Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב ראשון לעצמי אני חייל כרגע והתקציב שלי הוא 16 אלף למרות שאני מעדיף ללכת עד 15.

הדגמים ששמתי עליהם עין

פג'ו :

106

306

יונדאי:

לנטרה

אקסנט

על ה 306 שמעתי רק דברים טובים.

על 106 אמרו לי חסכונית וקטנה וגם נראת לא רע בכלל

לנטרה היה לחבר שלי ואני מאוד אהבתי את המראה והנוחות מבפנים אבל אני זוכר שהיו לו תמיד בעיות והוא היה הראשון שאמר לי לא להתקרב ללנטרה.. מה אתם אומרים הוא צודק? (לפי מה שקראתי יש במודל 96 אוטומט בעיה עם ההילוכים)

אקסנט נורא התלהבתי בהתחלה אבל לא ידוע לי יותר מדי עליה.. כדאי או לא?..

בכל מקרה על פי הניסיון בכל אחת ואחת מהדגמים שרשמתי למעלה עד איזה קילומטרז אתם ממליצים לי ללכת ואיך אני מברר את המחירון של כל אחד ואחד מהדגמים?..

המון תודה לעוזרים!.

דבר נוסף רציתי לשאול לגבי רכב שראיתי למכירה שנראה לי אישית בסימון באדום שהרכב עבר תאונה האם לדעתכם אני צודק?

mozkwizu2ddx.jpg

פורסם

אני ממליץ לך על ה306 חות מזה שהיא הכי יפה שאר המכונית היא לפי דעתי ממש מפנקת כל עוד מטפלים בה בזמן.

ועוד דבר חשוב שאסור שתשכח:

''פג'ו קונים באהבה או לא קונים בכלל''

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

אם אתה חייל כדאי לך לדעתי להתמקד בפיג'ו 106 קטנה וחסכונית היות וסביר להניח שאין לך צורך ממשי ברכב גדול יותר.

לגבי האקסנט - בהחלט נראה שהפגוש הקדמי לא יושב טוב (או שהוא בכלל מדגם אחר?). זה לא אומר שמדובר בתאונה רצינית, וסביר מאוד להניח שרוב הרכבים שתפגוש במסגרת החיפושים שלך עברו תאונות בסדר גודל דומה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום חברים, אז ככה אני צריך חוות דעת לגבי הרכב הבא לאחר בדיקה:

פג`ו 106 XS

1,600 סמ"ק

הילוכים: אוטומט

שנת 96

קילומטרים 134 אלף

מראה הרכב פנים ובחוץ נראה מעולה ממש יפה אבל המראה לא אומר כלום ולכן אני זקוק לעזרתכם.

ידוע לי שהחליפו לרכב בולמיי זעזועים.

מבחינת נסיעה נוסע טובה ולא מרגישים אפילו החלפת הילוכים נוסע טוב.

מכיוון שאני מבין במכוניות כמו שאני מבין בלהטיס מטוסים (:-D) אני זקוק לעזרתכם האם כדאי ללכת על האוטו?

מחיר 12 -13 אלף.

y5tygkmzefmy.jpg

imzy5nnmmhlj.jpg

פורסם

בטח שהרכב יראה טוב מבחוץ אחרי צבע כללי :lol:

הגיר האוטומטי של ה106 הוא נקודת התורפה כאן. גיר שלושה הילוכים שמכביד על הביצועים של הרכב ועל תצרוכת הדלק.

חוץ מזה הבדיקה לא רעה בכלל לרכב ממודל כזה. צריך לבדוק היטב את נושא הצבע הכללי והממיר הקטליטי.

פורסם

השאלה אם יש כדאיות ברכישת רכב כזה עם הבעיות הללו?

בעיית הזיהום שעלולה לעשות בעיות בטסט.

ובעיית הנזילות...

פורסם

אל תיתן לממיר להטריד אותך. להרבה מהרכבים אפשר להתאים ממיר קטליטי חלופי בעלות סבירה. מה גם שיתכן שהבעיה אינה בכלל בממיר אלא בחלק אחר במערכת ההזרקה.

המלצתי - גש למכון הזרקות או מוסך שמתמחה בדיאגנוסטיקה לרכבי פיג'ו ובדוק את הנושא לעומק.

לגבי נזילות - יתכן שמדובר בכסת"ח ויתכן שמדובר בתקלה רצינית ויקרה. קשה לקבוע על פי הטופס "היבש" שצילמת. גם כאן, המלצתי היא לגשת לבעל מקצוע שירים את הרכב על ליפט ויבדוק מה חומרת הנזילות ומקורן.

• תוכן חדש...