Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

איזו חברה של קרובי משפחה קנתה מחשב חדש נייד של טושיבה, לפי מה שראיתי מבחוץ מדובר במסך של 17 אינץ' כנראה ועל המחשב כיתוב של Satellite. מכיוון שהיא לא מבינה כלום במחשבים חוץ מהקצת שהיא יודעת מהעבודה, היא קנתה מחשב לצורכי בידור של סרטים ואינטרנט ורצתה שאני אתקין לה כל מיני תוכנות למיניהן על המחשב.

כשהגעתי והפעלתי את המחשב, עלתה הודעה הרגילה כשהוינדאוס לא ניסגר בצורה תקינה עם האפשרויות של כניסה לSAFE MODE מספר דברים נוספים והפעלת הווינדאוס בצורה רגילה. כאשר ניכנסים ל"מצב בטוח" עם עליית הויסטה מיד עולה הודעה שהוינדאוס לא הותקן טוב או משהו בסיגנון לא זוכר בידיוק, יש לעשות ריסט להמשך התקנה. כשמעלים את הוינדאוס באופן רגיל מיד עולה מסך של טושיבה עם פס שרץ במרכז המסך המציג שמתבצעת התקנה(ללא אחוזים) וכתוב שמתבצעת התקנה, לא לכבות ולא להפריע למחשב במהלך ההתקנה. השארנו את זה ככה כמה שעות ומה שקרה בסוף שהמסך כבה ואין שום דבר חדש, לאחר ריסט שוב עולה המסך של טושיבה של ההתקנה ולאחר זמן מה המסך כבה ולא חוזר להציג כלום.

מישהו יודע על מה מדובר? היא(בעלת המחשב) אומרת שבפעם הראשונה שהיא הפעילה עלה המחשב ושאל אותה לכל מיני הגדרות של מדינה, זמן וכו' ולאחר מכן היה דף היא הרבה שאלות והיא לא ידעה מה לעשות אז היא פשוט כיבתה את המחשב עם הכפתור ומאז זה המצב. מה אפשר לעשות? האם יש ויסטה על הדיסק הקשיח recovery? כיצד מאתחלים?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

חייבות להיות לה אחת או שתיים מהאפשרויות הבאות:

1- דיסק שחזור מחשב שאפשר לבצע ממנו BOOT ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש. הפעלה כרגיל ע"י הכנסת הדיסק וביצוע BOOT כאשר הדיסק בפנים (לפעמים גם להגדיר בביוס לבצע BOOT מהכונן דיסקים\DVD לפני הכונן הקשיח).

2- מחיצה נפרדת ומוסתרת על הכונן הקשיח למצבי חירום שבה נמצאים הקבצים להתקנת המחשב מחדש. גישה למחיצה זו מתבצעת מיד בהתחלת המחשב ע"י לחיצת מקש (או שילוב מקשים) מוגדרים מראש (כמובן שהמקש רשום בחוברת המחשב).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שלום,

גם לי יש מחשב טושיבה מהסדרה המדוברת,

המחשב בא מותקן BUILT IN , עם הוינדוס.

יש אחריות יצרן שנתיים על המחשב,

והשירות ניתן בחינם. שבעלת המחשב תיגש,

או שתיצור קשר ותנצל את האחריות לפני שתבצעו

שינויים שיגרמו לאחריות לפוג.

האחריות ניתנת ע"י חב' "מפעיל".

בהצלחה,

אמיר.

פורסם

ככל הניראה ההתקנה לא בוצעה עד הסוף. ניתקלתי כבר ב 4 מחשבים (כולל שלי) שהיו לו בעיות אם הוינדוס הראשון, כל פעם זה היה קשור להתקנה גרועה של המערכת. אני גם מציעה לישלום את המחשב לחברה במסגרת האחריו אם יש סבלנות לדבר (לוקח כשבועה - שבועיים) אם אתה לחוץ אז תבקש שישלכו לך דיסק התקנה (אין התקנה מובנית במחשב) ובכל מיקרה תיבדוק אם היא קיבלה את הדיסק אם ההתקנה (יש סדרות שזה כבר מגיעה אם)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

מצטרף להמלצה, תתקין לה XP, ובטח כאשר של- FARCRY 2 יש בעיות תאימות עם ויסטה בגרסא הראשונה :(

מיד הסרתי את התועבה וחזרתי לXP, מחכים לך WINDOWS 7!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני גם ממליץ על XP , קיבלתי אם מחשב נייד ויסטה אחיר תקופה מסויימת הופיעה חלון שגיאה כחול כל ניסיונות שחזור/תיקון כשלו התקנתי XP ומאז הכל פשוט מעולה.

(הערה: המחשב שלי מחו"ל לכן אין לו אחריות ובשל כך גם ביצעתי שינויים מומלץ לבדוק אם התקנת XP לא תפגע באחריות שלך)

פורסם

מכיוון שאף פעם לא יצא לי להתקין וינדאוס במחשב נייד, האם התהליך זהה להתקנה במחשב שולחני? בחירה בביוס טעינת נתונים מהדיוידי ואז עולה התקנה, אם רוצים מפרמטים ומתקינים גירסת XP רגילה או שיש גירסה מיוחדת לניידים?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מכיוון שאף פעם לא יצא לי להתקין וינדאוס במחשב נייד, האם התהליך זהה להתקנה במחשב שולחני? בחירה בביוס טעינת נתונים מהדיוידי ואז עולה התקנה, אם רוצים מפרמטים ומתקינים גירסת XP רגילה או שיש גירסה מיוחדת לניידים?

ההתקנה זהה לחלוטין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...