Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי בשימוש לפי ימים, התוספת היא 50 ש"ח ליום = כ-18,000 ש"ח לשנה. לעומת זאת חייל שמגיע פעם בחודש לחמשוש, ישלם רק 1,200 - 1,800 ש"ח תוספת..

הבהרה:

אם תשתמש ברכב רק יומיים בשבוע, כל שבוע = כ-100 ימים בשנה = כ-5,000 ש"ח, שזה כבר יותר מהתוספת לכל השנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. אפשר להוסיף עוד נהגים לפוליסה גם באמצע התקופה. ברור שזה ידרוש תוספת תשלום.

2. חשבת על האפשרות שאולי אבא שלך לא כל כך נלהב לתת לך את המכונית ולכן לא מתאמץ להסדיר את ענין הביטוח ?

3. יש חברות ביטוח (לא בכולן) שאפשר להוסיף לביטוח נהג נוסף לפי שימוש בפועל - זה בד"כ טוב למי שמשתמש ברכב אולי פעם בחודש ובד"כ מדובר בחייל שמגיע לחופשה פעם ב...

4. אם בחברת ביטוח שהרכב מבוטח כרגע, אין הסדר כזה, אז אי אפשר לבטח שם ב"שיטת הימים".

5. אתה לא יכול לעשות ביטוח למס' ימים בחברה אחרת, אלא אם תעבירו את כל הביטוח לחברה אחרת. הביטוח למס' ימים הוא הרחבה על בסיס הביטוח השוטף.

6. גם אם קיים הסדר כזה בחברה שהרכב מבוטח כרגע, אזי שימוש ברכב כל שבוע יגרום לכך שהתוספות הקטנות האלה יעלו הרבה יותר מאשר ה-4,500 שאבא שלך צריך להוסיף לשימוש קבוע שלך.

אולי בשימוש לפי ימים, התוספת היא 50 ש"ח ליום = כ-18,000 ש"ח לשנה. לעומת זאת חייל שמגיע פעם בחודש לחמשוש, ישלם רק 1,200 - 1,800 ש"ח תוספת.

.

אני מתייחס כרגע למה שציינתי באדום.

אבא שלי דווקא כן נלהב להביא לי את הרכב, הוא אומר שאם הוא לא יתן לי לנהוג, אז איך אני יצבור ניסיון על הכביש?

הוא אמר, הוצאת רישיון לא סתם ככה שישכב לו בארנק אצלך, צריך לממש אותו.

האמת שאחריי בירור קצר, ירדתי מהרעיון של הביטוח למס' ימים, זה לא רלוונטי, הרכב דיי יהיה ברשותי לאחר תקופת המלווה, והיא הולכת להגמר עוד מעט, הבעיה היא כספית, והאמת שיש לי כבר אלפיים ש"ח והחודש אני מקבל עוד משכורת, אז זה יגיע לסכום של ההפרש שאני אמור לשלם.

אבא שלי לא רוצה, כי הוא אומר בשביל כמה נסיעות תשלם כ כ-5 אלף ש"ח

בכל אופן הוא אומר לי שנחכה עד שיגמר לו הפוליסה שזה עוד חצי שנה.

ולדעתי זה ממש לא הולך בחשבון, אני לא יודע מה לעשות, ואני כן נוהג ברכב עכשיו

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

שלום,

לקרובת משפחתי מכונית מיצובישי לאנסר מהעבודה (דלקן), ואני רוצה לדעת אם הבן שלי מכוסה מבחינת הביטוח,

בני בן 18.5, בעל רישיון כבר כ-4 חודשים. (נהג חדש/צעיר).

כאשר הוצאנו את דף הביטוח ראינו 3 סעיפים רלוונטים לגבי מי רשאי לנהוד באוטו: להלן הסעיפים-1,3,7.

1 ו3 רשאי לנהוג בעל הפוליסה ומי שנוהג ברשותו

7 הנוהג חייב להיות בעל רשיון לסוג רכב זה מעל 12 חודשים.

אני מבין שאסור לו לנהוג לבד, אך האם מותר לו לנהוג עם בעל הפוליסה? מה זאת אומר "בפקודת בעל הפוליסה"?

האם זה הגיוני שקרובת משפחתי תקבל אוטו ויהיו אנשים שלא יוכלו לנהוג עליו? האם ניתן לבקש מהחברה (הוט) להרחיב את הביטוח גם לנהג צעיר? האם חובתם לעשות זאת?

בתודה רבה,

פורסם

אני מניח שפוליסת הביטוח בה הסתכלם היא פוליסת ביטוח החובה ולא פוליסת הביטוח המקיף/ביטוח צד ג'.

הכי טוב ונכון מצדכם זה להתקשר לקצין הרכב של הוט ולשאול אותו. לפעמים צריך להרחיב את הפוליסה כדי לאפשר לנהגים חדשים לנהוג ברכב החברה ולפעמים לא. שמעתי גם על חברות בהן יש איסור גורף על נהיגה של נהגים חדשים ברכבי החברה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

^ בצדק

לא רוצים נהג צעיר

וצעיר בגיל שירכב ו"קרע" את הרכבים של החברה

מספיק קורעים אותם גם ככה :roll:

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

ערב טוב,

השאלה שלי היא כזאת -

בהנחה שעכשיו אני קונה רכב מסויים נגיד משהו לא יקר עד 8 אלף שקל.

