Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני כרגע רק בהתחלה של המערכת, לאט לאט אני מקווה שאני יתקדם.

כרגע אני מעוניין לשים HU וסט קומפוננט מקדימה,

התקציב שעומד לרשותי לשני הרכיבים הוא 1300 ש"ח.

-כפי שהבנתי, חשוב מאוד להשקיע ב HU שיהיה איכותי וזאת בגלל שהוא מעביר את הצלילים והוא אחראי על איכות הצלילים ועושה את מירב העבודה? ראשית האם הטענה הזאת נכונה ויש להשקיע את הרוב בHU, חשבתי על pioneer deh5000bu

או pioneer deh4050bu שמסתדר לי יותר עם התקציב.

-ולגבי הקומפוננט חשבתי על סט של morel , בכל מקרה אשמח להצעות נוספות.

דעתכם חשובה לי ואשמח לעזרה, תודה רבה מראש.

פורסם

*ניסיתי לערוך את ההודעה אבל לא ממש מצאתי פונקציה שנותנת לי את זה, לכן אני יוסיף פה..

עוד כמה דברים ששחכתי לכתוב בהודעה, ראשית יש לציין שאני כמובן (כמו כולם) מחפש להפיק את מיטב העוצמה

והאיכות שאני יכול, בנתיים חשבתי על הHU של פיוניר: DEH5050BU , קודם כל מה אתם אומרים? הצעות אחרות יתקבלו בברכה.

עכשיו אני צריך לרכוש קומפוננט, האם אני יצליח לשמוע בעוצמה מבלי לחבר אותו דרך מגבר אלה ישר אל ה-HU?

המלצות לקומפוננט מתאים יתקבלו בברכה, (עד 500 ).

*הבנתי שבעזרת מגבר, אם אני יוכל להרשות לעצמי, אני יוכל להגביר את הקומפוננט דרכו ולא דרך הHU וכך להפיק ממנו את המיטב,

לכן איזה מגבר אתם יכולים להמליץ לי? מגבר לקומפוננט, משהו טוב ולא יקר..

- מגבר שבעתיד שאני יוכל לרכוש סאב, אני יוכל להגביר את הסאב דרכו, כלומר שיהיו מוגברים דרכו הקומפוננט הקדמי והאסב,

משהו שעושה עבודה טובה ולא יקר..

תודה מראש.

פורסם

אין הרבה אפשרויות בתקציב כזה לקומפוננט.

יגידו לך שאתה חייב ללכת לשמוע את הצליל של הרמקול.

לפי דעתי תשמע את הmorel pulse 6 או JBL GTO6507. עם עדיפות על המורל.

אתה לא תוכל להגיע לעוצמה בלי מגבר הHU של פיוניר נותן לכל ערוץ 22RMS הקומפוננט של מורל לדוגמא הוא 120RMS.

על מנת להגיע לעוצמה אתה צריך להוסיף מגבר

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

הפולס יישמעו טוב גם בלי מגבר

ואני יותר אוהב את ה- JBL, תשמע את שניהם ותחליט

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סבבה תודה, מה לגבי הHU' האם צריך להשקיע כזה סכום עליו? האם הוא כל כך חשוב?

עצות הצעות לגבי קומפוננט ומגבר יתקבלו בברכה!!

פורסם

מה זה כזה סכום - 700 ש"ח ?

בלי לעליב אבל אתה כותב כאילו זה מיליון דולר :-)

וכן כדי ואפילו כדאי גם סכום יותר רציני אם בעתיד אתה מתכנן לשדרג את המערכת - בכדי שלא תצתרך לשדרג גם את ה HU שזה יצא לך בתווך הרחוק יותר יקר מאשר אם מראש תשקיע ב HU טוב

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

סחית אלי ולסכום שיש לי למערכת זה הרבה יחסית לHU, בכל מקרה אני חושב אני ילך על פיוניר DEH5050BU

מה אתם חושבים עליו?

איזה קומפוננט אתם ממליצים לקדימה בתקציב של 400-500 , שיהיה חזק ואיכותי גם ללא מגבר, למרות שבעתיד צפוי לו מגבר.

ולגבי המגבר, איזה מגבר אתם ממליצים משהו שיהיה טובה לקומפוננט מקדימה ובעתיד אני יוכל להגביר דרכו גם סאב, משהו בתקציב של עד 700 בערך.

תודה מראש העזרה חשובה לי בדחיפות!

פורסם

אני צריך עזרה דחופה בבקשה בנושא הHU והקומפוננט והמגבר,

פשוט אני רוצה בימים הקרובים להתקין, בבקשה תנו עצות והצעות תעזרו עם הידע שלכם..

תודה..

פורסם

ה- HU הזה טוב ושווה את הכסף.

קומפוננט מומלץ בסכום הזה יהיה המורל פולס/טמפו או ה- JBL GTO6507. שניהם די שונים בצליל, הJBL יותר "חד".

מגבר ב- 700 ש"ח רצוי מיד שניה, כי חדש לא תמצא משהו טוב במחיר הזה

פורסם

-אוקי תודה אני חושב שאני ילך על המורל פולס כרגע.

-ולגבי ה HU האם יש הבדל משמעותי בין פיוניר DEH5050BU לבין הפיוניר DEH6050BU?

כלומר שווה לשקיע עוד סכום קטן בשביל ה6050BU או שה-5050BU מספיק?

-ולגבי מגבר נתקלתי במגבר הבא של JBL, דגם: CS60.4, המגבר הוא בתקציב שלי והוא נראה בסדר,

האם הוא בסדר? ויזחיק את הקומפוננט מקדימה (2 ערוצים) ועוד סאב (2 ערוצים בגישור, אפשרי?).

תודה.

פורסם

לא מומלץ, הוא די חלש, גם לקומפוננטים אבל בעיקר בגישור, 160 RMS זה די חלש לסאב

קח מגבר מיד שניה שמוציא בגישור 250-300 RMS

פורסם

אוקי תודה, לגבי מגבר או שאני יקנה כבר יד שניה או משהו.

לגבי הHU , השאלה ששאלתי בהודעה האחרונה, אפשר עזרה?

תודה

פורסם

ההבדל בין שניהם הוא שה6050 בעל תצוגה נוחה יותר לתפעול ובעל פאנל חשמלי.

גם אני התלבטתי בין שניהם ובסוף לקחתי את ה600UB (אותו דבר כמו ה6050), למרות שאמרו לי שבפאנל החשמלי יש flat cable מאוד דק שנוטה להתקלקל-יש אחריות אז זה לא משנה לי.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...