Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעקצתי ע"י הדבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתפסתי בבוקר נוסע על 117 במקום 80 בכביש של לטרון מכיוון מיני ישראל,הדו"ח הוא על 112 לאחר הפחתה ,עם הדו"ח הקודם אני עומד על 14 נק' ,לפי הכתוב באתר תמרור "*נהג שיצבור 12 נקודות ועד 22 נקודות , יוזמן לקבלת הדרכה בנהיגה נכונה קורס בסיסי , ויעמוד בהצלחה במבחן ." מה הכוונה הדרכה בנהיגה נכונה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מה שקרוי בשפת העם "נהיגה מונעת".

שב בכיתה, האזן לשטויות, ענה במבחן את התשובות שהמדריך מכתיב תוך כדי זמן הבחינה.

כדי להימנע מהתענוג המפוקפק בפעם הבאה, אני מציע שתתארגן על וולנטיין1.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פרט קצת איך הוא תפס אותך.. הוא היה מלפנים או מאחור, הוא היה קרוב או רחוק ממך בזמן העבירה?

והכי חשוב, האם היית לבד על הכביש? היה רכב בנתיב לידך?

פורסם

מדובר בדבורה בטוח,הוא תפס אותי כ חצי קילומטר מהניידת כי כשראיתי כבר הייתי במהירות יותר גבוהה,הוא עמד מול מיני ישראל בשול ואני הייתי מולו,הוא הראה לי את המהירות במין צג כזה שכתוב 117,וסימון של X ממול הרכב ,כי באתי מולו,הייתי יחד על הכביש באותו רגע.

פורסם

בדבורה יש הורדה, אני יודע את זה כי גם לחבר שלי שנתפס ע"י הדבורה הורידו 7 קמ"ש מהמהירות. יכול להיות שיש לזה קשר לעובדה שהדבורה משתמשת במד המהירות הפנימי של הניידת כדי לחשב את מהירות הרכב שנתפס, וכידוע מד המהירות הפנימי לא ממש מדויק (יכולה להיות סטיה של עד 10% אם זכרוני אינו מטעיני).

"ai motoare capul doare"

פורסם

היית לבד או לא?

בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שטוענים שלא היו לבד על הכביש,

צריך לברר מה קורה עם זה,לפי הספר המדידה לא חוקית.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

איפה הוא עמד על כביש לטרון (424)?

מכיוון מיני ישראל דרומה לכיוון מנזר לטרון, צפונה למיני ישראל לכוון מושב משמר אילון?

(המשטרה גם מפעילה מסוק בכביש הזה מדי פעם כשמתקיימים כל התנאים הבאים במקביל: המפכ"ל מכריז על מבצע אכיפה + התרחשה תאונה קטלנית באותו שבוע + דיברו על תאונות הדרכים בקשורת יותר מהרגיל + יש כסף לדלק + הטייס לא ביום המילואים השבועי + הטייס לא ביום חופש + המסוק אחרי טיפול 10,000+ אין מצב כוננות מיוחד + לא בסופי שבוע + לא בחגים + שלא צריך את המסוק למשימות אחרות)

פורסם

אני נוהג על הכביש הזה שנתיים כמעט כל בוקר,פעם ראשונה שאני נתקל בניידת,הכביש המדובר הוא הכביש מהירידה של הימ"מ לכיוון מיני-ישראל,הניידת עמדה מול מיני-ישראל בכניסת עפר לדשא מוכן,הכביש עם הרבה ניידות הוא הכביש כרמי יוסף -נחשון.

פורסם

אחי אומנם נעקצת אך ממל"ז ולא מדבורה (רכב נייח מכשיר שחור ספרות אדומות וכו)

ברוך הבא למועדון...

פורסם

שלום אם נעקצת ולא מהדבורה (ממלז ?) אז המדידה מ500 מטר אינה חוקית (300 מטר ומטה), דבר כזה מהווה עילה לביטול הדוח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מה שקרוי בשפת העם "נהיגה מונעת".

שב בכיתה, האזן לשטויות, ענה במבחן את התשובות שהמדריך מכתיב תוך כדי זמן הבחינה.

כדי להימנע מהתענוג המפוקפק בפעם הבאה, אני מציע שתתארגן על וולנטיין1.

מצטרף.

במקום לבכות, לקטר, להתרגז ולקלל(בצדק) לא ראוי לשקול השקעה חכמה בוולנטיין 1 ?

אנשים משקיעים כסף בלי סוף, ברכישת הרכב, בטיפוחו, תדלוקו ובעוד חפיצים(גדג'טים) מיותרים -בד"כ-באלפי ש"ח אבל לא ישקלו הגנה כנגד הרכיכות של מתנ"א שעסוקים במתן דו"חות מהירות במקום אכיפה רצינית במקומות מסוכנים.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...