Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל הפורום,

אז ככה, אני לא ידוע מה תקול אצלי ברכב או שזה הצירייה השלמה מצד שמאל או שזה רק הפעמון, או אולי בכלל משהו אחר שאני לא ידוע עליו.

תאור הבעיה:

קודם כל, נתחיל מזה שמצב הרכב הוא טוב, והוא לא עבר תאונות.

שמתי לב שכאשר אני מסובב את ההגה לצד שמאל, או מסתובב יותר מאשר לצד ימין. מה יכול לגרום לכך?

שנית, כאשר אני מסובב את ההגה לצד שמאל (שאליו ההגה מסתובב יותר משום מה) ואם אני מגיע עד לסוף, ומתחיל לסוע לאט נניח בפניה או ביציאה מהחנייה יש תקתוק די חזק כמו רעשן שעולה ויורד בקצב הנסיעה.

חוץ מזה בפניה שלו עד הסוף אין רעש, בצד ימין אין רעש כלל, ובנסיעה מהירה הרכב לא רועד ונוסע חלק מאוד. מה שכן, בנסיעה איטית ולא משנה לאיזה כיוון מרגישים מעט מאוד סוג של רעידה וזה נעלם כשמעלים מהירות.

סליחה על ההרחבה המיותרת אולי, אך אשמח מאוד לעזרה אם למישהו יש מושג במה מדובר.

תודה רבה, וערב טוב

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שלום,

לפי התאור זהו רעש של פעמון הצירייה , באיזה צד ? את זה צריך לשמוע ולזהות , כלל אחד ידוע והוא : ציריה רועשת יכולה להיות הימנית או השמאלית ולא קשור לאיזה צד מסובבים את ההגה, כלומר אם הרעש נשמע רק בסיבוב הגה שמאלה זה לא אומר שהצירייה השמאלית רועשת.

לגבי אי סמטרייה בסיבובי ההגה ניתן לכוון זאת.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה לך!

בעניין הרעש אני בטוח לחלוטין שזה מצד שמאל כבר ביקשתי מכמה אנשים שיקשיבו כדי לוודא שאני לא טועה.

שאלה נוספת:

מהם העלויות של הפעמון ציריה עצמו וממוצע העבודה שלוקחים על החלפתה?

תודה

פורסם

מקפיץ שאלה, חייב לדעת לפני ביקור במוסך מחר:

מהי העלות של הפעמון ציריה וכמה בערך עולה העבודה?

תודה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה נסגר בסוף עם הצירייה שלך?

מה העלויות?

חג שמח

למכירה מאוורר חשמלי לרדיאטור פיאט (מנוע GATE)

===========================

רוצה להצחיק את הקב"ה? תכנן את היום שלך...

===========================

פורסם
שלום,

לפי התאור זהו רעש של פעמון הצירייה , באיזה צד ? את זה צריך לשמוע ולזהות , כלל אחד ידוע והוא : ציריה רועשת יכולה להיות הימנית או השמאלית ולא קשור לאיזה צד מסובבים את ההגה, כלומר אם הרעש נשמע רק בסיבוב הגה שמאלה זה לא אומר שהצירייה השמאלית רועשת.

לגבי אי סמטרייה בסיבובי ההגה ניתן לכוון זאת.

אמנם זה לא כלל אצבע, אך פעמון חיצוני של צירייה מרעיש יותר בצד שאליו פונים, ז"א פונים שמאלה והרעש קיים אזי הפעמון השמאלי לא תקין וכנ"ל לצד ימין. יתכן כי פעמון צד שמאל שמרעיד לפנייה שמאלה גם ירעיש בפנייה ימינה אך הרבה פחות.

נדירים המקרים שזה לא מתנהג כך.

• תוכן חדש...