Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב!!!

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

כולם מאחלים לך מזל טוב אבל אף אחד לא זכר לאחל יום הולדת שמח.

אז שיהיה לך יום הולדת שמח, עד 120 וכדי להיות בטוחים שתשמח, הסכימה הנהלת הפורום לשלוח אליך את שמחה, נערת הגלגל ומסיבות יום ההולדת של הפורום.

עד שהיא תגיע, קבל תמונה משמחת :-D

happy-birthday-1.jpg

פורסם

מזל טוף לספיכה!!! :shock:

מזל טוב לצביקה התותח לרגל [או שתי רגליים] יום ההולדת הא 18 ועו טיפ טיפה.

מאחל לך הכי טוב בעולם וברכה ופרנסה טובה.

ידידך בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מזל טוב לדר' קרבורטור:lol:

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה רבה לכל מברכי מוקירי ומברכי, ריגשתם אותי עד מאד, תודה מיוחדת שלוחה לגיא(סטיו), שדאג לעדכן את מנהלי מועדון פיאט, שערכו השקה לפיאט 238, ביום שישי האחרון באיקיאה(שבו כמובן זכיתי להיות), ובהזדמנות זאת ברכו אותי ליום הולדתי והרימו כוסית שמפניה, לכבודי ולכבוד חברי הדגול רפי לין שיום הולדתו בשבוע הבא!

תודה נוספת לפלטיניום על נערת הגלגל.

תודה נוספת לכל מברכיי בפרטי.

שלכם באהבה ובהוקרה

השמועה על מחשב שלי שקרס(אני גולש כעת מהבית של אחותי), אכן נכונות, ועד זמן בלתי מוגבל, נוכוחתי בפורום תצטמצם, ואתכם הסליחה.

ניתן יהיה להשיג אותי בטלפון בלבד.

בתודה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...