Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לא יכול לעשות 1+1 לבד, וללחוץ על 2 לינקים בעצמך בלי הדרכה צמודה - כנראה שזה לא מכשיר בשבילך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכל טב ויפה, אבל מה זה חיישני חניה???

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

חשבת על האפשרות שבעצם ישנם גם שוטרים מתוחכמים ולא רק נהגים מתוחכמים ( אלו שמאיצים ורצים כאילו אין מחר והעיקר שיש להם את 'הגלאי' ברכב שיציל אותם בכל עת )

זה בעצם מה שקורה , ישנם שוטרים שיכולים לזהות גם בלי מכשור אלקטרוני את הנהגים 'הבעייתים' בכבישים ולבצע עליהם תרגילים שכאלו .

אז עכשיו כל המוגנים יודעים שהם לא מוגנים יותר בפני עבירות על חוקי התנועה .

סעו כחוק , קשה אני יודע אז לפחות תשתדלו .

פורסם
מה קרה?

חסר כסף בקופת המדינה, כולם מושחתים וגנבו את הכסף, צריכים למלא את הקופה על חשבונינו.

במקום שהשוטרים ילכדו את הגנבי רכב הארורים, הם עסוקים בלהתחבא מאחורי עצים וללחוץ על כפתורים בדבורה/ לייזר. פשוט בושה.

נכון.

אתה צודק 100%.

כאשר מתקרבים לאישור התקציב, מתכנסת ועדת הכלכלה של הכנסת ורואה כמה כסף חסר לה.

מזמנים את המפכ"ל ומגישים לו חשבון על סך הסכום שחסר.

המפכ"ל בפגישה המטה הבא מחלק את הסכום בין המחוזות, כאשר המחוז שיביא אקסטרא כסף, מפקד המחוז יקבל שידרוג מפאסאט לאודי A4.

וככה זה עובד.

השוטרים יוצאים לשטח, מחפשים לתת דו"חות ומתעלמים משטויות כמו גניבות רכב ורציחות וכו'.

למעשה, אח של שכן של דוד שלי מכיר מקרה שבו אדם רצח מישהו! גנב לו את האוטו והתחיל להימלט מהמשטרה.

וכאשר השוטרים תפסו אותו, עם הגופה בבגאז' וסכין בין השיניים, הם בסה"כ נתנו לו דו"חות על זה שהוא עבר באדומים. על זה שהוא לא הפעיל וינקר. ועל השלכת פסולת מרכב (טפטף דם מהבגאז') ואז שיחררו אותו.

מתי תבינו שיש אגף שלם במשטרה, שכל מה שמעניין אותו זה להפעיל דבורות ולייזרים ולאכוף חוקי תנועה.

ויש אגף במשטרה (יחידה) שעוסקת רק בתפיסת גנבי כלי רכב.

כל אחד עושה (או לא עושה) את העבודה שלו.

העבודות הרבה פעמים מצטלבות, אבל תפקידו של סייר התנועה הוא לאכוף חוקי תנועה, דברים אחרים זה לא מעניינו, בפקודה.

בנוסף, חלק גדול מהאנשים פה שמתבכיינים על המשטרה, כנראה שלא מכירים משטרות אחרות.

כאן בארץ המצב תאמינו לי יחסית, דבש.

כולם פה בוכים על דו"ח חוקי ומוצדק שהביאו להם. הם ביצעו עבירה, קיבלו דו"ח, השוטר לא בסדר - לכו תבינו.

תחשבו שבהרבה מקומות בעולם אתה לא צריך בכלל לבצע את העבירה. פשוט יום אחד ייפלו עלייך, יסחטו אותך ואם לא תיתן מה שמבקשים ממך באופן פלא תיעלם.

יש מקומות שהפחד הכי גדול של הבן אדם הוא מהמשטרה.

ואני לא מדבר רק על מדינות עולם שלישי ומקומות חשוכי אל.

גם על דמוקרטיות גדולות.

פה בארץ? שוטר עוצר אותך? תקלל אותו, תירק, אפילו תרביץ, זה לא נורא.

בארצות הברית, יוצאים אלייך לבדוק רישיונות עם נשק שלוף. ואם תיתן פלוץ לא במקום זה לא ייגמר טוב.

יש כאן סוג של בועה, שאנשים שבאים מבחוץ פשוט נדהמים ממנה.

כאן אם יש לאמא ואבא קצת כסף הם דואגים להכל.

העו"ד כבר יוציא אותנו מהעבירות הפליליות.

הקב"ן כבר יידאג לנו בצבא.

לא צריך ללמוד, נזרוק קצת כסף ונקבל תואר מהמכללה.

הכל קל, פשוט.

לא בכל מקום זה ככה. ולא תמיד זה היה ככה.

היום החברה היא חסרת ערכים פרט לאלוהי הכסף.

צר לי וחבל לי.

כל אחד נהיה גנרל ומנהל ומי אתה בכלל שתדבר איתו.

פורסם

הבליינדר לא יגן עליך באם הלזירה תבוצע מאחור!

(כל זאת בהנחה ששני או ארבעת החיישנים/משדרים יותקנו מקדימה, כפי שלרוב עושים).

***אין צורך לכתוב באותיות קידוש לבנה. אנחנו יכולים לראות היטב את מה שכתבת גם בגודל הסטנדרטי.***

פורסם

נקאמיצי - כתבת דברים נכונים ואינני מסוגל להצביע על פגם בטיעונים שלך.

אלא מה? הנהג (אזרח) הישראלי הנורמטיבי, סובל ומתלונן בגין שני נושאים:

- חוקי התנועה האנרכוניסטים, שנאכפים ביד חזקה בידי משטרת התנועה, עד כדי תחושה שמדובר באגף של משרד האוצר.

- התדרדרות הביטחון האישי (גניבות, תקיפות, וונדליזם ומה לא). הנושא הזה אמור היה להיות מטופל בידי אותו הגוף שמפגין יעילות כנהג הנהגים.

מכיוון שהאזרח המצוי איננו מסוגל להבדיל בין אגפי המשטרה השונים, הדסוננס שבינהם פשוט גדול מידי.

שים לב שגם בפורום, נהג שעבר עברה בלתי סבירה (שכרות, מהירת מופרזת ביותר, התעלמות ממגבלות נהג חדש) לא "מקבל גיבוי" מהחברים.

פורסם

אם אני במקום אותו שוטר, הייתי גם מוסיף דו"ח על העלבת עובד ציבור.

עצר אותי פעם שוטר על מהירות בארה"ב (70 מייל לשעה במקום 60) וגבה ממני את עלות הדו"ח באמצעות כרטיס האשראי שלי במקום.

לא נעים בכלל.

וכשפתחתי את הדלת כשהוא עצר אותי, הוא גם שלף אקדח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
תחסוך מאיתנו את הדיבורים היפי נפש עשה לי טובה.

בטח שגם אף אחד לא מעניין אותו אם אתה סובל או לא סובל מהירות כזאת.

אין הצדקה לדו"ח המחורטט הזה וזהו.

יש הצדקה! הוא עבר עבירה ונתפס!

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...