Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו זה לא אופציה בכלל ... פלסטיקה על הפנים ואם זה לא מספיק כל חודש 2 אתה תחליף איזה חלק מפלסטיקה שישבר... אוטו לגו מניסיון שלי והיה לי 206 +407 חדשות

פורסם

וולוו זה רכב הבטיחותי שיש, שישמור לך על חיים שלך וקרובים שלך, וזה רכב הבא שלי.

לגבי חשמל,

זה ממש קל לשידרוג, ואני מאמין שבוולוו קיים מערכת חשמל מספיק טוב (לא בדקתי)

לגבי איתום וסאונד,

לדעתי רכב כמו וולוו עם עובי מחובד של פח הרכב, מבטיח לך סאונד שונה מרכבים אחרים (טוב יותר), ובאיתום נוסף זה יהיה מושלם.

תחשוב על זה.:wink:

פורסם

אופל וקטרה שנתון 03-04 - היה לי אותה תקופה של כמה חודשים. יש שם פוטנציאל לסאונד מעלף.

בלי קשר , רכב אדיר ומפנק במחיר של הונדה סיויק 2002. רק קח בחשבון הוצאות דלק.

1 ל 7 בעיר - 1-11 בחוץ.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

רנו מגאן. רכב מעוד נוח,בטיחותי ועם חלונות סגורים לא שומעים את הכביש.

מנסיון! אחרי שעברתי מפיאט למגאן,היה לי קשה להיתרגל לשקט. רק שכיימת בעיה של רמקולים בדלתות-דיברו על זה הרבה בפורום. אבל אם אתה מתכוון לעשות בניות,זה משהו אחר.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

סתם שטויות לדעתי

רכיבים טובים מכוונים טוב ישמעו טוב גם עם אקוסטיקה של רכב יפני

רכיבים על הפנים ישמעו גרוע גם על גולף

פורסם

יש הבדל בין אקוסטיקה למבנה הרכב.

רכב גרמני בבסיס שלו הוא יותר טוב. מאשר רכב יפני.

הפלסטיקה חזקה יותר ופחות רועדת. הפח עבה יותר. ועוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שאמר אלי , יש הבדל בין אקוסטיקה לבין איכות בניה שבגרמניות נחשבת טובה יותר ובצדק.

מבחינה אקוסטית , קשה מאוד ועד בלתי אפשרי להעיד איזה רכב טוב יותר מבחינה אקוסטית שכן זה תלוי בים פרמטרים שלא ידועים מראש ובכל צורת התקנה המשמעות האקוסטית תהיה שונה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...