Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תושב חולון העיר לקצין משטרה שנסע לכאורה בפראות ומצא עצמו מקבל דוח תנועה, מאותו קצין. על מה? ניחשתם נכון, על נהיגה בפראות. האזרח: מה זו הבדיחה הזו? המשטרה: הוחלט לא להגיש דוח נגד הקצין. האזרח יוכל להציג טענותיו בפני בית המשפט

להמשך הכתבה ב- mynet:

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3680212,00.html

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא מפתיע.

כל אפס לובש חולצה כחולה ומתנהג כמו אלוהים.

פושע בחסות החוק. בטח מתנדב ממורמר.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אנשים כאלו צריך לפטר ומייד. למה הקיצוניות? כי אם אותו אדם לא לוקח אחריות על הדבר הקטן ביותר ומגיב בצורה כזאת, אין לדעת איפה זה יכל להגמר במקרים אחרים שבהם הוא ימצא אשם.

פורסם

לאחרונה שמעתי על כמה וכמה מקרים כמו שמתוארים בחצי השני של הכתבה

שוטר רק לוקח פרטים ואתם מתפלאים שלא קיבלתם דוח

אבל למעשה הוא כן ממלא דוח בלי נוכחותכם ואפילו רושם מה שבא לו ב"דברי הנהג" ואת העותק לנהג הוא זורק לפח

פיתאום אחרי כמה חודשים אותו אדם שחשב שהוא יצא ללא קנס בכלל מקבל כפל קנס.:mm_mad:

ולא רק זה, כבר אין אפשרות להישפט.

בנוסף, שוחחתי עם אח של ידידה שהינו שוטר, ושאלתי אותו לגבי הנושא הזה והוא אמר שזה מוכר ויש שוטרים שעושים את זה מהחשש להיכנס לויכוח בזמן מתן הדוח עם אותו אזרח שניראה להם קצת חם מזג ומעדיפים לדפוק אותו בכפל קנס ולחסוך ויכוחים וזמן.

כמובן שהוא טען שהוא לא עושה את זה 8)

ועוד בכתבה הם רשמו שבטעות נשלח אליו כפל קנס שזה עוד כסתח של המשטרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חבל באמת שהשוטרים חושבים שהם "מעל החוק".

לא מזמן אני נוסע, שוטר עבר לנתיב שמאלי וחזר לימין ממש קרוב אליי ובנוסף לכך ללא איתות.

תאותת אני בכייף אתן לך לעבור, אבל תאותת!

נקווה לטוב מהשוטרים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מכירים את הביטוי "להשתין מהמקפצה?"

אולי האזרח צודק, אבל כולנו יודעים שבכביש לא צריך להיות צודק, צריך להיות חכם.

פורסם

אם כל זה שהשוטר יצא מ... אבל מגיע לאותו אחד שהעיר (כמו רוב האנשים שמרשים לעצמם להעיר כי הם חושבים שהם יודעים הכל מכל ויותר מהכל גם .

תסלחו לי אבל ...:roflmao: כי שיגיד תודה שקיבל דו"ח ולא איזה מטורף עם סכין :snipersmi

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הגזמת לגמרי.

מה, בכל פעם שאתה רואה משהו לא בסדר שזועק לשמיים אתה מציע להזדחל מתחת לשמיכה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תופסים מהמעמד שלהם,מגעיל מה שנהיה!

ד"א שאלה לי אליכם,

השבוע קרה לי מקרה אחרי שסיימתי את יום לימודיי הלכתי לכייון החנייה שבו חונה האוטו שלי,מתקרב לאוטו פתאום אני קולט שמישהו בא לכיווני,ומתחיל לבהות במכונית שלי.שאלתי אותו "אפשר לעזור לך?" הוא ביקש ממני את הרישיון שלי, אבל לפני כן הוא הוציא את תעודת שוטר שלו,לאחר מכן התחיל לחקור אותי,לשאול אותי שאלות כמו: "האם נחקרת פעם?" ועוד שאלות מהסוג הזה.

עכשיו השאלה שלי היא,

לאחר שהוא חקר אותו הוא התחיל לחטט אצלי באוטו,מתחת לכיסאות כלומר חדר לרכוש הפרטי שלי.

האם הייתה לו את הזכות הזאת? כלומר הוא היה צריך להראות לי איזה צו חיפוש או משהו?

פורסם

לפי מה שאני זוכר לשוטר (אולי רק קצין) מותר לעשות חיפוש ברכב.

נדמה לי שזה במקרים שיש חשד סביר להימצאות סמים או משהו כזה.

איך בדיוק עוררת אצלו את החשד הזה רק א' יודע....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לא מפתיע.

כל אפס לובש חולצה כחולה ומתנהג כמו אלוהים.

פושע בחסות החוק. בטח מתנדב ממורמר.

אפס זה לא מילה, רק שלא יחפשו את הכתובת שלי דרך הIP מהאתר וישלחו לי דו"ח הבייתה.

המשטרה הפכה להיות נטל, את כמות התאונות היא לא מפחיתה, ובינתיים עושה בעיותצ לנהגים כמוני שרואים 100 בכביש מהיר פעם ב.. ובעיר נוסעים 45 קמ"ש.

פורסם
לפי מה שאני זוכר לשוטר (אולי רק קצין) מותר לעשות חיפוש ברכב.

נדמה לי שזה במקרים שיש חשד סביר להימצאות סמים או משהו כזה.

איך בדיוק עוררת אצלו את החשד הזה רק א' יודע....

תתפלא לשמוע, אבל כל שוטר יכל לעשות חיפוש עליך ועל האוטו. המשטרה בארץ זה הדבר הכי בזוי ולא מאורגן שיש. בארה"ב תיק יכל להיפסל אם לא השמיעו לחשוד את הזכויות שלו, ובארץ? הם אפילו לא יודיעו לך שיש לך זכות לעו"ד, למעשה ברגע שאתה חשוד במשהו אתה אשם עד שלא יוכח אחרת. אגב רק בארץ זכות השתיקה נחשבת הודאה באשמה.

פורסם

כן , שוטרי ישראל ולא רק ממחלק התנועה נוטים להפוך את עצמם לאלוהים על הכביש..

חזיון נפרץ בכבישי הצפון לראות רכב משטרתי אפילו מנהלי , נוסע בכוונה בשמאל באיטיות כאשר מאחוריו נשרך תור שלם של מכוניות..

ואם זה במקרה דו נתיבי לכל כיוון, מתיישב השוטר בשמאל וזוחל לאיטו, עקפת אותו מימין, טורח השוטר לסנוור אותך באור גבוהה מאחור..

לתפארת משטרת ישראל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...