Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה באמת רוצה, אתה יכול להביא קיט טורבו.

אני אישית ראיתי אחד כזה נוסע, והוא נוסע כמו שד!!

הבן אדם אמר שהוא הביא את הקיט מיפן. כשהוא פתח מכסה מנוע, זה היה נראה כאילו מקורי.

הוא אמר שלא צריך שום התאמות. זהו קיט יעודי לג'ימני.

זה היה לפני שנה בערך כעוד לא חשבתי להחליף לג'ימני, אז לצערי לא ביררתי יותר מידי פרטים. (עכשיו אני אוכל את הלב. ועדיין אין לי ג'ימני):brickwall:

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

חרטת על.תוספת דלק שמעלה הספק? הדבר שזה עושה זה מעלה את המומנט של המנוע בסל"ד נמוך ובדוושות ביניים.

בדוושה לחוצה עד הסוף לא תהיה תוספת הספק, במיוחד אם זה "עובד" על החיישן חמצן, כיוון שמחשב ניהול מנוע עובד

בOPEN LOOP בדוושה מלאה, כלומר אין התייחסות לתיקונים של חיישן חמצן! במידה ומדובר בחיישן למדה 5 חוטים אז יכול להיות

שהניהול מנוע כן יתייחס לנתונים השקריים אבל רוב הסיכויים שהוא פשוט יבטל אותו וידליק CHECK ENGINE.

בכל אופן, זה ממש לא ישפר הספק. יתכן שיפור קל במומנט, בתמורה לצריכת דלק מוגזמת וזיהום אויר מוגבר.

Race Smart

פורסם
אור, אני מבין שלפניי שאתה זורק מלא מלא סימנים והנפצות, אתה מבין קצת בתחום נכון? כי לפי מה שנראה אתה לא.

הקופסא הקטנה הזאת שאתה מדבר עלייה, זה בעצם מערכת ניהול מנוע משודרגת (תלוי לאיזה אוטו, איזה סוג,חברה וכו' אבל הרעיון הכללי מובן).

על ידי הזרקת כמות גדולה יותר של דלק + יניקת יותר חמצן ניתן להגיע להספקים גבוהים יותר, זה שהיצרן מגביל את מערכת ניהול המנוע מלא להזריק חצי ליטר בכל לחיצה (סתם הגזמה חבר'ה), זה לא אומר שזה אפשרי. זה כל הקטע חביבי.

עכשיו, האם זה באמת ייתן 28 או לא זה כבר משהו אחר, אבל העיקרון מובן.

מצטער חבר , נראה לי שאתה זה שלא כל כך סגור על מה הוא מדבר .

לצערי אני נאלץ להגיד שהיה לי ניסיון עם השטויות האלה .הסביר יותם מה בעצם ניהול מנוע עושה במצערת מלאה , מעבר לזה אין מה להוסיף.

תחסוך את הכסף לדברים קצת יותר רציניים מהשטויות האלה.

להזריק עוד דלק לא נותן כלום , תחזור לעשות קצת שיעורי בית בקשה , אתה לא בכיוון אפילו , מאיפו לעזאזל המנוע יביא יותר אוויר ?! אגב בשביל להביא יותר חמצן הוא יצטרך לדבר עם האטמוספירה החביבה שלנו ולשכנע אותה לעלות מ 20 אחוז .

ואגב כל מה שהוא עושה זה בדיוק ההפך הוא הופך את התערובת לענייה משם בא ההרגשה של עלק קיבילתי עוד כוח , את זה אפשר לעשות עם נגד של חצי שקל גם , ומזה גם לרוב מורכב השטויות האלה .

פורסם

אור, בזמנו חיפשתי גם אני צ'יפ לג'ימיני.התייעצתי עם כמה מהמומחים בארץ וכולם טענו שהמקסימום שאפשר להוציא מהצ'יפ הוא בסביבות 7-8 כ"ס.חלקם טענו שזה לא משתלם, חלקם טענו שזה די משמעותי גם אם זה לא נראה ככה.אני החלטתי שלא.

עודד אם יהיה לך איזשהו מידע על הקיט טורבו אנא פרסם אותו בבקשה. ועד אז אני מסכים עם עודד-קיט טורבו זה הדבר שחסר לג'ימיני.

561Photo011-1.jpg

BassHead:vamp:

פורסם

למה לא לשתול מנוע קצת יותר בשרני ואז לגדוש אותו?

הבנתי שכבר השתילו בארץ מנועי 1600 סמ"ק של ויטארה בסמוראי. אז כמה קשה זה יכול להיות בג'ימיני?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הג'ימיני הזה הוא לא מהארץ הוא מיפן.וזה לא קיט יעודי לג'ימיני.

דרך אגב נסעתי בארץ על ג'ימיני עם מנוע 1600 אבל מאיזושהי סיבה שלא מובנת לי המנוע נשאר עם מחשב הניהול המקורי שבא עם ה1300 מה שלא בדיוק תרם לביצועים שהיו אמורים להתקבל.אני חושב שעם מחשב ניהול מנוע טוב התוצאה תהיה יותר ממספקת.

פורסם
הג'ימיני הזה הוא לא מהארץ הוא מיפן.וזה לא קיט יעודי לג'ימיני.

דרך אגב נסעתי בארץ על ג'ימיני עם מנוע 1600 אבל מאיזושהי סיבה שלא מובנת לי המנוע נשאר עם מחשב הניהול המקורי שבא עם ה1300 מה שלא בדיוק תרם לביצועים שהיו אמורים להתקבל.אני חושב שעם מחשב ניהול מנוע טוב התוצאה תהיה יותר ממספקת.

אפשר פרטים על הג'ימיני הזה?.

יניב

פורסם

שוב כמו שרשמתי ג'ימיני ידני אם אני לא טועה הוא שנת 2000 המנוע המקורי עשה כבר את שלו והוא החליט להחליף אותו. הוא הרכיב מנוע 1600 של איגניס ספורט שהלכה לעולמה עם מחשב ניהול מנוע של הג'ימיני. אין לי הרבה מידע איפה השינוי הזה נעשה ואם הוא חוקי. בכל מקרה אני חושב שהנקודת תורפה של הג'ימיני היא מחסור בכוח. ציפיתי לוואו מהמנוע הזה ומאוד התאכזבתי אולי בגלל המחשב ניהול מנוע.

• תוכן חדש...