Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי KIA CLARUS 1997 מנוע 2000 אוטו'

האוטו עמד שנתיים ולא זז יש לו כמה בעיות ואני מחפש מוסך באזור המרכז (אני מראשון לציו אבל אין לי בעיה להתרחק)

בעקרון אני מחפש מוסך כמה שיותר זול, אבל שיהיה אמין ואפשר לסמוך עליו אני לא מחפש מומחה לקיה אבל שיעשה במחיר טוב כי המצב הכלכלי קשה.

תודה מראש.

פורסם

להערכתי, על רכב שעמד שנתיים תצטרך להשקיע לא מעט כסף רק בחלקים (עוד לפני עבודה). צמיגים, מצבר, שמן, פילטרים, אולי פלאגים.

זול זה לא יהיה.

פורסם

אמרתי שאני מחפש מוסך לא עצה.

אני מודע לכמות הדברים שאני יצטרך להחליף

ומאותה סיבה בדיוק אני מחפש מוסך שיהיה זול

פורסם

קצת קשה למצוא מוסך שיהיה ממש זול (כי אין חיה כזאת) וזאת בגלל עלויות המוסך (שכירות, ארנונה, עובדים וכו').

בכל זאת נסה אצל "מוסך אלמר" שברח' הסדנא 14 א.ת חולון, טל' 052-2306753 ליבגני.

אתרם הנו http://almer.co.il

תצטרך, כנראה, גם לשלם אגרות רישוי לשנתיים שבהן הרכב עמד אלא אם כן הופקדו ניירותיו במשרד הרישוי.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן אני יודע וגם להעביר את האוטו טסט בלגן גדול. תודה בכל זאת

אני מודע לעובדה שהחזיק מוסך זה הרבה כסף ולכן אני לא מחפש שיעשו לי את העבודה בחינם פשוט אני מחפש מוסך שהמחירים טיפה יותר נמוכים מהמחיר הממוצע.

יש עוד הצעות?

• תוכן חדש...