Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם

מצאתי פיאט בראבה למכירה שנת 96 יד ראשונה ידנית והיא עברה 290000 ק"מ והבחור רוצה עלייה 6000 שקל

שאלתי אותו אם הכל טוב במנוע הוא אמר כן צריך לקנות מצבר חדש וזה בובה של אוטו.

והוא אומר שהוא מוכר אותה בגלל שהוא קיבל רכב מהעבודה.

היתעצתי עם המורים של מכנואות רכב והם אמרו לי אל תקנה את האוטו כי עוד 5000 קמ' הוא ישפוך מנוע.

בקיצור הצלחתי להוריד את הבחור ל 4700 שקל.

והבאתי לו 400 שקל מקדמה שלא ימכור את האוטו.

אחרי מה ששמעתי מהמורים שלי היום התקשרתי לבחור ואמרתי לו שאני לא רוצה לקנות את האוטו ואני רוצה את ה 400 שקל שלי והוא אמר בשעה 5:00 ניפגש והוא יבוא יתן לי את הכסף.

אז מה אתם אומרים, בסוף לבטל את הכול ולקנות את האוטו או שיותר טוב לא לקנות וזהו.

אחים שלי תחזירו לי תשובה כמה שיותר מהר

תודה לכולם

פורסם

תגיד, המורים שלך הם נביאים? איך הם יכולים לחזות שבעוד 5K ק"מ הרכב ישפוך מנוע?

אתה מבין עד כמה מצחיק זה נשמע?

לפי דעתי, אם הרכב לטעמך והוא נראה במצב טוב, קח אותו לבדיקה במוסך. אם לא יתגלה משהו חריג לרכב בן 13, תתחדש.

סה"כ אתה מקבל הרבה רכב במעט כסף.

ואם בכל זאת לא תרצה את הרכב אשמח לקבל את מספר הטלפון של המוכר.

פורסם

בובה של אוטו זה בטוח לא.

אם אין לך כסף לתחזק כזה רכב, ועם קילומטראז' כזה תצטרך לא מעט כסף כדי לתחזק את הרכב, עדיף שתעבור הלאה.

מה גם שבלי בדיקה רצינית יותר מזאת שעשית לא הייתי קונה קורקינט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הבאתי לו 400 שקל מקדמה שלא ימכור את האוטו.

אחרי מה ששמעתי מהמורים שלי היום התקשרתי לבחור ואמרתי לו שאני לא רוצה לקנות את האוטו ואני רוצה את ה 400 שקל שלי והוא אמר בשעה 5:00 ניפגש והוא יבוא יתן לי את הכסף.

שילמת מקדמה שלא ימכור את האוטו, בדרך הוא הפסיד אולי כמה קונים, היה עוד מוכן להוריד מחיר מ-6K ל-4.7K ובסוף כשאתה מבטל עיסקה עוד מחזיר לך את המקדמה? כניראה שמוכר איבד את הנקודה של מקדמה.

אנחנו מדברים על רכב שעבר כימעט 300K, זה די הרבה. אבל, מה אפשר לקנות ב-4.7K? שרייד, סויפט, ג'אסטי שנת 91, אונו קצת יותר חדש? כאן אתה מקבל רכב גדול וחדיש יותר. זה משמעותי.

מניח שרכב הזה דורש יישור קו רציני למדי, אשר לא מסתכם רק במצבר. דברים כאלה כמו טיפול גדול עם טיימינג, בלמ"ז, בוקסות וכד' עלולים לדרוש החלפה. צמיגים גם יכולים להיות לא במיטבם.

אני חושב שרכב הזה דורש יישור קו לפחות של עוד 5~8K. יישור קו נעשה לפעמים ב"תשלומים", כלומר אתה מסדר את הליקויים עם הזמן. אם יש לך אפשרות לסדר ליקויים עם הזמן, כלומר קיימת הכנסה קבועה, במקרה כזה אפשר לשקול רכב כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יכול מאוד להיות, שחלק מ"יישור קוו" יהיה גם החלפת מנוע.

