Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז דבר ראשון צריך לעשות את הדברים הנכוני ובשום אופן לא לקנות רכיבים שלא שמעת או לעשות התקנה במקום שאין עליו המלצות טובות(אסור לשחק בהתקנה כי אחר כך כל הרכיבים שווים ל *&%#@$...)

אז זו הצעתי בשבילך:

פאנל-9887 של אלפיין פאנל משובח מאוד.(2500 )

מגברים- ג'נסיס 4 ערוצים+סטריאו 60(מחיר מעורך 8500)

מגבר מונו- סאן דאון 1000(2000)

סאב- (IDMAX(2500

קומפוננט היבריד לגטייה- (4500)

פרוססור 701 של אלפיין(3500)

סה"כ- 23500

והשאר להתקנה,חיווט ובניות.

אתה יכול לשמוע אצלי מערכת דומה....

בהצלחה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי שאלה שלא קשורה לדיון

המערכת שציינת רועי

אם לדוגמא אני קונה מערכת ב12 אלף עם חלקים איכותיים כמובן ( הייבריד , סאנדאון , AA )

האם ההשקעה של עוד סכום כפול מזה תהיה שווה את ההבדל שיהיה בין המערכות ?

פורסם

האם ההבדל יהיה שווה זה משהו שהוא מאוד סוביקטיבי .

יש אנשים שההבדל עבורם יהיה קריטי , יש אנשים שבקושי ישימו לב להבדל , יש כאלו שבשבילם ההפרש הכספי יותר משמעותי ויש כאלו שההפרש בשבילם לא בעייתי ואז ברור ששווה להשקיע עוד.

בסך הכל יש את חוק התמורה ההפוכה , ככל שאתה משקיע יותר ההבדלים הופכים להיות קטנים יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

.הסכום הכולל הוא 30000 אלף אבל לקחתי בחשבון משהו כמו 2000 ש"ח להתקנה וחיוט איכותיים,

הרכב הוא רכב עממי מזדה 3 שנת 2004

כולם מתעלמים ממה שפותח השרשור כתב,

תקציב של 30K , עם הפנייה של 2K ש"ח להתקנה שכוללת חיווט .

לדעתי זה לא ריאלי ,

התקנה איכותית תעלה בין 20-25% מסך המחיר של הרכיבים .

סט קדמי איכותי + בניות + איטום +התקנה איכותית = הרבה מאוד כסף .

נ.ב.

להתקנה איכותית ואיטום,

אני ממליץ על יוסי-alpine .

מידן.

לפי מה שמסתמן, 83NTL מבינה יותר מכמה שענו כאן.

ZZR

פורסם

בגדול...יש את הגישה המודרנית שאומרת שמתחילים מבחירת סורס שכן ככל שטי ב שאר המערכת יהיה ברמה גבוהה יותר כך תשמע את האיכות של אות המקור ...

והגישה השניה אומרת להתחיל מהרמקולים מכיוון ששם ההבדל יהיה הכי גדול....

על כל פנים מכיון שסורס ברכב זה לא סיפור כלכך מורכב נתחיל מהרמקולים.....

אם אתה חושב שרק סטריאו מעניין אותך ולא תהיה מעוניין במולטימדיה בעתיד ... אז לך על סט קדמי של החברות המובילות..

אני בתקציב כזה הייתי הולך על אקליפס 7200 ... ג'נסיס DMA ... מורל או DLS 3 חלקים... סאנדאון 1000 ו-W6

פורסם

אם סכום כזה הייתי עושה מה שכתבתי בחתימה שלי על SPL

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בקשר להתקנה חשוב להחליט אם סט רמקולים 2 חליקים או 3.

זה די קריטי בחישוב של ההתכנה. היום קיק פאנלים עולים אצל מתקין טוב(אני ממליץ בחום גם על יוסי alpine) סביבות ה-3 אלף שקל.

כמובן שממולץ ללכת על 3 חלקים למרות שהאבסולוט 2 חלקים נשמע מדהים,גם המורל סופרימו למרות שזה מחיר זול בהרבה מהאבסולוט.

בכל מכרה התקנה טובה גם אם הולכים על 2 חלקים לא תעלה פחות מ-5K. אסור לשכוח מחיווט שזה דבר מאוד חשוב.

בקיצור כדי לסדר את הדברים.

בתקציב של 30k אני הייתי מגביל את עצמי ל-20k בשביל סט רמקולים הגברה וסאב. שומר את ה-10k ליחידת ראש,התכנה,איטום וחיווט.

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

אני לא יודע אצל מי שמעת/ראית/עשית קיק פנאל ב3 אלף אבל זה מחיר שחיטה שאני אישית לא הייתי משלם יותר מחצי מחיר שציינת עבור קיק פאנל.

IBIZA 20vt

פורסם
אני לא יודע אצל מי שמעת/ראית/עשית קיק פנאל ב3 אלף אבל זה מחיר שחיטה שאני אישית לא הייתי משלם יותר מחצי מחיר שציינת עבור קיק פאנל.

+ 1 ענק.

הבעיה הכי גדולה בבניות היא הגימור, אבל בשביל סכום לא גדול אפשר לעשות את זה אצל פחח או רפד טוב.

פורסם

בקרוב מאוד אני יעלה שרשור של מה אפשר לעשות ב2 ידיים וקצת פחות מאלף ש"ח.

כמובן שלמי שאין כח/רצון/יכולת ממליץ לו ללכת למתקין מקצועי שיעשה בשבילו את העבודה.

IBIZA 20vt

פורסם

זה לא ממש מחיר שחיטה, כי לא מדובר פה על התקנת HU, מדובר פה על אומנות.

עיצוב ופיסול בפיבר ועבודת גימורים היא ממש לא מתומחרת באיזה מחירון כלשהוא.

99.9% מהמתקינים בכלל לא עושים עבודות פיבר בגלל שאנשים פשוט לא יודעים לשלם.

רוב האנשים שמתלוננים על מחירי בניות מפיבר פשוט לא מבינים במה זה כרוך וכמה עבודה זה.

אני מעריך שבנית זוג קיק-פאנלים עבור 2 מידים לוקחת משהו כמו 12 שעות עבודה נטו, איפה עלות חומרים? איפה עלות תפירה וריפוד או צביעה?

אם אנשים היו משלמים למתקינים כמו שמשלמים במוסך, לא היה פה חצי פורום.

שעת עבודה(או חלק ממנה) היום היא 180 ש"ח לפני מע"מ, תחשבו לבד כמה אמורים לעלות הדברים הללו.

יש הרבה שיעשו זאת בחצי מחיר, אבל או שזה יחזיק גם חצי מהזמן או שהגימור יראה MADE IN GAZA.

under construction..

פורסם
בקרוב מאוד אני יעלה שרשור של מה אפשר לעשות ב2 ידיים וקצת פחות מאלף ש"ח.

כמובן שלמי שאין כח/רצון/יכולת ממליץ לו ללכת למתקין מקצועי שיעשה בשבילו את העבודה.

למי שיש את הכלים ויש את הידע ברור שזה יעלה מחיר זול.

אבל ל99.9% מתושבי כדור הארץ אין לא ידע מתאים בנושא הזה וכמובן גם לא את הכלים.

אם אני אתחיל לרשום עם איזה כלים אני משתמש פה הרשימה תהיה כאורך הגלות ולמי שאין אותם הוא יגמור את הסיפור בפי 5 ממה שעבודה כזאת אצל מתקין תעלה.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...