Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא תשובות כמו חשמלאי רכב זה לא מה שאני מחפש..

אני מחפש לעשות ברכב שלי בנוסף לצופר הרגיל כפתור לצופר (כמו של מורה הנהיגה) האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת לבד? איזה חוט צריך למצוא? אני מאמין שזה מאזור הצמה שיוצאת מגלגל ההגה אך לא בטוח ב100% מה זה בדיוק..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

* מתג חדש.

*חיווט.

מחבר את המתג החדש למקוד מתח (יחד עם הצופר) ובעצם יוצר מעגל חשמלי חדש, שאינו כלול בחיווט הצופר הישן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

קצת יותר פירוט אם אפשר, כפתור חדש וחיווט של + ו - את ה+ אני מחבר למרכב ואת ה+ לחוט שהולך לצופר? תקן אותי אם אני טועה או שאני ממש לא בכיוון?

פורסם

תיקח חוט תחבר אותו ל+ משם תוביל לאיפה שאתה רוצה את הלחצן, הלחצן של הצופר נקרא NORMALY OPEN זאת אומרת רק בלחיצה בלי לעזוב הוא יעבוד. משם תוביל לצופר ול+, מכיוון שאתה משתמש בצופר הקיים לא צריך הארקה, ועם בא לך תוכל גם להתקין פיוז על הדרך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

השאלה היכן אני מוצא את החוט שהולך לצופר? האם יש לו צבע מיוחד? היכן ניתן למצוא אותו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...