ואני מתגייס לצבא בתפקיד קרבי זאת אומרת שאני מגיע לבית נגיד 11-3 זאת אומרת 11 ימים בבסיס ו3 בבית שיש לי אפשרות לנהוג על הרכב.

האם יש דיל מסוים שאפשר לסדר שיהיה לאוטו ביטוח רק שאני מגיע לבית ונוהג עליו? אני מדבר על ביטוח חובה + צד ג' + נהג חדש ונהג צעיר.

המטרה היא שיצא לי דיל זול משמעותית מביטוח רגיל.

שמעתי משהו על ביטוח בSMS?

פורסם

הביטוח בSMS ששמעת עליו הוא ביטוח מקיף, והוא לא רלוונטי למי שרוכש רכב ב8K ש"ח.

אין דיל ואין ביטוח מסויים שאפשר לעשות רק בימים שאתה חוזר הביתה לביטוח חובה וצד ג'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הביטוח בSMS ששמעת עליו הוא ביטוח מקיף, והוא לא רלוונטי למי שרוכש רכב ב8K ש"ח.

אין דיל ואין ביטוח מסויים שאפשר לעשות רק בימים שאתה חוזר הביתה לביטוח חובה וצד ג'.

מבאס... רכב שהמחירון שלו 15 אלף גם לא ניתן לעשות ביטוח מקיף?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי לפני מספר ימים דו"ח מהירות, בכביש של 80 קיבלתי דו"ח של 108 והפחיתו לי ל103. לא קיבלתי נקודות! קיבלתי רק קנס של 250 ש"ח. אני נהגת חדשה, רציתי לשאול אם אני יקבל מכתב שבוא אני יצטרך לעשות תאוריה שיגמרו לי השנתיים של הנהג חדש. כרגע אני נוהגת שנה וחצי, אני בת 22 ואני יכולה לקחת כבר 4 נוסעים. כל שוטר תנועה ששאלתי אמר לי שאם לא קיבלתי נקודות ושסמל הסעיף של הדו"ח שלי שהוא 6544 לא צריך, אבל חברה שלי שקיבלה בדיוק אותו דו"ח רק שאני לא יודעת מה סמ"ל הסעיף שלה כן קיבלה והיא בת 19. אולי אני צריכה לשאול את משרד הרישוי ורק הם ידעו לענות לי? או שאם מישהו יודע וקיבל דו"ח דומה ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה רבה רבה :smile:

שיר

פורסם

Balakai, הבעיה היא שהמשטרה בכלל לא קשורה לנושא הנ"ל של התאוריה , מי שמטפל בזה זה משרד הרישוי,ולכן שוטרי התנועה לא כל כך בקיעים בנושא..

etishis, ששאלתי שאלה דומה בפורום אף אחד לא הצליח לתת לי תשובה ממשית , עקרונית קיבלת דו"ח על "מהירות מופרזת" וזה כן מופיע בתוספת השלישית שעל פיה משרד הרישוי מתנה טסט\תאוריה\נהג חדש מחדש .

הכי טוב שתתקשרי למשרד הרישוי ותבררי איתם את העניין הנ"ל.

פורסם
יש לי שאלה.. קיבלתי לפני מספר ימים דו"ח מהירות בכביש של 80 קיבלתי דו"ח של 108 והפחיתו לי ל103 לא קיבלתי נקודות! קיבלתי רק כנס של 250 ש"ח אני נהגת חדשה רציתי לשאול אם אני יקבל מכתב שבוא אני יצטרך לעשות תאוריה שימלאו לי השנתיים של הנהג חדש.. כרגע אני נוהגת שנה וחצי ואני בת 22 אני יכולה לקחת כבר 4 נוסעים... כל שוטר תנועה ששאלתי אמר לי שאם לא קיבלתי נקודות ושסמל הסעיף של הדו"ח שלי שהוא 6544 לא צריך... אבל חברה שלי שקיבלה בדיוק אותו דו"ח רק שאני לא יודעת מה סמ"ל הסעיף שלה כן קיבלה והיא בת 19... אולי אני צריכה לשאול את משרד הרישוי ורק הם ידעו לענות לי או שאם מישהו יודע וקיבל דו"ח דומה ויכול לעזור לי אני אשמח..... תודה רבה רבה... :smile:

שיר

אין נקודות.

כלומר אין שום איזכור מלבד קנס על הרכב בו היא נסעה.

לא צריכה להיות בעיה כמו שהשוטר אמר.

פורסם

כמובן שזה נכנס להיסטוריה שלך, אבל אם לא קיבלת נקודות במילים אחרות דו"ח חניה :).

אז לא צריכה להיות בעיה.

• תוכן חדש...