Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, במהלך שיטוט סרק באיביי, נתקלנו במוצר הבא:

http://cgi.ebay.de/Suzuki-Jimny-86PS-Tuning-Chip-Tuning-Box-28-PS_W0QQitemZ350190822683QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item350190822683&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

האם הדבר הגיוני ? 28 כח תוספת ? זה נשמע לי כמו אגדה.

האם יש סיכוי שזה יתן שינוי כלשהו ? אם כן מה השינוי, מה ההשלכות ?

(דלק ? בלאי מוגבר ?)

אני שוקל לרכוש את זה, אבל מפחד שזה לא יתן כלום/יעשה צרות.

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מאמין שבמידה ותחבר שניים כאלו (בטור, לא במקביל) תוכל להעלות ב56כ"ס ואולי גם לקבל מחיר טוב יותר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

בטח שזה נותן משהו , זה נותן לבחור מאיבי להרוויח על עוד פראייר שיקנה את הזבל שהוא מוכר .

איך לעזאזל 3 חוטים וזוג קונקטורים יתנו 28 כוח סוס איך ?!#?!@?$

אל תשקול לקנות את זה , אל תחשוב לקנות את זה , אלא אם ממש בא לך סתם לזרוק את הכסף של זה תמורת קופסא ו 3 חוטים וזוג קונקטורים .

פורסם

אור, אני מבין שלפניי שאתה זורק מלא מלא סימנים והנפצות, אתה מבין קצת בתחום נכון? כי לפי מה שנראה אתה לא.

הקופסא הקטנה הזאת שאתה מדבר עלייה, זה בעצם מערכת ניהול מנוע משודרגת (תלוי לאיזה אוטו, איזה סוג,חברה וכו' אבל הרעיון הכללי מובן).

על ידי הזרקת כמות גדולה יותר של דלק + יניקת יותר חמצן ניתן להגיע להספקים גבוהים יותר, זה שהיצרן מגביל את מערכת ניהול המנוע מלא להזריק חצי ליטר בכל לחיצה (סתם הגזמה חבר'ה), זה לא אומר שזה אפשרי. זה כל הקטע חביבי.

עכשיו, האם זה באמת ייתן 28 או לא זה כבר משהו אחר, אבל העיקרון מובן.

פורסם

יכול ליהיות שיוסיף משהו אבל לא 28 כ''ס מקסימום 15 כ''ס עדיין זה לא רכב עם טורבו,תחסוך עוד קצת תעשה צנרת כזאת לפילטר שינשום אוויר נקי זה יתן יותר אוויר מה שאומר שיהיה יותר דלק ובכך יהיה יותר כוח למנוע

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אור .ס. - כידוע לך ניתן לשים צ'יפ בכל רכב.

ברכב אטמוספרי כמו שלך הוא לא ייתן המון ואני מאוד זהיר כשאני אומר 5-10 כ"ס בשיא הלחץ.

מחירו נמוך מ2K ש"ח ובכלל לא בטוח שהוא שווה את התמורה.

אך אם הפרוטה מצוייה בכיסך ובא לך לבדוק את הנושא לעומק אולי ניתן לעדכן לך גירסת נסיון לכמה שעות כדי שתתרשם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

השאלה היא אם כדאי להזמין את הצ'יפ המוכן הזה, או ללכת לאיזו סדנא בארץ שתעשה שינוי למחשב הנוכחי ?

פורסם

אני חושב שהצ'יפ הנ"ל הוא חרטוט ואם אתה מעוניין בתוספת כזו- פנה למי שמתמחה בכך ולפחות תוספת ההספק (אפילו אם היא נמוכה) תהיה בפועל ולא על הנייר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אור, לא ציפיתי ממך לשאלה כזאת...

אתה רוצה שהרכב שלך יזוז? תחליף אותו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כמו שזה נראה - זה HACK פשוט לקריאות של החיישן חמצן.

מה שהוא "עושה" בגדול זה להגיד למחשב הרכב שהוא עובד עני, בתגובה הוא מפצה ונותן עוד דלק לתערובת - מה שמרגיש בטווח הקצר כביצועים משופרים.

הוא עושה את זה על ידי שינוי של הקריאה מחיישן החמצן - לוקח קריאה אמיתית שלו ומעוות אותה לרמה אחרת.

28 כ"ס? נראה לי מוגזם בעליל אבל אולי תרגיש איזה שינוי...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יוני, אני לא מחליף את האוטו בשום מצב בעולם, גם אם יגידו לי עכשיו שצריך לשים מנוע 65 כס של סמוראי.

(פשוט מאוהב באוטו הזה עד סוף העולם אין אוטו כ"כ מושלם כמו זה לא היה ולא יהיה זה המצאה גאונית וקטנה של יפני קטן).

רון, אני לא באמת מצפה ל28 כוח, השאלה אם יש שיפור כלשהו בכלל.

פורסם

אור, הדרך היחידה להוסיף לג'ימני 28 כ"ס זה שאני אדחוף אותך עם ה-205. :lol:

אגב, אם כבר מדברים על הנושא הכאוב - הייתה לי ZX וולקן, שהייתה רכב נהדר אבל עגלתי. הפתרון היה... לנסוע בירידות! הייתי עולה בנס הרים את העליה הגדולה ברגוע, ואז בירידות - לא להאמין איך הרכב היה נעשה כיפי.

פורסם
כמו שזה נראה - זה HACK פשוט לקריאות של החיישן חמצן.

מה שהוא "עושה" בגדול זה להגיד למחשב הרכב שהוא עובד עני, בתגובה הוא מפצה ונותן עוד דלק לתערובת - מה שמרגיש בטווח הקצר כביצועים משופרים.

הוא עושה את זה על ידי שינוי של הקריאה מחיישן החמצן - לוקח קריאה אמיתית שלו ומעוות אותה לרמה אחרת.

28 כ"ס? נראה לי מוגזם בעליל אבל אולי תרגיש איזה שינוי...

לדעתי זה בדיוק מה שעושה הצ'יפ הזה. אכן , לטווח הקצר זה נחמד אך לטווח הארוך מדובר על מנוע שעובד בתערובת עשירה מה שיוצר נזקים כאלו ואחרים למכלולי המנוע (עודף פיח וכו). אני לא הייתי ממליץ על ה"צ'יפ" הזה בכלל.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...