Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock: אפשר לחשוב שנסעת עם מלווה שהוא לכל הפחות מדריך נהיגה מוסמך, או בעל סופר-לייסנס... פטנט הליווי הוא אחד ההמצאות המטמטמות שיש (אלא אם מדובר על נערת ליווי), כי הוא מנציח טעויות שמועברות ב"ירושה". במקום זה - עדיף לחייב בקורס נהיגה מתקדמת או משהו בסגנון. קורס של יומיים ייתן פי אלף מכל תקופת ליווי.

אגב - מקופפים זה טוב לבננות. דברים אחרים אתה יכול לכופף.

הפרתון הפשוט למי שאין לו מלווה - לא לנסוע 3 חודשים, תחשבו פשוט שדחו לכם את קבלת הרשיון בתקופה זו. :idea:

כל כך נכון.

אגב אני למדתי הרבה יותר דווקא בנסיעות לבד אחרי המלווה מאשר במלווה.

מלווה זה בדיוק כמו מורה נהיגה, רק שהוא לא יכול להתערב פיזית. וכבר מאמצע לימודי הנהיגה המורה לא מתערב כמעט פיזית אז מה זה בכלל משנה.

כשאתה מתחיל לנהוג לבד לגמרי באוטו אז אתה לומד הכי הרבה, כי אין מי שיעיר לך על כל פיפס ואתה לומד לנהוג באחריות (או בכמה מקרים, בחוסר אחריות :lol: )

פורסם
אני לא מבין - אין לך חברים אז אתה מנסה להוציא את התסכולים שלך עלי? לא באתי לשאול שאלות, כדי להכנס לויכוחים חסרי משמעות.

קראתי שוב ושוב פעם לא ראיתי תשובה למה ששאלתי.

אם אתה לא יכול לתרום בנושא, אנא המנע מלהשתתף בו.

תודה.

אופטימיות היא דבר חשוב.תשמור עליה.

ולעניינינו,אין סיכוי.בירוקרטיה בארץ היא ארוכה,מיגעת,קשה,וחסרת הגיון.אתה יכול לנסות,אבל עד שתקבל תשובה(חיובית(2%),או שלילית(98%)) כבר ייגמרו לך חודשי המלווה,יהיה לך אוטו,ויש סיכוי שגם אישה וילדים,אולי גם איזה נכד חמוד.

אבל שוב - אופטימיות היא חשובה בחיים.נסה,ומקסימום תטעה.לא תנסה לא תדע.

בעבר פניתי למשרד הרישוי בשאלה הבאה:

"אמא שלי אם חד הורית ללא רישיון, אני הוצאתי רישיון השבוע ובשבוע הבא עומד לקנות רכב, איך כל המשפחה[4 נפשות] יכולים ליסוע ברכב בצורה חוקית"[שכל זה שקר מוחלט, אנחנו משפחה שלמה ומאושרת].

התשובה שקיבלתי מהם לא שווה את הזמן שאני אקליד על המקלדת.

לא שווה את הזמן שלך ואת שיחת הטלפון- גם אם היא בחינם...

עידן

הדגשתי עבורך את השורות הרלוונטיות, כיוון שאתה מתקשה כנראה בהבנת הנקרא.

חסוך ממני את הטפות המוסר. כל עוד חוקי הפורום נשמרים, ו/או שאף אחד מהמנהלים לא חשב שתגובתי אינה במקומה, אני רשאי לכתוב בציניות ושאר ירקות - גם אם זה לא ממש מוצא חן בעיניך. :idea:

פורסם

כמו שכבר אמרו פה,לבקשה כזאת אין סיכוי.

גם לי לא היה מי שילווה,אז פשוט לא נסעתי בתקופת המלווה והתחלתי לסוע רק אחרי שהיא הסתיימה.

V5

פורסם

הקטע הוא שיש לי רשיון שהוצאתי בחו"ל לפני כ7 שנים, כאשר עליתי לארץ.

לפי החוק - עבר יותר מדי זמן כדי לעשות המרת רישיון זר לישראלי - לכן אני מחויב בתהליך מלא להוצאת רישיון.

אבל בהתחשב שבעבר נהגתי ועדיין יוצא לי לנהוג כל כמה חודשים בשנה באירופה, זה קצת חסר הגיון לחייב אותי ב-3 חודשים מלווה.

שמר, אני לא מתיימר לחנך ילדים בגיל הרך. בשביל זה יש הורים. תעשה כנראה לך ותקבל בהתאם.

פורסם

נצל"ש

מי רשאי להיות מלווה?

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם

מלווה רשאי להיות מי שעבר את גיל 24 עם רשיון מעל 5 שנים, אם מי שעבר את גיל 30 עם רישיון מעל 3 שנים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נצל"ש

מי רשאי להיות מלווה?

כל נהג מעל גיל 24 ובעל 5 שנות רישיון.

ולגולו - תנסה להוציא פשוט רישיון בינלאומי,שתקף בארץ.לא נראה לי שיש לו הגבלת זמן...

פורסם

נהג חדש שצריך מלווה לא רשאי להוציא רישיון נהיגה בינלאומי.

ולפותח השירשור, נדמה לי היית צריך לשאול את השאלה שלך כאן

ועדיף פשוט לחכות 3 חודשים, כמו שאני עשיתי (גם לי הייתה אותה בעיה), וגם אני חושב שזה חוק מטומטם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...