Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתברר שישנה אופציה לבטוח חובה וצד ג לפרק זמן של שבוע או חודש .רלוונטי למי שאינו רוכב יום יום אלא על פי הצורך/דחף..

מישהו מכיר? ניסה? הערות? עלויות?

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

ככל שתקופת הביטוח קצרה יותר המחיר עבור כל יום עולה, עם אני זוכר נכון המחיר עבור שבוע ביטח חובה הוא משהו מו 450 ש"ח בערך פי שבע מהמחיר בביטוח שנתי.

בקיצור מאוד לא כדאי למי שמשתמש באופנוע יותר מאשר חודש וחצי בשנה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

כפי שהסקוטר כתב ככל שמשך הביטוח קצר יותר כך תשלם יותר לדוגמה בזמנו כשהיה איום עליית מחירי הביטוח רציתי כמו כולם להרוויח עוד שנה בתעריף הישן מבירור שערכתי ביטוח לחצי שנה הוא 70% מהמחיר לשנה מלאה הפקידה בזמנו בסוכנות אמרה לי שיותר זול לבטל ולהתחיל חדש מאשר לבטח לפחות משנה.

פורסם

על פי מה ששמעתי,ביטוח חודשי עולה 420 שקל.שבועי 198.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
על פי מה ששמעתי' date='ביטוח חודשי עולה 420 שקל.שבועי 198.[/quote']

מניח שהצדק איתך, הפעם האחרונה שבדקתי את האופציה הזו הייתה לפני 3 שנים, אני בקושי זוכר מה צריך לעשות היום אז מה היה לפני 3 שנים, באמת אין לי מושג.

אאה, נזכרתי למה קמתי מוקדם צריך להיות בבוקר בצפת. ביי ביי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

בזמנו, לפני שנתיים פחות או יותר, עשו לי ביטוח נוסף

על שמי בלבד לתקופה מוגבלת בלי בעיה.

עכשיו, רציתי לעשות את אותו הדבר ונאמר לי שאין אפשרות לעשות כזה דבר- האפשרות היחידה היא לשלם ביטוח לחצי שנה ( 700 ש"ח??), לאחר ביטולו, ניתן לקבל את ההפרש משארית הזמן.

הכוונה היא להוספת שם של רוכב נוסף לביטוח קיים, לתקופה מוגבלת.

אם מישהו יודע פרטים אחרים, אשמח לשמוע, כיוון שהנושא עדיין בתוקף.

יום-טוב.

אייל

פורסם
ומה עם ביטוח קבוע רק לשישי שבת?

כבר שאלתי תסוכן ביטוח שלי, הוא אמר שהוא יברר לי כמה זה עולה ויחזור אלי...

לא לפתח תקוות? :(

תעדכן אותנו?

תודה

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
מתברר שישנה אופציה לבטוח חובה וצד ג לפרק זמן של שבוע או חודש .רלוונטי למי שאינו רוכב יום יום אלא על פי הצורך/דחף..

מישהו מכיר? ניסה? הערות? עלויות?

טלפון ל-"פול" עצמו (זה שברחוב השלושה ביד אליהו) יתן את התשובה לגבי המחירים המדויקים להיום. ניתן לעשות שבוע, חודש או שלושה אבל הכי טוב לשאול אותם.

והדרך עודנה נפקחת לאורך...

• תוכן חדש...