300K לא עוברים סתם ככה :idea:

בנוסף, מדובר ברכב, שמראש לא תוכנן לעבור 300K.

מומלף לא למהר עם הקנייה

פורסם
יבנוסף, מדובר ברכב, שמראש לא תוכנן לעבור 300K.

קילומטרז' זה עוד לא הכל. יש הבדל אם הרכב עבר את הקילומטרים שלו בכביש או בעיר.

למה הוא לא תוכנן לעבור 300K? יש מוניות בנזין כמו ניסאן נוט שבירדן עוברים מעל מיליון על מנוע מקורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדוק האם יש לו הסטורית טיפולים מסודרת. אולי הוא "ייקה" שטיפל במוסך מרכזי, ועשה כל מה שאמרו לו.

בכל מקרה, בדיקה רצינית מאוד, וכמה אלפי שקלים לכל מקרה בצד חובה. בעצם, בכל אוטו אפשר ליפול. השאלה היא, כמה האוטו מטופל, וכמה הוחלפו חלקים בזמן, כלומר, כל החלקים בזמן.

לבדוק גם שאין כמות מטורפת של בוצה במנוע. אם יש, אז חבל על הזמן.

בכלל, השאלה מה התקציב שלך, מהם אפשרויותך לתיקונים ומימון עתידי להם, ומהם האופציות האחרות בתקציב כזה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במידה ואתה מעוניין ברכב נטו לנסיעות ולא רוצה להשקיע עליו אני הייתי רוכש אותו עד שיתקלקל ואז מוכר לפרוקייה, אומנם תפסיד קצת כסף אבל יהיה לך רכב יחסית גדול חדיש ומפואר למה שתוכל לקנות בתקציב הזה, תוריד אותו ל 4500, ואם זה מתאים לך לכמה חודשים, תיקח.

לא שמעתי מעולם על רכב שתוכנן ל300,000 קילומטרים בלבד.

פורסם

למה שלא תלך פשוט לראות אותו ותחליט לבד?

אם הוא יראה לך במצב סביר, ויש טסט לפחות לעוד כמה חודשים, תעשה בו סיבוב, תראה שהוא נוסע בלי רעשים מיוחדים, ותקח אותו ב-4 וחצי.

אפילו מזגן אתה לא חייב כי אנחנו בחורף!

אבל בלי קשר, יש לי הרגשה שמאחורי ה"רק צריך להחליף מצבר" עומד קטע מסריח. בטח הוא לא הונע כמה זמן ואתה לא תוכל לעשות עליו סיבוב - טריק ישן ומלוכלך.

פורסם
בסכומים האלו אתה בודק:

א. רכב נוסע

ב. טסט

ג. מזגן תקין.

אם הכל בסדר - קח את הרכב וסע לשלום.

ומתפלל שהוא לא ישפוך אחרי חודש.

פורסם

ראיתי ביד 2 כמה פיאט בראבה במחיר נמוך,כל אחת עם הצרות שלה.אולי כדאי לקנות 2 בראבה ולהשתמש באחת מהן לחלקים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
קילומטרז' זה עוד לא הכל. יש הבדל אם הרכב עבר את הקילומטרים שלו בכביש או בעיר.

למה הוא לא תוכנן לעבור 300K? יש מוניות בנזין כמו ניסאן נוט שבירדן עוברים מעל מיליון על מנוע מקורי.

מישהו דיבר על ניסן, או על רכבי בנזין בכללי?

או שאתה מכיר בראבה עם מיליון על השעון?

רוב מוחלט של הרכבים מהסוג הזה, לא עוברים את ה-300K,

ואלה שכן, בטוח לא עם מנוע / ראש / מחשב מקוריים.

הרכב תוכנן כרכב זול, ובנוי כולו מחלקים זולים. כך גם המנוע.

בהצלחה

• תוכן חדש...