Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רובר MGF כרגע מותקנים ברכב הרכיבים הבאים:קומפוננט קידמי mb-quert rsb 215 6.5

HPX של audio control

matrix של audio control

מגבר punch 400a4

מגבר punch 360a2

סאב kicker L-5

הבעיה הראשונה ברכב הזה שהמנוע נמצא במרכז (הרכב עם מנוע מרכזי) ולכן תא המטען נמצא בעצם בנפרד לתא הנוסעים לכן הסאב לא ממש נשמע בתוך הרכב . האם ישנה דרך אחרת ליצור בס בתוך הרכב?

כמו כן רציתי לשאול אם כדי לי לשלב בדלת עוד קומפוננט(mb quert QM 130 5.14) יש לי את הקומפוננט .

תודה מראש על היעוץ והעזרה,אורי.

פורסם

הסאב כנראה מחובר ל360A2 שני ערוצים בגישור, מה שנותן 450W [ב4אוהם].

איזב דגם של הL5 יש לך? ובאיזו תיבה הוא יושב?

לשלב עוד סט בדלת זה אפשרי, אבל עדיף סט אחד חזק יותר, שיורד יותר נמוך וכו', גם תצטרך לעשות בניה לסט נוסף.

ניסית לשנות את זווית התיבה, שינגן לכוון הנסיעה? או למעלה?

אחלה רכב..:-D

פורסם

קודם כל תודה באמת אחלה אוטו(חוץ מהסאונד).

הדגם של הסאב הוא S12LS 4OHM

הוא מותקן בתיבה אטומה וכלפי מעלה(זו הדרך היחידה שבה הוא נכנס)

בדלת יש לי מקום בערך בגובה של הדש-בורד לרמקול 5.14" חשבתי אולי לנתק את הטוויטר של הקומפוננט ה6.5 ולהשאיר רק את הוופר ולהתקין את ה5.14" כסט שלם. לדעתך זה יעבוד או ישפר משהו?

יש לי יציאות פנויות במגבר בכל מקרה.

פורסם

מה נפח התיבה האטומה שלך?

אולי תנסה לשים אותו בתיבה פתוחה, אם אתה מחפש עוצמה גדולה יותר.

כאן יש לך נתונים לגבי תיבה אטומה ופתוחה:

http://www.kicker.com/06/tech-support/manuals/manuals/2008/2008%20L5%20Sub%20c01%20web.pdf

סתם לנצל יציאות במגבר כי הם פנויות לא כדאי. מה פתאום לבטל את הטוויטרים? אתה שואל אם זה ישפר? זה אולי יעשה קצת יותר רעש [לא בטוח] אבל בוודאי שלא "ישפר" כלום. זה רק יהרוס.

פורסם

הבעיה היא שהמגבר לא מתאים לסאב... מגבר punch 360a2 הוא מגבר 2 ערוצים שמוציא 360RMS ב-4 אום מונו

והוא לא יורד ל -2 אום. הסאב שלך הוא סאב של 600RMS ולכן אתה מנצל בסך הכול 60% מהיכולת שלו.

אם תקנה מונובלוק בעוצמה הדרושה הגיוני שיהיה שיפור לטובה.

פורסם

תודה על העזרה ,ירדתי מלהוסיף עוד קומפוננט אבל עדיין גם עם אני יחליף את המגבר ליותר חזק ,הבס לא יהיה ממש בתוך הרכב . הוא נמצא בתוך "יחידה" סגורה שמנותקת מהתא נוסעים.

אין שום דרך אחרת ליצור בס בתוך הרכב?

פורסם

אם אתה ממש נואש לבאסים אפשר לעשות בניה או תיבה מיוחדת בהתאמה ולשים סאב קטן מתחת לדשבורד

בצד ימין איפה שהרגלים של הנוסע

תעלה לנו כמה תמנות של תא הנוסעים אולי נמצא לך מקום שלא חשבת עליו

בדקת מאחורי המושבים?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

האם הרכב נבדק ע"י בעל מקצוע? או שזה נסיונות שלך? פתרונות אפשר למצוא השאלה כמה הכיס רחב בעניין. בכל מקרה בלי לראות את הרכב תקבל כל מיני הצעות כלליות קרי: החלפת ציוד זה או אחר, צורך בבניות וכו" גש למתקין כדי לקבל תשובות יותר ספציפיות.

פורסם

אני חושב שאתה צודק ,תמיד כדי לשמוע חוות דעת .ידוע לך על מתקין מסוים שמתמחה ברכבים כאלה או לפחות עם נסיון?

אני מעדיף לגשת למישהו מקצועי , יש לך להמליץ לי על מישהו עדיף באזור המרכז אבל לא חייב.

תודה.

פורסם

נראה לי שלמרגלות הנוסע לא יהיה מקום ברכב הקטן הזה. אבל שים לב בתמונה האחרונה בלינק הבא של רכב כמו שלך, שים לב מה שהוא עשה שם, ואיפה. תיבה קטנטונת לסאב שמספיק לו נפח קטן.

http://www.mgfcar.de/audio/Ronny.Peschel/index.htm

הייתי ממליץ לך על סאב Assassin של AA. קטן, קטן, אבל ממזר..

שים לב לנתונים בתחתית הדף באילו תיבות הם מסתפקים. ה8" שיכול לשבת לך שם בכיף -אני חושב -, יכול להסתפק ב0.25CF, כלומר 7 ליטר.

http://www.ascendantaudio.com/assasin.php

ואז יש לך סאב בתוך האוטו ממש ולא עם מרכאות..

פורסם

לגבי בניית תיבה מיוחדת שתתאים לך גם מבחינת הנפח של הסאב המיועד שלך, וגם להתאים אותה למיקום שהראיתי לך קודם, וגם שזה ייראה מיליון דולר, קבל המלצה על מתקין:

חבר הפורום יוסי - alpine, מסדנת ההתקנות "ECA - עלית קאר אודיו".

פורסם

ראיתי ומצא חן בעיני מי משווק אותם בארץ? ומי יכול לעשות התקנה כזאת(זאת אומרת אמין ומקצועי)? דרך אגב אתה חושב שהמגבר 360a2 יספיק לסוג כזה של סאב?

תודה.

• תוכן חדש...