דלק פוסילי קרי דלק המופק משמן אדמה , דלק זה עשיר בפחמן וזו הסיבה לרמות CO2 גבוהות בתהליכי השריפה המושלמת.

הצמיגים הם הטראד החדש/ישן והם מכונים "צמיגים ירוקים".

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בדקו אותם בפרק הראשון בעונה ה14 של הילוך חמישי.

חרתא, לא שינה צריכת דלק והעלות של הצמיג לא שווה את ההשקעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.


×
×
  • תוכן חדש...